Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallitus kokoontui vuoden ensimmäiseen kokoukseen

Jaa

Kaupunginhallitus päätti esittää kokouksessaan 9.1. kaupunginvaltuustolle kaavamuutoksia Pasilaan ja Arabiaan. Kaupunginhallitus hyväksyi myös Niemenmäen väestönsuojan taloteknisen peruskorjauksen hankesuunnitelman.

Kaupunginhallitus päätti esittää valtuustolle kahden asemakaavamuutoksen hyväksymistä. Pasilaan liittyvä kaavaratkaisu koskee osoitetta Leankatu 3. Arabian kaavamuutos korttelia osoitteessa Hämeentie 109-111, jossa toimii kauppakeskus. Kaavat etenevät kaupunginvaltuuston päätettäväksi.

Kaupunginhallitus hyväksyi myös Niemenmäen väestönsuojan taloteknisen peruskorjauksen hankesuunnitelman.

Kaupunginhallitus päätti lisäksi myöntää vuoden 2023 talousarviosta 6 miljoonaa euroa palkanmaksu-uudistuksesta johtuvien korjaustoimenpiteiden suorittamiseen.

Kaikki kaupunginhallituksen kokouksen päätökset ovat luettavissa päätöstiedotteet-sivulla. Päätöstiedote on luettavissa siihen saakka, kun pöytäkirja ilmestyy. Kaupunginhallituksen pöytäkirjat ovat luettavissa täällä.

Maisa Hopeakunnas
Viestintäasiantuntija
Helsingin kaupunginkanslia
P. 09 310 27 821
maisa.hopeakunnas@hel.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Elinkeinojaosto varasi alueen Kampin metroaseman läheltä toimitilahankkeen kehittämistä varten6.2.2023 19:24:58 EET | Tiedote

Kampin metroaseman lähialueet ovat vetovoimaisia yritysten sijaintipaikkoina. Kaupunginhallituksen elinkeinojaosto varasi toimitilahankkeen kehittämistä varten tällä hetkellä pysäköinti- ja katualueena olevan alueen Kampin Autotalokorttelin ja Eteläisen rautatiekadun välissä. Jaosto käsitteli myös muita tonttivarauksia ja tutustui kaupungin elinkeinopoliittisiin painopisteisiin liittyviin tilannekatsauksiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme