Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallitus päätti, että kaupungin toimielimet palaavat läsnäkokouksiin

Jaa

Kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 11.10.2021, että se kumoaa 26.3.2020 tekemänsä päätöksen kaupungin toimielinten sähköisistä kokouksista. Toimielimet voivat siirtyä takaisin läsnäkokouksiin 18.10. alkaen.

Helsingin kaupungin koronakoordinaatioryhmä totesi kokouksessaan 29. syyskuuta, että ryhmä ei pidä välttämättömänä kaupunginvaltuuston ja muiden luottamustoimielinten etäkokoontumisia 1.10.2021 alkaen. Toimielinten sähköiset kokoukset eivät ole enää epidemiologisesti tarkastellen välttämättömiä.

Läsnäkokouksissa noudatetaan jatkossakin valtakunnallisia suosituksia hygieniakäytännöistä.

Nuorten aloitteet etenevät valtuustoon

Kaupunginhallitus käsitteli kokouksessan myös nuorten jättämiä aloitteita, joita saapui 1.1.-30.6.2021 välisenä aikana yhteensä 17 kappaletta. Nuorten aloitteet etenevät kaupunginvaltuuston käsittelyyn.

Kaikki kaupunginhallituksen kokouksen päätökset ovat luettavissa päätöstiedotteet-sivulla. Päätöstiedote on luettavissa siihen saakka, kun pöytäkirja ilmestyy. Kaupunginhallituksen pöytäkirjat ovat luettavissa täällä.

Maisa Hopeakunnas
Viestintäasiantuntija
Helsingin kaupunginkanslia
P. 09 310 27 821
maisa.hopeakunnas@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsinki esitteli Pekingin designviikoilla vastuullista ja älykästä arkea – osin virtuaalisesti toteutettuun ohjelmaan tutustui yli 10 000 festivaalivierasta7.10.2021 13:05:00 EEST | Tiedote

Helsingin ohjelma Pekingin designviikoilla syyskuussa keräsi yli 10 000 osallistujaa paikan päälle ja virtuaalisille alustoille. Beijing Design Weekin näyttelyhalliin rakennettu installaatio ja siellä järjestetty ohjelma toivat esiin helsinkiläisen hyvän arjen rakennuspalikoita, kestävää kaupunkikehitystä ja koulutuksen innovaatioita. Helsingin teemojen hengessä myös installaation materiaalit ja kalusteet pääsevät festivaalin jälkeen uusiokäyttöön.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme