Alko Oy

Helsingin keskustan Forumin Alko muuttaa Citycenteriin

Jaa

Helsingin keskustan Forum-kauppakeskuksen Alko muuttaa keskustan Citycenteriin ja uusi myymälä avataan 6.2. Forumin Alkon viimeinen aukiolopäivä on 3.2.

Helsingin keskustan Forumin Alko muuttaa keskustan Citycenterin eli Makkaratalon uudistuvaan K1-kerrokseen. Uusi myymälä avataan 6.2. ja Forumin Alkon viimeinen aukiolopäivä on 3.2.

​Citycenter sijaitsee joukkoliikenteen keskiössä ja kauppakeskuksen kautta kulkee vuosittain miljoonia ihmisiä. Alko on Citycenterin paluumuuttajia, sillä oli myymälä kauppakeskuksen katutasossa vuosina 2007–2010.

"Ihmiset ovat tottuneet liikkumaan ja kuluttamaan palveluita Helsingin keskusta-alueella. Pyrimme aina löytämään myymälöille asiakkaiden kannalta optimaalisimmat sijainnit. Helsingin ydinkeskustan myymälöiden lukumäärä vaikuttaisi tällä hetkellä olevan kokonaisuudessaan hyvä, ja tämä muutto tukee vielä paremmin tasapainoa asiakasvirtojen kanssa​", kertoo aluepäällikkö Tatu Vanninen.

Uuteen myymälään uusi valikoima

Citycenterin Alkon valikoima koostuu 600 tuotteesta: 375 viinistä, 75 panimotuotteesta, 125 väkevästä ja 25 alkoholittomasta tuotteesta.

Myymälävalikoiman lisäksi Alkon noin 9 000 tuotteen koko valikoima on saatavilla Alkon verkkokaupasta ja tilattavissa veloituksetta mihin tahansa Alkon myymälään tai noutopisteeseen, joita Alkolla on noin 100. Verkkokauppatilauksen voi tehdä myös Alkon myymälässä, jossa henkilökunta opastaa mielellään.

”Erinomainen asiakaskokemus ja vastuullisuus ovat meillä työn keskipisteessä. Myymälässä olemme panostaneet asioinnin sujuvuuteen. Tuotteiden esillepanot ovat selkeät ja olemme vastanneet asiakkaiden toiveisiin muun muassa siinä, että myymälässä on tuotteille enemmän kylmätilaa. Seuraamme valikoimavalinnoissa myös trendejä ja ilmiöitä, nyt kysytään kevyempiä ja raikkaampia sekä vastuullisia juomavaihtoehtoja,” palvelupäällikkö Timo Susi sanoo.

Alkon mobiilisovelluksen avulla asiakas voi tutustua koko tuotevalikoimaan, varmistaa oman suosikkijuoman myymäläsaatavuuden, nähdä lähimmän myymälän ja sen aukioloajat, tehdä muistiinpanoja ja omia listoja tuotteista sekä tilata tuotteita valikoimasta. Vuoden 2019 lopussa mobiilisovelluksella oli jo noin 45 000 käyttäjää.

​Lisätiedot:

Pääkaupunkiseudun aluepäällikkö Tatu Vanninen, Tatu.Vanninen@alko.fi, puh. 020 711 6101

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Tarjoamme niin 360 myymälässämme kuin digitaalisissa kanavissamme erinomaista ja asiantuntevaa palvelua sekä kiinnostavia tuotteita Hangosta Nuorgamiin. Asiakkaitamme palvelee noin 2500 alkolaista. Vuosittain meillä asioi reilut 55 miljoonaa asiakasta. Vuonna 2018 Alkon liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme