Messukeskus

Helsingin Kirjamessuille ja GoExpoon pääsee nyt myös liikunta- ja kulttuuriedulla

Jaa

Kulttuurietua ja yhdistettyä liikunta- ja kulttuurietua voi nyt käyttää myös urheilu- ja kulttuurialan messujen sisäänpääsymaksuihin. Messukeskus toivottaa edun käyttäjät tervetulleeksi Suomen suurimpaan kirja-alan tapahtumaan Helsingin Kirjamessuille ja aktiivisten liikkujien GoExpoon.

Messukeskuksen ovet avautuvat nyt myös kulttuuriedulla ja yhdistetyllä liikunta- ja kulttuuriedulla.
Messukeskuksen ovet avautuvat nyt myös kulttuuriedulla ja yhdistetyllä liikunta- ja kulttuuriedulla.

Kulttuurietu laajeni kesällä kattamaan sisäänpääsymaksun messuille, joiden pääasiallinen sisältö on urheilu tai kulttuuri. Messukeskuksessa tällaisia tapahtumia ovat 28.-31.10.2021 järjestettävä Helsingin Kirjamessut ja 4.-6.3.2022 seuraavan kerran avautuva liikkumisen, ulkoilun ja kuvaamisen tapahtumakokonaisuus GoExpo.

Maksutapana käyvät Edenredin, Smartumin, Eazybreakin ja ePassin kulttuurietu tai yhdistetty liikunta- ja kulttuurietu. Edun saa Messukeskuksen sisäänkäyntien kassapisteiltä lokakuun 2021 kirjamessuista alkaen. Pelkkä liikuntaetu ei kuitenkaan sovellu maksutavaksi, eikä etua toistaiseksi voi hyödyntää messulipun verkkokauppaostoissa.

- Olemme iloisia siitä, että osa messutapahtumista saatiin vihdoin kulttuuriedun piiriin. Kulttuurietu soveltuu erinomaisesti yleisömessukäynteihin aivan kuten se sopii käynteihin mm. kuntosaleilla, laskettelukeskuksissa, elokuvateattereissa ja konserteissa. Olemme odottaneet tätä lainsäätäjien mahdollistamaa kädenojennusta pitkään ja toivomme sen aikanaan laajenevan myös muihin yleisötapahtumiimme, sanoo Messukeskuksen markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue.

Muita teemoja esittelevät messut eivät ainakaan toistaiseksi kuulu kulttuuriedun piiriin. Sen vuoksi esimerkiksi ruoka-, viini- ja eläinmessut tai kädentaitoihin ja kodinsisustukseen liittyvät messut eivät edelleenkään kuulu verovapauden piiriin. Samoin esimerkiksi vene-, auto- ja moottoripyörämessut rajautuvat edun ulkopuolelle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Messukeskus, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, 050 393 4974, maria.mroue@messukeskus.com, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Kuvat

Messukeskuksen ovet avautuvat nyt myös kulttuuriedulla ja yhdistetyllä liikunta- ja kulttuuriedulla.
Messukeskuksen ovet avautuvat nyt myös kulttuuriedulla ja yhdistetyllä liikunta- ja kulttuuriedulla.
Lataa
Messuilla
Messuilla
Lataa
Messuilla
Messuilla
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Turvallisuus-messuilla otetaan oppia ja hallitaan jatkuvuutta19.10.2021 14:20:41 EEST | Tiedote

Ensi tammikuussa ensimmäistä kertaa 12.–13.1.2022 Helsingissä järjestettävä palo- ja pelastustoimen ammattitapahtuma Turvallisuus 2022 -messut tarjoaa arvokasta sisältöä pelastustoimen ammattilaisille. Lähes kahden vuoden tapahtumatauko tuo osastoille paljon uutuustuotteita ja vihdoinkin päästään verkostoitumaan. Ammattilaisten tiedot päivitetään ohjelmalavan esityksissä ja Road Rescue -näytöksissä.

Vuoden Kaunein Sormus 2021 -finalistikorut ja suomalaisen kultasepäntaidon perinteet esillä Galleria Gao Shanissa18.10.2021 14:00:00 EEST | Tiedote

Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun finaaliin valitut 10 sormusta ovat esillä suomalaista kultasepäntaituruutta esittelevässä näyttelyssä 20.¬–28.10.2021 Galleria Gao Shanissa, Helsingissä. Galleriassa kävijällä on mahdollisuus tutustua finalistikoruihin täydessä loistossaan. Vuoden Kaunein Sormus 2021-kilpailun yleisöäänestys on käynnissä lokakuun loppuun.

KoneAgria oli menestys - kävijämäärä kohosi lähes 15 000:een16.10.2021 17:07:13 EEST | Tiedote

KoneAgria 2021 -messuilla vieraili kolmen päivän aikana 14 768 maa- ja metsätalousalan ammattilaista. Kävijämäärä on 20 % edelliskertaa suurempi. KoneAgria järjestettiin tapahtuma-alan pysähtyneisyyden jälkeen ensimmäisenä alan ammattitapahtumana.Jatkoa seuraa ensi vuonna, kun kesä-heinäkuun vaihteessa järjestetään Farmari 2022 Mikkelissä ja lokakuussa MaatalousKonemessut 2022 Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme