MessukeskusMessukeskus

Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuman mediatilaisuus 19.10. klo 14-15

Jaa

Tervetuloa seuraamaan Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuman mediatilaisuutta. Kerromme, miten Suomen merkittävimmästä kirjallisuustapahtumasta, 92 000 kävijän Helsingin Kirjamessuista tehtiin verkkotapahtuma.

Miten verkkotapahtumanohjelma syntyi ja mietteitä vuoden ohjelmateemasta tulevaisuus - Mitä se tarkoittaa kirjallisuuden kohdalla?

ohjelmajohtaja Ronja Salmi, Helsingin Kirjamessut verkossa

Virtuaali- ja hybriditapahtumat ovat tulleet jäädäkseen fyysisten tapahtumien rinnalle – tapahtumien tekeminen vaatii uudenlaista ammattitaitoa

viestintä- ja markkinointijohtaja Maria Mroue, Messukeskus

Makupala kirjamessujen ohjelmasta: Tulevaisuuden lukujärjestys
Työkalut tulevaisuuden menestyjille. Digitalisoituvassa maailmassa kannattaa kehittää inhimillisiä taitoja, kuten mielikuvitusta, luovuutta ja empatiaa. Ne erottavat meidät koneista ja tekevät meistä paitsi korvaamattomia myös onnellisia.

tulevaisuuden tutkija Perttu Pölönen, haastattelijana Jenni Heiti

--------------------

Mediatilaisuutta pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä maanantaina 19.10. klo 14-15 www.helsinginkirjamessut.fi/medialle.  Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua.
Verkossa järjestettävässä mediatilaisuudessa ei ole mahdollista esittää kysymyksiä.

Mikäli haluat tehdä haastatteluja maanantain 19.10. mediatilaisuuden yhteydessä Messukeskuksessa tai puhelimitse, ole yhteydessä minuun etukäteen. Tilaisuudessa ei ole paikalla yleisöä, eikä lehdistökeskus ole auki.

--------------------------

Akkreditoituminen: Toimittajat voivat akkreditoitua Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtumaan 22. – 25.10. www.helsinginkirjamessut.fi/medialle. Ilmoittaudu 19.10. mennessä, niin lähetän sinulle sähköpostitse kokoaikalipun tapahtumaan. Voit seurata ohjelmaa verkossa messujen aikana ja 8.11. asti.

Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtumassakaan ei ole paikalla yleisöä eikä
Messukeskuksen lehdistökeskus ole avoinna tapahtuman aikana.   

Ohjelma & kirjailijat & teemat: www.helsinginkirjamessut.fi/ohjelma 
Tiedotteet ja kansainäliset vieraat: www.helsinginkirjamessut.fi/medialle 
Messulehti: https://issuu.com/messukeskus/docs/kirja20verkossa_messulehti_issuu 

Annan mielelläni lisätietoja ja autan haastattelujen sopimisessa.  

Ystävällisin terveisin

Teija Armanto
tiedottaja | Viestintä
puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

Messukeskus Helsinki, PL 21 (Messuaukio 1), 00521 Helsinki

www.messukeskus.com| Twitter | LinkedIn | Facebook | Instagram | Blog

Kuvia median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com
www.helsinginkirjamessut.fi 
#kirjamessut
@kirjamessutHKI

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kulunut vuosi on ollut GoExpossa esillä oleville lajeille menestys – ensi kevään tapahtumassa harrastajille lisää intoa ja inspiraatiota13.10.2020 13:30:00 EESTTiedote

GoExpo -tapahtumakokonaisuudesta tutut lajit, kuten urheilu, golf, ulkoilu, ratsastus ja valokuvaaminen ovat kasvattaneet harrastajamääriä kuluneen vuoden aikana. Ensi kevään tapahtumassa huomioidaan niin lajien uudet harrastajat kuin kokeneet konkaritkin. GoExpo järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 12.-14.3.2021.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme