Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin koronakyselytunti 28. huhtikuuta kello 18 alkaen – kysy ennakkoon tai tilaisuuden aikana

Jaa

Helsingin kaupunki järjestää kaikille avoimen koronakyselytunnin keskiviikkona 28. huhtikuuta kello 18 alkaen. Helsinki-kanavalla lähetettävän tilaisuuden aikana pormestari Jan Vapaavuori, sosiaali- ja terveystoimen toimialajohtaja Juha Jolkkonen, kasvatuksen ja koulutuksen toimialajohtaja Liisa Pohjolainen ja kulttuurin ja vapaa-ajan toimialajohtaja Tommi Laitio sekä kaupungin muut asiantuntijat vastaavat kuntalaisten esittämiin koronatilannetta koskeviin kysymyksiin.

Kuvalähde: Helsingin kaupunki
Kuvalähde: Helsingin kaupunki

Kysymykset voivat liittyä esimerkiksi epidemiatilanteeseen Helsingissä, koronarajoituksiin ja niiden purkamiseen tai koronakriisistä palautumiseen. 

Kysymyksensä voi jättää maanantaihin 26. huhtikuuta kello 10 mennessä osoitteessa Hel.fi/koronakyselytunti. Tilaisuuden aikana kysymyksiä voi esittää viestiseinällä, joka näkyy Helsinkikanava.fi-osoitteessa lähetyssivun alalaidassa.

Tilaisuudesta julkaistaan myöhemmin tallenne Helsinki-kanavalla suomeksi ja ruotsiksi tekstitettynä sekä viittomakielelle tulkattuna.

Tämä tiedote julkaistaan mahdollisimman pian Hel.fi-sivustolla käännösversiona ruotsiksi ja englanniksi.

Median ilmoittautuminen

Media voi seurata tilaisuutta osoitteessa Helsinkikanava.fi. Ilmoittautumalla median on myös mahdollista osallistua tilaisuuteen rajatusti Helsingin kaupungintalon tapahtumatorilla (sisäänkäynti: Pohjoisesplanadi 11–13).

Ilmoittautumiset 28. huhtikuuta kello 16 mennessä:
viestintäasiantuntija Laura Itävaara, Helsingin kaupunginkanslia, viestintäosasto, puh. 050 547 5706, s-posti: laura.itavaara@hel.fi

Avainsanat

Kuvat

Kuvalähde: Helsingin kaupunki
Kuvalähde: Helsingin kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi palvelujen avaamisesta asteittain 17.5.2021 alkaen11.5.2021 17:30:05 EEST | Tiedote

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi kokouksessaan tiistaina 11.5.2021, että epidemiatilanteen kehitys mahdollistaa joidenkin alueen palvelujen avaamisen asteittain ja rajoitetusti 17.5.2021 alkaen. Linjauksessaan koronakoordinaatioryhmä toteuttaa lapset ja nuoret ensin -periaatetta. Lisäksi ulkona tapahtuvaa toimintaa avataan sisätiloja ennen ja kiinnitetään huomiota toimintakyvyltään rajoittuneiden ja ikääntyneiden asemaan. Koordinaatioryhmä perustaa linjauksensa epidemiologiseen arvioon ja kokonaisharkintaan koronatilanteen kehittymisestä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme