Messukeskus

Helsingin Messukeskus ja Mall of Tripla yhdistävät voimansa Pasilan alueen vetovoiman vahvistamiseksi

Jaa
Helsingin Messukeskus ja kauppakeskus Mall of Tripla tiivistävät yhteistyötään. Kahden vahvan kaupallisen toimijan naapuruus tähtää Pasilan alueen viihtyisyyden, elinvoiman ja vetovoimaisuuden vahvistamiseen Helsingin kaupunkistrategian mukaisesti.
Helsingin Messukeskus ja Mall of Tripla sijaitsevat kivenheiton päässä toisistaan.
Helsingin Messukeskus ja Mall of Tripla sijaitsevat kivenheiton päässä toisistaan.

Vahvat helsinkiläiset toimijat Messukeskus ja Tripla ovat aloittaneet läpi vuoden jatkuvan yhteistyön palvellakseen yhteisiä asiakkaitaan monipuolisemmin. Yhteistyö tuo hyötyä ja etuja molempien toimijoiden asiakkaille.

Monimuotoinen yhteistyö näkyy muun muassa lippuetuina ja messutarjouksina molempien toimijoiden asiakkaille, elämyksellisinä ohjelmayllätyksinä Triplassa ja messuteemoista inspiroituneita promootiopisteitä ja aktivointeja kauppakeskuksen liikkeissä. Yhteisenä tavoitteena on myös kehittää Pasilan alueen saavutettavuutta esimerkiksi opastein ja toimivin pysäköintipalveluin.

- Triplan ja Messukeskuksen naapuruudessa yksi plus yksi on enemmän kuin kaksi. Pasila on jo nykyisellään melkoinen tapahtumahub, mutta yhdessä me kaksi Pasilan maamerkkiä voimme tehdä alueesta vielä paljon sykkivämmän ja elinvoimaisemman, sanoo Helsingin Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

- Pasilasta on kehittynyt viime vuosien aikana urbaani ja eloisa asuinalue, joka tulee tulevaisuudessa entisestään vahvistamaan rooliaan monipuolisena palvelujen tarjoajana. On molempien etu, että voimme tarjota kokonaisvaltaisempia elämyksiä kuluttajille ja kehittää alueesta entistä ainutlaatuisemman, sanoo Mall of Triplan toimitusjohtaja Päivi Salonen.

Tapahtumat tuovat viihtyisyyttä ja vetovoimaa Helsinkiin

Elävä kaupunkikulttuuri tapahtumineen, matkailijoineen ja palveluineen on Helsingille tärkeä tavoite. Niin Messukeskus kuin Tripla ovat kaupunkia elävöittäviä kohtaamispaikkoja, joissa voi viettää aikaa, kokea uutta ja nauttia palveluista ja elämyksistä.

Helsingin Messukeskus ravintoloineen ja hotelleineen on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli, jossa järjestetään vuosittain kymmenittäin messuja, kokouksia, kongresseja, yritystapahtumia ja konsertteja. Messukeskuksen tapahtumat tuovat Pasilaan liki miljoona vuosittaista kotimaista ja kansainvälistä kävijää.

Mall of Tripla puolestaan on kolmen korttelin kokonaisuus, joka tarjoaa ostosmahdollisuuksia lähes 250 liikkeessä ja lisäksi hotellipalveluja, toimistotilaa, asuntoja sekä pysäköintilaitoksen ja elämyskeskuksen. Vuonna 2022 Pohjoismaiden parhaimmaksi kauppakeskukseksi valitun Triplan läpi virtaa päivittäin kymmeniä tuhansia matkustajia, sillä Pasilan asema on osa kauppakeskusta.

Lisätiedot:

Helsingin Messukeskus, Tarja Gordienko, viestintä, 050 584 7262, tarja.gordienko@messukeskus.com
Mall of Tripla, Marjo Hiirola, viestintä, 040 707 6926, marjo.hiirola@malloftripla.fi


Helsingin Messukeskus
Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Kennelliiton Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | Ohjelma: www.messukeskus.com @messukeskus 

Mall of Tripla
Mall of Tripla on Helsingin Pasilassa sijaitseva monipuolinen kaupunkikeskus ja julkisen liikenteen risteyskohta. Tripla on kolmen korttelin kokonaisuus, jossa on kauppakeskuksen lisäksi hotelli, toimistotilaa, asuntoja sekä pysäköintilaitos ja elämyskeskus. Mall of Tripla on lähes 250 liikemäärällään yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakeskuksista ja palkittiin vuonna 2022 Pohjoismaiden parhaaksi kauppakeskukseksi. Vuokrattava pinta-ala on 85 000 m2. Pasilan asema on osa kauppakeskusta ja viime syksynä 3-vuotissyntymäpäiviä juhlinut keskus on selkeästi vakiinnuttanut asemansa pääkaupunkiseudun vilkkaimpana kauppapaikkana. | www.tripla.fi @malloftripla

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helsingin Messukeskus, Tarja Gordienko, viestintä, 050 584 7262, tarja.gordienko@messukeskus.com
Mall of Tripla, Marjo Hiirola, viestintä, 040 707 6926, marjo.hiirola@malloftripla.fi

Kuvat

Helsingin Messukeskus ja Mall of Tripla sijaitsevat kivenheiton päässä toisistaan.
Helsingin Messukeskus ja Mall of Tripla sijaitsevat kivenheiton päässä toisistaan.
Lataa
Lataa
Anni Vepsäläinen, Helsingin Messukeskuksen toimitusjohtaja
Anni Vepsäläinen, Helsingin Messukeskuksen toimitusjohtaja
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

KUTSU Kevätmessujen lehdistötilaisuuteen 30.3. klo 9 ja messuille21.3.2023 09:30:00 EET | Kutsu

Tervetuloa uudistuneille Kevätmessuille Helsingin Messukeskukseen 30.3.–2.4.2023 aloittamaan kevätkausi, kuulemaan alan ajankohtaisista ilmiöistä ja kaikesta kiinnostavasta, mitä puutarhanhoidossa, rakentamisessa ja remontoinnissa, asumisessa ja mökkeilyssä juuri nyt tapahtuu. Kevätmessut pitää sisällään tapahtumat: Kevätpuutarha, Asu & Remontoi, Oma Mökki, Sisusta ja Lähiruoka & luomu. Samanaikaisesti järjestettävät tapahtumat Golfmessut ja OutdoorExpo täydentävät kokonaisuuden ulkoilma-aktiviteetteja esitellen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme