Messukeskus

Helsingin Messukeskus ja Suomen UNICEF jatkavat tuloksellista yhteistyötään lasten hyväksi

Jaa

Suomen UNICEF on alkavana vuonna mukana Helsingin Messukeskuksen suurimmissa tapahtumissa kutsumassa messukävijöitä mukaan auttamaan maailman lapsia. Viime vuonna yhteistyö tuotti hyviä tuloksia: messuilla kuukausilahjoittajiksi ryhtyneiden tuella UNICEF pystyy esimerkiksi hankkimaan yli 1300 aliravitulle lapselle hengen pelastavaa, elintärkeää maapähkinätahnaa.

Kuluvana keväänä Suomen UNICEF on mukana Messukeskuksen Matkamessuilla 19.–22. tammikuuta, opettajille suunnatuilla Educa-messuilla 27.–28. tammikuuta, Kevätmessuilla 30.3.–2.4. ja Lapsimessuilla 14.–16. huhtikuuta.

– Messukeskuksen ja Suomen UNICEFin yhteistyö mahdollistaa UNICEFille tärkeitä kohtaamisia messuvieraiden kanssa. Messuilla tavoitamme uusia lahjoittajia, jotka haluavat tukea heikoimmassa asemassa olevia lapsia. Osastollamme voi tutustua UNICEFin työhön ja tapaan auttaa lapsia ja nuoria, kertoo yritysyhteistyön johtaja Johanna Talvela Suomen UNICEFista.

Ukrainan sota ja lukuisat muut konfliktit sekä ilmastokriisi hankaloittavat lasten elämää eri puolilla maailmaa. Euroopassa ei ole nähty Ukrainan sotaa vastaavaa lasten hätätilaa sitten toisen maailmansodan. Ukrainan 7,5 miljoonasta lapsesta lähes kaksi kolmasosaa on joutunut jättämään kotinsa. 2,8 miljoonaa elää maansisäisinä pakolaisina, osa on paossa naapurimaissa tai muissa maissa. Tukea kanavoidaan perusterveydenhuollolle, puhtaalle vedelle, psykososiaaliselle tuelle ja lasten koulunkäynnin turvaamiselle.

– Niin UNICEFin kuin Ukrainankin asia on Messukeskukselle tärkeä ja yhteistyömme kautta voimme tarjota konkreettista tukea auttamistyölle. Olemme kiitollisia messukävijöillemme, jotka pysähtyvät UNICEFin osastolle hakemaan tietoa ja pohtimaan omia auttamisen mahdollisuuksiaan, sanoo Helsingin Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Suomen UNICEF, Johanna Talvela, johtaja, Yritysyhteistyö, 050 3653222, johanna.talvela@unicef.fi, www.unicef.fi

Helsingin Messukeskus, Anni Vepsäläinen, toimitusjohtaja, 0400 400 074, anni.vepsalainen@messukeskus.com, www.messukeskus.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Teemu Saukkio saa kaksipyöräisten sähköistämisen innovaatiopalkinnon MP-messuilla3.2.2023 08:00:00 EET | Tiedote

MP 23 -moottoripyörämessuilla jaetaan ensimmäistä kertaa Suomen Messusäätiön rahoittama 6000 euron Kaksipyöräisten sähköistämisen innovaatiopalkinto. Sen saa moottoripyörärakentaja ja innovaattori Teemu Saukkio, joka on kehittänyt ainutlaatuisen teknologian konseptimoottoripyörään. Palkinto jaetaan lauantaina 4.2. klo 16.30 Petrol Circus Custom Bike Show’n palkintojenjaon yhteydessä.

Kevätmessujen ohjelmassa kuullaan kasvitrendeistä, voimaannutaan rakennus- ja remonttitarinoista, kevätsiivouksesta, skandipihasta ja puutarhan tuomisesta maljakkoon2.2.2023 08:30:00 EET | Tiedote

Kevätmessujen ohjelma on julkaistu. Neljän päivän aikana poimitaan tuoreet ideat kukoistaviin puutarhoihin ja pihoihin, inspiroidutaan monenlaisista rakennus- ja remonttitarinoista, kurkistetaan kasvi- ja sisustustrendeihin ja haetaan vinkit kevätsiivoukseen. Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja piensisustamisen tapahtumakokonaisuus juhlistaa kevättä Helsingin Messukeskuksessa 30.3.–2.4.2023.

Habitare Choice nostaa näkyviin yritysten vastuullisia askeleita – uuden alueen kuratoi sisustusstylisti Susanna Vento2.2.2023 08:00:00 EET | Tiedote

Suomen johtava huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare tuo syksyn tapahtumaan uuden vastuullisuutta ja kestävyyttä esiin nostavan Choice-alueen. Habitare Choice kutsuu mukaan yrityksiä ja toimijoita, jotka ovat tehneet tietoisia valintoja kohti vastuullisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta. Näyttelyn kuratoi sisustusstylisti Susanna Vento. Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–17.9.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme