Messukeskus

Helsingin Messukeskus valitsi NoHo Partnersin uudeksi strategiseksi kumppanikseen uudistamaan ravintolapalvelunsa

Jaa

Helsingin Messukeskus ja NoHo Partners Oyj ovat solmineet monivuotisen sopimuksen ravintola- ja catering-palveluista. Sopimus astuu voimaan 1.7.2023. Yhteistyön myötä Suomen suurimman tapahtumakeskuksen ravintolamaailma uudistuu merkittävästi.

Kuva: Jonathan Melart
Kuva: Jonathan Melart

NoHo Partners Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin erikoistunut konserni. Yhteistyö Messukeskuksen kanssa lukeutuu NoHo Partnersin suuriin kaupunkihankkeisiin. Yhtiö on perustanut tapahtumiin ja elämyksiin keskittyvän liiketoimintayksikön NoHo Eventsin, joka tavoittelee johtavaa asemaa Pohjoismaissa.

- Helsingin Messukeskus on suomalaisten tapahtumien, kongressien ja messujen instituutio. On kunnia-asia päästä mukaan kehittämään sen ravintolatoimintoja yhdessä Messukeskuksen kanssa. Otamme haasteen vastaan nöyrin, mutta innostunein mielin ja laitamme peliin koko osaamisemme suurista yleisötapahtumista ja ravintolabrändeistä. Messukeskuksen ravintolatoiminnat ovat kokoluokassaan ainutlaatuiset Suomessa ja niiden kehittäminen ja kasvattaminen osuu strategiamme ytimeen, sanoo NoHo Partners -konsernin toimitusjohtaja Aku Vikström.

Helsingin Messukeskus järjestää vuosittain kymmeniä isoja ammatti- ja yleisömessuja, satoja kokouksia, tuhansien osallistujien kansainvälisiä kongresseja, yritys- ja viihdetapahtumia sekä juhlia, joissa vierailee vuosittain yhteensä noin miljoona kävijää. Messukeskuksen ravintolatoiminnan kokonaismyynti on noin 15 miljoonaa euroa vuodessa.

- Tapahtuma-ala kehittyy nopeasti, ja ravintolapalvelut ovat yhä tärkeämpi osa onnistunutta tapahtumakokemusta. Yhteistyön myötä ravintolamaailmamme uudistuu voimakkaasti, ja myös tilojen saavutettavuutta ja viihtyisyyttä parannetaan merkittävästi. NoHo Partnersin kanssa pystymme kehittämään suussa sulavia elämyksiä ja kiehtovia ravintolamiljöitä niin kotimaiselle kuin kansainväliselle asiakaskunnallemme, sanoo Helsingin Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Messukeskuksen ravintolamaailmaan kuuluu 21 erilaista ravintolaa ja kahvilaa mukaan lukien Messukeskuksen yhteydessä toimivan hotellin ravintolapalvelut. Hallitiloissa catering pystytään tarvittaessa järjestämään samanaikaisesti jopa 10 000 juhlavieraalle. Liiketoiminta on erittäin monipuolista ja asiakaskunta kansainvälinen. Tarjoaman on venyttävä notkeasti fine diningista sormisyötäviin ja samppanjabaariin, herkullisista kahvilatuotteista laadukkaaseen lounaspöytään ja salaattibaarista rentoon ja nopeasti nautittuun pikaruokaan.

Vastuullisuus ravintolapalveluissa sekä ruoan korkea laatu, alkuperä ja jäljitettävyys ovat molemmille sopimuskumppaneille tärkeitä tavoitteita. Yhteisiin suunnitelmiin kuuluvat muun muassa vastuulliset ja eettisesti kestävät hankinnat, ruokahävikin torjuminen, energiankulutuksen vähentäminen, ympäristöä säästävien pakkausmateriaalien hyödyntäminen ja tehokas kierrätys.

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Educa, FinnBuild, Helsingin Kirjamessut, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Kennelliiton Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. www.messukeskus.com 

NoHo Partners Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana Nasdaq Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 250 ravintolaa Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Elite, Savoy, Teatteri, Sea Horse, Stefan’s Steakhouse, Palace, Löyly, Hanko Sushi, Friends & Brgrs, Campingen ja Cock’s & Cows. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 2 100 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Yhtiö tavoittelee 400 miljoonan euron liikevaihtoa vuoden 2024 loppuun mennessä. Yhtiön visiona on olla Pohjois-Euroopan johtava ravintolayhtiö. www.noho.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helsingin Messukeskus (Suomen Messut Oyj):
toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen, 0400 400 074, anni.vepsalainen@messukeskus.com

NoHo Partners Oyj:
Aku Vikström, toimitusjohtaja, puh. 044 235 7817
Jarno Suominen, varatoimitusjohtaja, puh. 040 721 5655
Maria Koivula, johtaja NoHo Events, puh. 050 366 2382

Kuvat

Kuva: Jonathan Melart
Kuva: Jonathan Melart
Lataa
Kuva: Mikko Uosukainen
Kuva: Mikko Uosukainen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uudistunut Kevätmessut aloittaa kevään Messukeskuksessa – uuden kauden etkoilta tuoreet ideat asumiseen, kotiin ja mökkeilyyn26.1.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja piensisustamisen tapahtumakokonaisuus Kevätmessut aloittaa kevätkauden Helsingin Messukeskuksessa 30.3.–2.4.2023. Upeasti uudistunut tapahtuma tarjoaa kaiken asumiseen, kotiin ja mökkeilyyn – tonteista taloihin ja mökkeihin ja kukista koneisiin. Samanaikaisesti järjestetään Lähiruoka & luomu -messut, Golfmessut ja OutdoorExpo.

Habitaren uusi teemanäyttely nostaa esiin yhdessä tekemisen ilon – Studio Plentyn suunnittelema näyttely tarjoaa yllätyksellisyyttä ja kohottavia kokemuksia26.1.2023 08:45:00 EET | Tiedote

Suomen johtava huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare tuo syksyn tapahtumaan uuden näyttelyn, joka mukailee tapahtuman vuoden 2023 teemaa Yhdessä / Together. Näyttelyn suunnittelee teeman takana oleva Studio Plenty Anna Pirkolan ja Kirsikka Simbergin johdolla. Luvassa on iloa, kauneutta, yllätyksiä ja kohottavia kokemuksia kaikille aisteille. Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–17.9.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme