Alko Oy

Helsingin Pakilan Alko uudistuu

Jaa

Helsingin Pakilan Alko uudistuu. Myymälä on remontin vuoksi kiinni 6.7.–12.8. Uudistettu myymälä avataan 13.8. klo 9.

Helsingin Pakilan Alko remontoidaan, ja myymälä on suljettuna 6.7.–12.8. Myymälä avataan uusittuna torstaina 13.8. klo 9. Kiinnioloaikana lähimmät Alkot löytyvät Käpylästä (Panuntie 11) ja Kannelmäestä (Kantelettarentie 1). 

”Koko kiinteistön lattiaremontin yhteydessä on mielekästä uudistaa vuonna 2012 avattu myymälämme. Pyrimme ilmeeltään raikkaisiin, toiminnoiltaan selkeisiin ja asiakkaille helposti hahmotettaviin ratkaisuihin. Lisäksi tilat tukevat henkilöstöämme maailmanluokan palvelussa ja parantavat työviihtyvyyttä,” aluepäällikkö Tatu Vanninen kertoo.  

”Myymäläuudistukset tehdään aina mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Alkon tavoitteena on tämän vuoden loppuun mennessä pienentää myymälöiden sähkönkulutusta kymmenellä prosentilla vuoteen 2017 verrattuna. Myös sähkönkulutuksesta aiheutuneita hiilidioksidipäästöjä pyritään vähentämään puoleen verrattuna vuoteen 2017,” Vanninen kuvailee.

Vastuullisuus ja eettisyys selkeitä trendejä

Alkon monipuolinen ja uudistuva valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Pakilan Alkon valikoima koostuu remontin jälkeen noin 1150 tuotteesta, joista panimotuotteita on noin 125, väkeviä noin 250, viinejä 750 ja alkoholittomia 25.

”Vastuullisuus ja eettisyys ovat selkeitä trendejä ja entistä merkittävämpi ostokriteeri myös Alkon asiakkaille. Asiakaspalvelumme yhtenä tavoitteena onkin tukea asiakkaan vastuullisia valintoja. Meidän Vihreä valinta -valikoiman merkinnät kertovat juoman tuottajan sitoutumisesta ympäristötyöhön ja kestävään kehitykseen,” kertoo palvelupäällikkö Helena Silfver.  

Monikanavainen palveluverkosto

Alkon palveluverkosto kehittyy muuttuvien asiakastarpeiden ja toimintaympäristön muutosten pohjalta. Monikanavaisen palveluverkoston muodostavat valtakunnallisesti 362 myymälää, noin 100 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus.

Alkon verkkokauppa tarjoaa asiakkaille eri puolilla Suomea tasapuolisen mahdollisuuden tutustua tuotteisiin ja tehdä ostoksia Alkon 10 000 tuotteen valikoimasta rauhassa silloin, kun itselle sopii.

Verkkokauppatilaus voidaan toimittaa mihin tahansa Alkon myymälään tai noutopisteeseen, ja verkkokauppatilauksen voi tehdä myös Alkon myymälässä henkilökunnan opastuksella.  

”Suosittelen tutustumaan Alkon mobiilisovellukseen. Sen avulla voi tutustua koko tuotevalikoimaan, varmistaa haluamansa tuotteen saatavuuden, tilata tuotteita sekä nähdä lähimmän myymälän ja sen aukioloajat. Sovelluksessa on mahdollisuus myös kirjata muistiinpanoja ja omia tuotelistoja”, Vanninen kertoo. 

Yhteyshenkilöt

Pääkaupunkiseudun aluepäällikkö Tatu Vanninen, p 040 838 9694, tatu.vanninen@alko.fi
Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–17), viestinta@alko.fi

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva yli 9 500 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 362 myymälää, 100 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuosittain meillä asioi reilut 54 miljoonaa asiakasta. Vuonna 2019 Alkon liikevaihto oli 1,14 miljardia euroa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme