Helsingin kaupungin pelastuslaitos

Helsingin pelastuslaitos valmistautuu talvimyrskyyn ja varoittaa huonosta säästä

Jaa
Helsingin kaupungin pelastuslaitos varoittaa huonosta ajokelistä, ja kehottaa välttämään tarpeetonta liikkumista ulkona iltapäivän ja illan aikana maanantaina 12.12.2022. Mikäli joudut ajamaan liikenteessä, varmista riittävät ajovalot ja pidä turvaväli sekä oikea tilannenopeus.

Ilmatieteenlaitoksen mukaan talvimyrsky saapuu Helsinkiin noin kello 14. Luvassa on runsasta lumisadetta ja kovaa tuulta, puuskissa jopa 20 metriä sekunnissa. Ajokeli on iltapäivän ja illan aikana huono, ja tuuli saattaa aiheuttaa myrskytuhoja ja kaataa puita.

Helsingin kaupungin pelastuslaitos on varautunut myrskyyn korottamalla valmiutta ja lisäresurssein. Myös kaupungissa toimivia sopimuspalokuntia ja niiden pelastysyksiköitä on hälytetty varikkovalmiuteen.

Pelastuslaitos viestii tilanteen kehittymisestä koontitiedottein ja Twitter- ja Facebook -profiileissaan.

Median edustajia pyydetään soittamaan lisätietoja viestintäyksikön päällikön Anna Lehtirannan kautta, puh. 050 5974820.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupungin pelastuslaitos
Helsingin kaupungin pelastuslaitos
PL 112
00099 Helsingin kaupunki

Helsingin kaupungin pelastuslaitos tuottaa turvallisuutta ja auttaa hädän hetkellä. Palvelumme ovat onnettomuuksien ehkäisy, pelastustoiminta ja ensihoito sekä väestönsuojelu ja varautuminen. Yhdellätoista pelastusasemallamme ja neljällä meriasemallamme työskentelee noin 800 henkeä, joista noin 600 pelastus- ja ensihoitopalveluissa.Vuonna 2022 pelastuslaitoksella oli 8632 pelastustoimen ja 64000 ensihoidon hälytystehtävää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupungin pelastuslaitos

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme