Alko Oy

Helsingin Pitäjänmäen Alko uudistuu

Jaa

Helsingin Pitäjänmäen Alko on kiinni 2.8.-15.9. remontin vuoksi. Uudistunut myymälä avautuu torstaina 16.9. klo 9.

Helsingin Pitäjänmäen Alko uudistuu, ja myymälä sulkeutuu remontin vuoksi lauantaina 31.7. klo 14 ja avautuu jälleen torstaina 16. syyskuuta klo 9. Lähimmät Alkot palvelevat Munkkivuoressa (Raumantie 1), Konalan Portissa (Hankasuontie 2) ja Espoon Leppävaaran Sellossa (Leppävaarankatu 3-9).

”Saamme toiminnallisesti mielekkäämmät tilat, mikä mahdollistaa aiempaa paremman asiakas- ja henkilöstökokemuksen. Selkeytämme myymälän ilmettä, jotta asiointi olisi vaivatonta ja esillepanot selkeitä,” kertoo palvelujohtaja Tatu Vanninen.

Uudistuneessa myymälässä lähes 900 tuotetta

Uudistuneen Pitäjänmäen myymälän valikoima koostuu lähes 900 tuotteesta: viinejä on 550, panimotuotteita 100, väkeviä 200 ja alkoholittomia 25.

”Kesäsesongin kausituotteiden suuria suosikkeja ovat roseeviinit. Kesän tuotteilta haetaan erityisesti raikkautta ja keveyttä,” palvelupäällikkö Aija Kirkinen kertoo.

”Autamme mielellämme löytämään toimivimmat makuparit, haettiinpa parasta kumppania uusille perunoille tai piknik-eväille. Kannattaa vaan rohkeasti vetäistä meitä hihasta.”

Juomapakkauksilla huomattavia ilmastovaikutuksia

Pakkauksella on iso vaikutus juoman hiilijalanjälkeen – mitä kevyempi, sen parempi ilmastolle. Ostopäätöksissä korostuu yhä enemmän myös pakkauksen erottuva ulkonäkö. Kartonki- ja alumiinitölkit sekä muovipullot ovat lasipulloa ekologisempia, mutta osa niistä tekee vielä tuloaan ja vaativat myös totuttelua.

Ilmastonäkökulmasta hyviä pakkauksia ovat esimerkiksi kartonkipakkaukset ja viinipussit, sillä ne ovat kevyitä ja niillä on pieni hiilijalanjälki.

”Hanapakkauspussit, eli hanapakkauksien sisäpussit ja viinipussit, eivät kuulu pantillisen juomapakkauskeräyksen piiriin. Hanapakkauspussit voi kuitenkin palauttaa keräyspisteeseen, joka löytyy lähes kaikista meidän myymälöistämme ympäri Suomen, myös Pitäjänmäestä,” sanoo Kirkinen.

Lisätiedot:   

Pääkaupunkiseudun palvelujohtaja Tatu Vanninen 040 838 9694, Tatu.Vanninen@alko.fi

Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

viestintäpäällikkö Varpu Göös
viestintäjohtaja Maritta Iso-Aho
Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 366 myymälää, yli 140 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2020 Alkon liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 57 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme