Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Helsingin sisäliikuntapaikkoja avataan elokuussa porrastetusti

Jaa

Helsingin kaupungin hallinnoimia sisäliikuntatiloja avataan porrastetusti 2. elokuuta 2021 lähtien. Avattavissa palveluissa noudatetaan voimassa olevia viranomaisohjeita ja terveysturvallisuustoimia.

Itäkeskuksen uimahalli avataan keskiviikkona 4.8.2021. Kuva: Helsingin kaupunki
Itäkeskuksen uimahalli avataan keskiviikkona 4.8.2021. Kuva: Helsingin kaupunki

Helsingin sisäliikuntapaikkoihin pääsee kuntoilemaan elokuussa aiempaa laajemmin. Latokartanon, Maunulan ja Ruskeasuon liikuntahallit avataan normaalien aukioloaikojen mukaisesti maanantaina 2.8.2021. Itäkeskuksen uimahalli avataan puolestaan keskiviikkona 4.8.2021.

Pirkkolan uimahalli avataan maanantaina 9.8., Jakomäen ja Yrjönkadun uimahallit sekä Kontulan Kuntokellari avataan puolestaan maanantaina 30.8. 

Töölön kisahalli, Liikuntamylly, Oulunkylän liikuntapuiston sisätilat, Uimastadionin kuntosali, Pirkkolan liikuntapuiston kunto- ja voimailusalit sekä Talin ja Myllypuron jalkapallohallit ovat olleet avoinna heinäkuusta lähtien. 

Sisäliikuntapaikoissa noudatetaan voimassa olevia viranomaisohjeita sekä terveysturvallisuustoimia. Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa kontaktien minimoimista, hyvästä käsihygieniasta huolehtimista ja turvavälin pitämistä muihin ihmisiin. Kasvomaskin käyttöä suositellaan kaikille yli 12-vuotiaille sisätiloissa, ellei maskin käytölle ei ole terveydellistä estettä. Maskia ei tarvitse käyttää urheilusuorituksen aikana. Lisäksi tarpeetonta oleskelua sisäliikuntapaikkojen pukuhuone- ja WC-tiloissa tulee välttää. 

Korona-tilannetta tarkkaillaan jatkuvasti ja sen muutoksiin reagoidaan tarvittaessa nopeasti.

Helsingin kaupungin:
kunto- ja voimailusalit >>
liikuntahallit >>
uimahallit >>

Avainsanat

Kuvat

Itäkeskuksen uimahalli avataan keskiviikkona 4.8.2021. Kuva: Helsingin kaupunki
Itäkeskuksen uimahalli avataan keskiviikkona 4.8.2021. Kuva: Helsingin kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Pirkkolaan 18.9. avattava uusi energiatehokas jäähalli tuo helpotusta Helsingin haastavaan jäätilanteeseen17.9.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

Pirkkolaan avataan uusi energiatehokas jäähalli 18.9. Pirkkolan jääpyhättö on perinteisesti ollut kovassa käytössä ja käyttäjiä ollut vuosittain noin 150 000. Uuden jäähallin myötä kävijämäärän odotetaan nousevan vuositasolla noin 170 000 henkilöön, joka tulee osaltaan helpottamaan Helsingin haastavaa jäätilannetta. Jäähallin rakennuskustannukset ovat noin 17 miljoonaa euroa. Rakennuksessa on hyödynnetty uutta rakennustekniikkaa, jonka avulla voidaan saavuttaa jopa 60 prosentin energiatehokkuus vanhaan halliin verrattuna. Hallin auetessa kaupunkilaiset ja jääurheiluväki pääsevät nauttimaan modernin jäähallin tarjoamista olosuhteista.

Herttoniemienrannan kentälle suunnitellaan tekonurmea14.9.2021 11:11:57 EEST | Tiedote

Herttoniemenrannan liikuntapuiston kivituhkakenttä halutaan uudistaa monikäyttöiseksi harjoitus- ja pelikentäksi. Hankkeen takana on urheiluseura Puotinkylän Valtti, joka ehdottaa, että seura vuokraa alueen Helsingin kaupungilta ja asentaa kentälle jalkapalloilun tarpeisiin sopivan tekonurmimaton keväällä 2022. Kaupunkilaiset voivat tutustua ja kommentoida suunnitelmaa kerrokantasi.fi-alustalla. Helsingin kaupungin liikuntapalvelut järjestää aiheesta myös keskustelutilaisuuden asukkaille ja muille sidosryhmille ke 29.9. klo 17–18.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme