Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan ennakkotiedote   

Jaa

Lautakunnan seuraava kokous on tiistaina 6. syyskuuta klo 16.15. Lautakunta jatkaa tässä kokouksessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen vuosien 2023 - 2025 palvelustrategian sekä toimialan ensi vuoden talousarvioehdotuksen ja talousarvioaloitteiden käsittelyä.  

Lautakunta jätti nämä asiat edellisessä kokouksessa pöydälle. 

Kokouksen esityslista liitteineen on sosiaali- ja terveystoimialan verkkosivuilla.

Kokouksen päätöstiedote julkaistaan verkkosivuilla heti kokouksen jälkeen. 

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Outi Huida
yksikön päällikkö
outi.huida@hel.fi
p. 09 310 27929

Markus Snellman
viestintäasiantuntija
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Helsingin kaupunki ja HUS selvittävät synnyttäneiden äitien kokemuksia neuvolasta ja synnytyssairaalasta30.9.2022 10:54:49 EEST | Tiedote

Helsingin kaupunki ja HUS selvittävät synnyttäneiden äitien näkemyksiä ja vanhempien kokemuksia perhemyönteisen hoidon toteutumisesta Helsingin äitiysneuvoloissa ja HUSin Naistenklinikalla. Lisäksi selvitetään tyytyväisyyttä synnytyksen kulkuun ja vauvanhoitovalmiuksia sairaalasta kotiutumisen jälkeen. Tutkimuksen tavoitteena on lisätä ymmärrystä perheiden kokemasta hoidosta ja tunnistaa siihen liittyviä haasteita ja kehittämistarpeita. Perhemyönteinen raskaus, synnytys ja synnytyksen jälkeinen aika ”Muun muassa lyhentynyt sairaalassaoloaika lapsen syntymän jälkeen ja ensisynnyttäjien kohonnut ikä ovat esimerkkejä viime vuosina tapahtuneista muutoksista, jotka ovat tuoneet uudenlaisia tarpeita äitiysneuvoloiden ja synnytyssairaaloiden palveluille. Selvitämme perheiden kokemuksia, jotta osaamme entistä paremmin vastata uusiin tarpeisiin ja tarjota laadukasta hoitoa”, kertoo neuvolan ja lapsiperheiden kotipalvelun päällikkö Monica Lindberg Helsingin kaupungilta. Tutkimukseen haetaan vapa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme