Assemblin Oy

Helsingin urakointiin talotekniikkapäälliköksi Otto Lohi

Jaa
Älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja toteuttavan Assemblinin Helsingin Talotekniikkaurakointiin Talotekniikkapäälliköksi on nimitetty 2.1.2023 alkaen Otto Lohi. Assemblin Oy on osa Pohjoismaista Assemblin-konsernia, joka työllistää yli 6 300 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.
Helsingin urakointiin talotekniikkapäälliköksi Otto Lohi
Helsingin urakointiin talotekniikkapäälliköksi Otto Lohi

Otto Lohi on nimitetty Assemblin Oy:n Talotekniikkaurakointiin Talotekniikkapäälliköksi. Lohi työskentelee Helsingin toimipisteessä LVIS-urakoinnissa. Koulutukseltaan Lohi on talotekniikan insinööri sekä LV-asentaja.

Talotekniikkapäällikön roolissa Lohi vastaa isompien hankkeiden LVIAS-kokonaisuuksien hallitsemisesta.

- Omana henkilökohtaisena tavoitteenani on kehittyä talotekniikassa entisestään kokonaisvaltaisemmaksi osaajaksi. On hienoa päästä työskentelemään Assemblinille, joka on alamme yksi kärkiosaajista. Jo heti työhaastatteluista lähtien olen ollut erittäin vaikuttunut yrityksen toimintavoista ja arvoista, kertoo Otto Lohi.

Lohella on työkokemusta takana yli 10 vuoden ajalta sekä putkiasentajan, että työnjohdon työtehtävistä. Lohi on aikaisemmin työskennellyt Uudenmaan LVI Talolla LVI-projektipäällikkönä sekä Putki-Kolmio Oy:ssä LV-projektinhoitajana.

- Ensikokemukseni LV-alalta sijoittuvat kesään 2007, jolloin toimin putkiasentajan apupoikana. Uskon, että asentajakokemuksestani on ollut paljon hyötyä niin insinööriopiskeluissa kuin myöhemmässä työelämässäkin. Projektinhoitajana ja myöhemmin projektipäällikkönä olen työskennellyt niin saneeraus, kuin uudispuolen hankkeissa, jatkaa Lohi.

- Otto on kokenut LV-puolen ammattilainen ja heti ensimmäisten viikkojen jälkeen on ollut ilo huomata, kuinka hienosti hän on ottanut työt haltuun sekä tuonut osaltaan positiivista ilmapiiriä ja osaamistaan meille. Tulevaisuudessa saamme Otosta meille erittäin loistavan talotekniikkapäällikön - olen erittäin tyytyväinen, että saimme hänet meille vahvistamaan hyvää porukkaamme entisestään, toteaa Helsingin Talotekniikkaurakoinnin aluejohtaja Mika Toiviainen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Talotekniikkapäällikkö
Otto Lohi
otto.lohi@assemblin.fi
p. 050 443 7313


Aluejohtaja
Etelä-Suomi
Mika Toiviainen
mika.toiviainen@assemblin.fi
Puh. 046 923 3872

Kuvat

Helsingin urakointiin talotekniikkapäälliköksi Otto Lohi
Helsingin urakointiin talotekniikkapäälliköksi Otto Lohi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 1,5 MRD euroa, ja palveluksessamme on noin 6 900 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme