Helsingin tapahtumasäätiö

Helsingin uuttavuotta juhlitaan television välityksellä

Jaa
Helsingin uudenvuoden juhlaa vietetään tähtiartistien seurassa kotisohvilla. Hartwall Arenalta lähetettävä konsertti esitetään ilman yleisöä ja välitetään suorana Ylen kanavilta. Helsingin ilotulituksia voi seurata laajalta alueelta ympäri kaupungin. Lapsille on luvassa omaa ohjelmaa verkossa Helsinki-kanavalla.
Ilotulituksia Helsingissä vuonna 2019 Kuva: Anniina Nissinen
Ilotulituksia Helsingissä vuonna 2019 Kuva: Anniina Nissinen

Helsingin uudenvuoden konsertissa 31.12. lavalle nousevat valovoimaiset tähtiartistit BEHM, Erika Vikman ja Blind Channel. Show’n juontavat Emma Karasjoki ja Gogi Mavromichalis, ja loppuillan bileistä vastaa DJ Windows95man. Hartwall Arenalta välitettävä show toteutetaan koronatilanteen vuoksi ilman yleisöä ja televisioidaan suorana Yle TV1:lle ja Yle Areenalle. Maksuttoman lipun paikan päälle Hartwall Arenalle varanneisiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti Ticketmasterin kautta.

Vuoden vaihtuessa säihkyvät kaupungin ilotulitukset ammutaan hajautetusti kolmesta eri paikasta Töölönlahdelta, Tervasaaresta ja Malmilta. Ilotulitukset ammutaan tavallista korkeammalle, joten ne ovat nähtävissä laajalta alueelta ympäri kaupungin. Ilotulituksia voi näin seurata turvallisesti läheltä omia kotikulmiaan. Kaupunkilaisia kannustetaan seuraamaan yhteistä ilotulitusta omien rakettien ampumisen sijaan, jotta vältytään ylimääräiseltä roskalta ja melulta sekä turhilta vammoilta.

Perheen pienimmät pääsevät lisäksi seuraamaan Unikeon uudenvuoden valvojaisia verkossa Helsinki-kanavalla. Kaikenikäisille sopivien bileiden takana on kaupungin kekseliäimpien lastentapahtumien taustavoimana tunnettu Skidit-kollektiivi. Tallenne on katsottavissa osoitteessa helsinkikanava.fi koko uudenvuoden ajan 31.12.–1.1.

Helsingin uudenvuoden ohjelma:

Uudenvuoden show Yle TV1 & Yle Areena klo 22.45–00.30

Kaupungin ilotulitus klo 00

Unikeon uudenvuoden valvojaiset katsottavissa Helsinki-kanavalla 31.12.–1.1.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viestintäpäällikkö Laura Gottleben, Helsingin tapahtumasäätiö, laura.gottleben@eventshelsinki.fi, puh. 050 468 7243

Kuvat

Ilotulituksia Helsingissä vuonna 2019 Kuva: Anniina Nissinen
Ilotulituksia Helsingissä vuonna 2019 Kuva: Anniina Nissinen
Lataa
Blind Channel Kuva: Mona Salminen
Blind Channel Kuva: Mona Salminen
Lataa
Erika Vikman Kuva: Jirina
Erika Vikman Kuva: Jirina
Lataa
Behm Kuva: Pietari Purovaara
Behm Kuva: Pietari Purovaara
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin tapahtumasäätiö
Helsingin tapahtumasäätiö
Kaasutehtaankatu 1
00540 Helsinki

https://eventshelsinki.fi/

Helsingin tapahtumasäätiö toteuttaa Helsingin kaupungin merkittäviä yleisötapahtumia kuten Helsingin juhlaviikkoja, Lux Helsinkiä, Helsinki-päivää, Helsingin uudenvuoden juhlaa, Silakkamarkkinoita ja Tuomaan Markkinoita. Tammikuussa 2019 toimintansa käynnistänyt säätiö kehittää Helsingistä entistä toimivampaa ja vetovoimaisempaa tapahtumakaupunkia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin tapahtumasäätiö

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme