Helsingin yliopisto

Helsingin yliopiston rehtori Jari Niemelä jää osittaiselle sairauslomalle

Jaa

Rehtorin tehtäviä hoitaa hänen sairauslomansa ajan vararehtori Sari Lindblom.

Rehtori Jari Niemelän vuodentakaisen sairauden on seurantatarkastuksessa todettu uusiutuneen. Hoitotoimenpiteet alkavat välittömästi ja ne voivat johtaa ajoittaisiin poissaoloihin kevään ja alkukesän aikana. Rehtorin tehtäviä hoitaa hänen sairauslomansa ajan vararehtori Sari Lindblom.

Yhteyshenkilöt

Esa Hämäläinen
hallintojohtaja
esa.hamalainen@helsinki.fi
p. 0294 122 212

Tietoja julkaisijasta

Helsingin yliopisto
Helsingin yliopisto
PL 3
00014 Helsingin yliopisto

02941 911 (vaihde)http://www.helsinki.fi/yliopisto

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja usealla muulla paikkakunnalla Suomessa. Se on toistuvasti maailman sadan parhaan yliopiston joukossa. Helsingin yliopisto on perustettu vuonna 1640.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme