Helsingin yliopisto

Hel­sin­gin yli­opis­ton reh­to­ri Nie­me­läl­le Sus­tai­na­bi­li­ty Science Award

Jaa

The Ecological Society of America ESA on myöntänyt Helsingin yliopiston rehtori Jari Niemelälle Sustainability Science Awardin.

Palkinto myönnettiin julkaisun “Advancing urban ecology towards a science of cities” perusteella. Niemelä on kaupunkiekologian professori. Palkinto jaetaan ESAn vuosikokouksessa Yhdysvaltojen Louisvillessä 12.8.

The Ecological Society of America perustettiin vuonna 1915. Se on maailman suurin ekologien yhteisö. Voittoa tavoittelematon ESA pyrkii tiedon lisäämiseen maailman tilasta.

Muita vuoden 2019 palkinnon saajia ovat yllämainitun artikkelin muut kirjoittajat Timon McPhearson, Steward T. A. Pickett, Nancy B. Grimm, Marina Alberti, Thomas Elmqvist, Christiane Weber, Dagmar Haase, Jürgen Breuste ja Salman Qureshi.

ESAn tiedote asiasta

Lisätiedot:

Jari Niemelä

jari.niemela@helsinki.fi

puh. 029 412 2211

Tietoja julkaisijasta

Helsingin yliopisto
Helsingin yliopisto
PL 3
00014 Helsingin yliopisto

02941 911 (vaihde)http://www.helsinki.fi/yliopisto

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja usealla muulla paikkakunnalla Suomessa. Se on toistuvasti maailman sadan parhaan yliopiston joukossa. Helsingin yliopisto on perustettu vuonna 1640.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme