Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Helsinki International Horse Show ja Helsingin kaupunki tarjoavat vähävaraisille lapsiperheille ilmaisia näytöslippuja

Jaa

Helsingin kaupunki yhdessä Helsinki International Horse Show’n kanssa luovuttaa noin 4000 Horse Show -näytöslippua pääkaupunkiseudun vähävaraisille lapsiperheille.

Helsinki International Horse Show, kuvaaja: Satu Pirinen
Helsinki International Horse Show, kuvaaja: Satu Pirinen

Apulaispormestari Nasima Razmyar kertoi asiasta Helsinki International Horse Show’n lehdistötilaisuudessa tiistaina 25.9.2018. Lahjoitukset vastaanottavat useat lastensuojelujärjestöt, kuten Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Folkhälsan, Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala ja uutena ME-säätiö.

Helsinki International Horse Show tarjoaa huipputason hevosurheilua Helsingin Jäähallissa 17.–21.10.2018. Jäähallissa nähdään tapahtuman aikana 500 hevosta, 400 ratsastajaa ja 1000 kilpailustarttia. Helsingin kaupunki ja Horse Show ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2009.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jonna Pennanen
viestintäsuunnittelija
viestintä- ja markkinointipalvelut / kulttuuri ja vapaa-aika
Helsingin kaupunki
+358 9 310 71628
jonna.pennanen@hel.fi

Kuvat

Helsinki International Horse Show, kuvaaja: Satu Pirinen
Helsinki International Horse Show, kuvaaja: Satu Pirinen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uintilipun ostaneille kuntosalikäynti kaupan päälle - Itiksessä myös maksuttomia virtuaalijumppia16.4.2019 14:00:00 EESTTiedote

Pääsiäisen jälkeen tiistaista 23.4.2019 alkaen Itäkeskuksen, Pirkkolan ja Jakomäen uimahallien uintilipun ostaneet pääsevät samaan hintaan huhkimaan uimahallien kuntosaleille. Tarjous on voimassa kyseisten uimahallien kevätkauden 2019 loppuun asti ja koskee myös sarja- ja kuukausikortteja. Lisäksi Itäkeskuksen uimahallissa järjestetään pääsiäisen jälkeen maksuttomia virtuaalijumppia.

Helsingin mallin ensimmäinen hankekausi edisti uudenlaisen taidekentän syntymistä16.4.2019 10:38:32 EESTTiedote

Helsingin malli onnistui ensimmäisellä hankekaudellaan luomaan hahmotelman uudenlaisesta taidekentästä, joka sijoittuu ammattitaiteen ja harrastuskentän rinnalle omanaan, arvioidaan hankekauden loppuraportissa ”Toisenlainen taidemaailma. Taidelaitokset lähiöissä vuosina 2016–2018 Helsingin osallistavassa kulttuurityön mallissa”, joka julkaistaan tänään 16.4.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme