Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Helsinki International Horse Show ja Helsingin kaupunki tarjoavat vähävaraisille lapsiperheille ilmaisia näytöslippuja

Jaa

Helsingin kaupunki yhdessä Helsinki International Horse Show’n kanssa luovuttaa noin 4000 Horse Show -näytöslippua pääkaupunkiseudun vähävaraisille lapsiperheille.

Helsinki International Horse Show, kuvaaja: Satu Pirinen
Helsinki International Horse Show, kuvaaja: Satu Pirinen

Apulaispormestari Nasima Razmyar kertoi asiasta Helsinki International Horse Show’n lehdistötilaisuudessa tiistaina 25.9.2018. Lahjoitukset vastaanottavat useat lastensuojelujärjestöt, kuten Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Folkhälsan, Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala ja uutena ME-säätiö.

Helsinki International Horse Show tarjoaa huipputason hevosurheilua Helsingin Jäähallissa 17.–21.10.2018. Jäähallissa nähdään tapahtuman aikana 500 hevosta, 400 ratsastajaa ja 1000 kilpailustarttia. Helsingin kaupunki ja Horse Show ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2009.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jonna Pennanen
viestintäsuunnittelija
viestintä- ja markkinointipalvelut / kulttuuri ja vapaa-aika
Helsingin kaupunki
+358 9 310 71628
jonna.pennanen@hel.fi

Kuvat

Helsinki International Horse Show, kuvaaja: Satu Pirinen
Helsinki International Horse Show, kuvaaja: Satu Pirinen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Lukeminen tekee hyvää – ryhdy lukulähettilääksi21.11.2018 08:00Tiedote

Helsingissä aloitetaan joulukuussa lukulähettilästoiminta. Vapaaehtoiset lukulähettiläät tukevat lukuharrastuksen säilymistä lukemalla ääneen ikääntyneille tai muille, jotka tarvitsevat apua lukemisessa. Lukeminen tapahtuu esimerkiksi palvelutaloissa tai ikääntyneiden kotona. Lukulähettilääksi!-hankkeessa on mukana viisi Helsingissä toimivaa kirjastoa: Itäkeskuksen, Kallion, Kannelmäen, Malmin ja Töölön kirjastot.

///KORJATTU TIEDOTE/// Helsingin mallin uudet hankkeet aloittavat tammikuussa 201915.11.2018 19:36Tiedote

Alueellisen ja osallistavan kulttuurityön eli Helsingin mallin uuden kauden 2019–2021 hankkeet on valittu. Valtaosa mukaan valituista toimijoista on ollut mukana mallin pilottikaudella 2016–2018, uusina aloittavat Suomalainen Barokkiorkesteri sekä Teatteri Tuike. Helsingin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kulttuurijaosto päätti Helsingin mallin avustusten kohdentumisesta kokouksessaan 15.11.2018. Tänään klo 18:07 lähetetyssä tiedotteessa oli Suomen Kansallisteatterin Osakeyhtiön hanke kirjattu virheellisesti Vuosaareen suuntautuvaksi hankkeeksi. Hanke toteutetaan Kannelmäen ja Malminkartanon alueella. Tieto on korjattu alla olevaan listaukseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme