Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsinki käynnistää tiistaina 17.3. kello 12 koulunkäyntiin liittyvän puhelinneuvonnan

Jaa

Helsingin kouluissa ja oppilaitoksissa siirrytään kotona tapahtuvaan opetukseen keskiviikkona 18. maaliskuuta.

Tässä poikkeuksellisessa ja kysymyksiä herättävässä tilanteessa kaupunki on päättänyt avata uuden koulunkäyntiin liittyvän puhelinneuvonnan 17. maaliskuuta kello 12. Palvelu on avoinna arkisin kello 9–18.

Numerossa 09 310 10025 vastataan helsinkiläisten oppilaiden ja opiskelijoiden koulunkäyntiin liittyviin kysymyksiin suomeksi ja englanniksi.

Ruotsinkielistä opetusta koskeviin kysymyksiin vastataan numerossa 09 310 10027.

Kaupungin verkkosivuilla on jo julkaistu usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia koulutyöhön liittyen.  

Kaikki oppilaat ja opiskelijat saavat kotiopiskeluohjeet Wilman kautta. Verkko-opetusta toteutetaan erilaisilla sähköisillä alustoilla. Opettajien käytössä on valikoima etäopetus- ja verkkovideotyökaluja, joilla opettaja voi toteuttaa verkkopedagogiikkaa. Opettaja antaa oppilaille tavoitteet, ohjaa oppimista ja antaa palautetta verkkoympäristössä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja medialle antaa:
viestintä- ja markkinointipäällikkö Hanna-Kaisa Talvensaari, puh. 040 758 1572, s-posti: hanna-kaisa.talvensaari@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunki uudistaa digitaalisen perustansa – suurhanke kestää useita vuosia7.4.2020 09:40:00 EESTTiedote

Helsingin kaupunki käynnistää digitaalisen perustansa uudistamiseen tähtäävän suurhankkeen, joka tulee kestämään useita vuosia. Kaupungin strategian mukaan haluamme olla maailman parhaiten digitalisaatiota hyödyntävä kaupunki ja digitaalisen perustan uudistaminen on yksi Helsingin digitalisaatio-ohjelman tärkeimmistä kehityskokonaisuuksista. Se kattaa mm. kaupungin tietoliikennepalvelut, tukipalvelut, päätelaitteiden elinkaaripalvelut sekä palvelin- ja kapasiteettipalvelut.

Helsinki-apu saa mukaan uusia yrityskumppaneita3.4.2020 16:33:57 EESTTiedote

Helsinki-apu tarjoaa helsinkiläisille ikäihmisille asiointi- ja keskusteluapua koronaepidemian aikana. Toiminnan ensimmäisellä viikolla on tavoitettu jo yli 10 000 yli 70-vuotiasta kaupunkilaista ja vastaanotettu yli 700 asiointitarvetta ruokakauppaan tai apteekkiin. Käytännön avunjakamisen tekevät mahdolliseksi yhteistyökumppanit, joiden joukkoon on tänään uusina saatu Yliopiston Apteekki sekä Posti ja Logisnext Finland Oy.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme