Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsinki päivittää skeitti- ja frisbeegolfohjelmiaan – ideointiin voi osallistua karttakyselyissä

Jaa

Helsingin kaupunkiympäristön toimialalla päivitetään skeitti- ja frisbeeohjelmia. Ideoita ja palautetta ohjelmien laatimisen tueksi kerätään karttakyselyillä 2.−23.11.2020. Mielipiteitä toivotaan skeittipaikkojen ja frisbeegolfratojen nykytilasta ja siitä, miten näitä palveluita tulisi kehittää.

Vuosaaren skeittipuisto. Kuva: Helsingin kaupunki / Konsta Linkola.
Vuosaaren skeittipuisto. Kuva: Helsingin kaupunki / Konsta Linkola.

Helsingin kaupunki pyrkii tarjoamaan turvallisia harrastuspaikkoja kaikenikäisille ja -taitoisille skeittauksen harrastajille rakentamalla ja ylläpitämällä mahdollisimman monipuolista ja helposti saavutettavissa olevaa skeittipaikkaverkostoa.

Skeittipaikkoja käyttävät aktiivisesti myös scoottaajat, bmx-pyöräilijät ja rullaluistelijat. Skeittipaikkojen suunnittelussa pyritään huomioimaan eri lajit ja tuottamaan lajeja yhdistäviä olosuhteita.

Karttakyselyyn voi vastata 23.11.2020. saakka osoitteessa https://query.eharava.fi/3440

Frisbeegolf on kasvattanut viime vuosina suosiotaan

Helsingissä on viisi frisbeegolfrataa ja kaksi harjoitusaluetta. Ratojen suunnittelun ja toteutuksen tueksi Helsingin kaupunki on laatinut ohjeistuksen, jolla luodaan turvalliset lähtökohdat suunnittelun kautta lajin harrastamiseen. Kaupunki tekee yhteistyötä ja sopimuksia lajin harrastajien ja lajiyhdistysten kanssa frisbeegolfalueiden perustamisesta, käytöstä sekä hoidosta.

Palautetta frisbeegolfradoista ja ideoita niiden kehittämiseksi voi jättää karttakyselyssä 23.11.2020 saakka osoitteessa https://query.eharava.fi/3398

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikko Malmström
Suunnitteluasiantuntija
Helsingin kaupunki
Maankäyttö ja kaupunkirakenne
Kaupunkitila- ja maisemasuunnittelu
Puh. 040 334 0582
mikko.malmstrom@hel.fi

Kuvat

Vuosaaren skeittipuisto. Kuva: Helsingin kaupunki / Konsta Linkola.
Vuosaaren skeittipuisto. Kuva: Helsingin kaupunki / Konsta Linkola.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 24.11.202024.11.2020 20:12:13 EETTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote on julkaistu sivuillamme. Päätöstiedote 24.11.2020 Pöytäkirja korvaa esityslistan ja päätöstiedotteen, kun pöytäkirja on tarkastettu. Lisää tietoa kaupunkiympäristölautakunnan toiminnasta voit lukea sivuiltamme osoitteesta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/ https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme