Helsinkiläiset ravintolayrittäjät Teemu Aura, Riku Stenros, Maiju Åstedt ja Janne Ahola avaavat uuden ravintolan entisen Denniksen tiloihin Bulevardilla

Jaa

Kokeneet ravintoloitsijat Teemu Aura, Riku Stenros, Maiju Åstedt ja Janne Ahola avaavat toukokuussa uuden ravintolan Bulevardille. Ravintola on kumarrus ranskalaisen keittiön saloihin ja ruokalistalta löytyy paljon ranskalaisia klassikoita, mutta Auramaiseen tapaan myös rohkeampia ja revittelevämpiä annoksia. Yrittäjien tavoitteena on tarjota asiakkaille unohtumattomia makuelämyksiä ja pitkiä viihtyisiä iltoja. ”Tunnelma on kaikki kaikessa”, kiteyttää Åstedt.

Ravintoloitsijat Teemu Aura, Riku Stenros, Maiju Åstedt ja Janne Ahola.
Ravintoloitsijat Teemu Aura, Riku Stenros, Maiju Åstedt ja Janne Ahola.

Luvassa on rouheutta ja rokkenrollia

Ravintolan design ottaa huomioon sijainnin historian ja elävöittää talon aikakauden, unohtamatta yrittäjille ominaista rouheutta ja rokkenrollia. Ravintolassa on 50 asiakaspaikkaa ja kesällä 20-paikkainen illallisterassi kutsuu nauttimaan ilta-auringosta. Sijainti Aleksanterin teatterin vieressä on oivallinen myös teatterivieraille. Yrittäjät toivovatkin saavuttavansa paikkansa niin lähikorttelien asukkaiden sydämissä kuin houkuttelevansa kauempaakin matkustavia ihastumaan kulttuuritunnelmaan.

Hengästyttävän syviä makuja ja ihastuksen huokauksia

Teemu Aura, Riku Stenros, Maiju Åstedt ja Janne Ahola ovat kokeneita ravintolayrittäjiä. Koronavuosien keskellä avatut Ullanlinnan Mat Distrikt sekä Vallilan Albina ovat molemmat saavuttaneet paikan helsinkiläisten sydämissä. Haasteet ravintoloiden pyörittämisessä poikkeuksellisina aikoina eivät ole lannistaneet yrittäjiä. ”Suuntaamme uutta kohti täydellä höökillä. Bulevardilla haluamme tarjota hengästyttävän syviä makuja ja kun salista kuuluu ihastuksen huokauksia, tiedämme onnistuneemme”, sanoo Stenros.

Yhteyshenkilöt:

Riku Stenros
riku@restaurantalbina.fi 
050 505 0425

Maiju Åstedt 
maiju@restaurantalbina.fi 
040 842 5408

Avainsanat

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kukkuuko Käki Oy