Hemsö

Hemsö hankkii rakennettavan hoivapalvelukeskuksen Espoosta

Jaa

Ruotsin ja Suomen johtava yhteiskuntakiinteistöjen omistaja Hemsö hankkii Espoon Suurpellosta rakennettavan hoivakohteen, joka koostuu hoivakodista ja vuokra-asunnoista. Hoivakodin vuokraa palveluntuottaja Mainio Vire pitkällä vuokrasopimuksella. Kaupan kokonaisarvo on noin 30 miljoonaa euroa.

Kohde sisältää valmistuessaan 116 hoivakotipaikkaa ja 53 vuokra-asuntoa. Kiinteistön yhteenlaskettu vuokrattava pinta-ala on 7 400 neliömetriä.

Suomalainen rakennusalan yritys Lapti Oy on kiinteistön kehittäjä ja urakoitsija. Lapti on rakentanut Suomeen useita yhteiskuntakiinteistöjä menestyksekkäästi. Tontin myyjä on Asuntosäätiö.

– Olemme iloisia tästä ensimmäisestä kaupasta Laptin kanssa. Kohde on erinomainen lisäys omistuksiimme Suomessa. Siinä yhdistyvät hoivatilat ja vuokra-asuminen hyvällä sijainnilla pääkaupunkiseudulla. Kauppa myös vahvistaa yhteistyötämme Mainio Vireen kanssa, Hemsön toimitusjohtaja Per Berggren sanoo.

Rakennuksen on arvioitu valmistuvan alkuvuodesta 2018.

Hemsö Fastighets AB:n on arvopaperimarkkinalain mukaan julkistettava nämä tiedot. Tiedot on annettu julkistettavaksi 12.5.2016 kello 9:00.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Jarkko Leinonen, maajohtaja, Hemsö Fastighets AB, puh. 0400 150841
Per Berggren, toimitusjohtaja, Hemsö Fastighets AB, puh. +46 8 501 170 01
Leena Munter, toimitusjohtaja, Mainio Vire Oy, puh. 050 336 0842
Timo Pekkarinen, toimitusjohtaja, Lapti Oy, puh. 040 544 9245
Esa Kankainen, toimitusjohtaja, Asuntosäätiö, puh. 020 161 2460

Mainio Vire Oy:n tiedote: http://www.mainiovire.fi/
Lapti Oy:n tiedote: http://www.lapti.fi/

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hemsö
Hemsö
Eteläesplanadi 18 B
00130 Helsinki

+46 8 501 170 00http://www.hemso.se/fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hemsö

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme