Hemsö

Hemsö investoi opetuskiinteistöihin – yritys on ostanut ensimmäisen oppilaitoskiinteistönsä Jyväskylästä Gradialta

Jaa

Yhteiskuntakiinteistöihin erikoistunut Hemsö vahvistaa asemaansa opetuskiinteistöjen omistajana. Jyväskylän kiinteistön kaupan arvo on noin 5,5 miljoonaa euroa.

Kuva: Gradia
Kuva: Gradia

Hemsö on solminut Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian kanssa kymmenen vuoden vuokrasopimuksen. Wilhelm Schildtin katu 2:n oppilaitoskiinteistössä toimii Gradian lukio sekä alivuokralaisena Jyväskylän steinerkoulu.

”Kyseessä on ensimmäinen kiinteistömme Jyväskylässä. Tämä on tärkeä avaus meille erittäin kiinnostavaan markkinaan. Odotamme jo innolla yhteistyötämme Gradian kanssa. Investoimme Jyväskylään mielellämme paljon enemmänkin jatkossa”, Hemsön Suomen maajohtaja Jarkko Leinonen sanoo.

”Oppilaitoskiinteistön myyminen tukee Gradian kiinteistöjen käytön tulevaisuuden suunnitelmaa. Uskomme yhteistyön sujuvan hyvin Hemsön kanssa ja toivotamme Hemsön tervetulleeksi kiinteistösijoittajaksi Jyväskylään”, sanoo Gradian kiinteistöjohtaja Riikka Kaarnamo.

Hemsö omistaa Suomessa nyt 10 oppilaitoskiinteistöä, joiden arvo on yhteensä noin 275 miljoonaa euroa. Tilojen yhteenlaskettu kokonaispinta-ala on noin 100 000 neliömetriä.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Jarkko Leinonen
Suomen maajohtaja, Hemsö
puh. 040 015 0841
jarkko.leinonen@hemso.se

Kuvat

Kuva: Gradia
Kuva: Gradia
Lataa
Kuva: Gradia
Kuva: Gradia
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hemsö
Hemsö
Korkeavuorenkatu 30 A, 1. kerros
00130 Helsinki

+46 8 501 170 00http://www.hemso.se/fi

Hemsö on Ruotsin johtava yksityinen yhteiskuntakiinteistöjen omistaja. Hemsön toimintaan kuuluu hoiva-, oppilaitos-, terveydenhuolto- ja oikeuslaitoskiinteistöjen kestävä omistaminen, ylläpitäminen ja kehittäminen. Hemsö toimii Ruotsissa, Suomessa ja Saksassa. Hemsölle ovat tunnusomaisia pitkät vuokrasopimukset ja vakaat asiakkaat. Hemsön kiinteistökannan kokonaisarvo on noin 4,6 miljardia euroa. Hemsön enemmistöomistaja on Ruotsin valtion eläkerahasto AP3. Standard & Poor’s on myöntänyt Hemsölle maaliskuussa 2015 luottoluokituksen A-. Lue lisää: http://www.hemso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hemsö

Tavoitteena 50 miljoonan euron hoivakotikokonaisuus – Hemsö ja uusi hoivapalveluyhtiö Hoivamme aloittivat yhteistyön19.5.2022 09:00:00 EEST | Tiedote

Yhteiskuntakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoittaja Hemsö on aloittanut laajan yhteistyön ikäihmisten hoivapalveluita tuottavan Hoivamme-yhtiön kanssa. Yhtiöiden solmiman raamisopimuksen mukaisesti Hemsö rahoittaa yrityksen hoivakotihankkeita ja toimii kohteiden pitkäaikaisena omistajana. Hoivamme kehittää kohteita ja on Hemsön vuokralainen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme