Hemsö

Hemsö ostaa ikäihmisten hoivakodin ja päiväkodin Suomesta

Jaa

Hemsö ostaa ikäihmisten hoivakodin ja päiväkodin Suomesta noin 13 miljoonalla eurolla. Molemmat kiinteistöt ovat rakenteilla. Kauppa on osa YIT:n kanssa kesäkuussa 2016 tehtyä puitesopimusta.

Päiväkoti sijaitsee Espoossa, ja sen vuokrattava pinta-ala on noin 1 140 neliömetriä. Kiinteistön vuokralainen on Tenava Päiväkodit Oy, yksi suurimmista päiväkotipalveluja tarjoavista yhtiöistä Suomessa. Noin 3 430 neliömetrin ikäihmisten hoivakoti rakennetaan Tampereelle, ja sen vuokralainen on Attendo Oy. Molempien kiinteistöjen vuokrasopimus on 15-vuotinen.

– Nämä ovat ensimmäiset kesäkuussa YIT:n kanssa tehtyyn puitesopimukseen sisältyvät kaupat. Kiinteistöt ovat uusia, ja niiden tilat ovat moderneja ja viihtyisiä. Puitesopimukseen sisältyvien kiinteistöjen kokonaisarvo on noin 75 miljoonaa euroa, joten jatkamme laajentumista Suomessa ripeästi, sanoo Hemsön Suomen maajohtaja Jarkko Leinonen.

Päiväkodin arvioidaan valmistuvan 1.8.2017 ja hoivakodin 30.11.2017. Hemsö omistaa tällä hetkellä Suomessa 22 kiinteistöä, joiden arvo on noin 217 miljoonaa euroa.

Yhteyshenkilöt

Nils Styf, toimitusjohtaja
+46 8 501 170 00

Jarkko Leinonen, Suomen maajohtaja
+358 400 150 841

Tietoja julkaisijasta

Hemsö
Hemsö
Eteläesplanadi 18 B
00130 Helsinki

+46 8 501 170 00http://www.hemso.se/fi

Hemsö on Ruotsin johtava yksityinen yhteiskuntakiinteistöjen omistaja. Toimintaamme kuuluu hoiva-, oppilaitos-, terveydenhuolto- ja oikeuslaitoskiinteistöjen kestävä omistaminen, ylläpitäminen ja kehittäminen. Hemsö toimii Ruotsissa, Suomessa ja Saksassa. Hemsölle ovat tunnusomaisia pitkät vuokrasopimukset ja vakaat asiakkaat. Kiinteistökantamme kokonaisarvo on noin 2,9 miljardia euroa. Hemsön enemmistöomistaja on Ruotsin valtion eläkerahasto AP3. Standard & Poor’s on myöntänyt Hemsölle maaliskuussa 2015 luottoluokituksen A-.         

Lue lisää: www.hemso.se

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hemsö

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme