Hemsö

Hemsö ostaa kaksi hoivakotia Turun seudulta

Jaa

Julkisiin kiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö Hemsö ostaa kaksi rakenteilla olevaa hoivakotia Turun seudulta. Kiinteistöihin tulee vuokralaiseksi hoivayhtiö Esperi Care, ja kohteiden vuokrasopimus kestää 12 vuotta. Koko kaupan arvo on noin 12 miljoonaa euroa.

Toinen hoivakodeista sijaitsee Turussa ja toinen Turun naapurikunnassa Kaarinassa. Turun hoivakoti on 60-paikkainen, Kaarinan kohde 30-paikkainen hoivakoti.

Kohteiden kehittäjä ja myyjä on rakennusyhtiö Hartela.

”Kauppa on jatkoa sujuvalle yhteistyölle Hartelan kanssa. On hienoa, että pääsemme kasvattamaan salkkua laadukkailla hoivakohteilla, jotka on vuokrattu hyvälle vuokralaiselle. Kohteiden sijainti on erinomainen, sillä Turun seutu on vahvassa nosteessa”, Hemsön Suomen maajohtaja Jarkko Leinonen kertoo.

Kaarinan hoivakodin arvioidaan valmistuvan marraskuun 2018 lopussa ja Turun kohteen huhtikuun 2019 lopussa.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Nils Styf
toimitusjohtaja
Hemsö Fastighets Ab
+46 8 501 170 01

Jarkko Leinonen
Suomen maajohtaja
Hemsö Fastighets Ab
+358 40 015 0841

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Hemsö
Hemsö
Eteläesplanadi 18 B
00130 Helsinki

+46 8 501 170 00http://www.hemso.se/fi

Hemsö on Ruotsin johtava yksityinen yhteiskuntakiinteistöjen omistaja. Hemsön toimintaan kuuluu hoiva-, oppilaitos-, terveydenhuolto- ja oikeuslaitoskiinteistöjen kestävä omistaminen, ylläpitäminen ja kehittäminen. Hemsö toimii Ruotsissa, Suomessa ja Saksassa. Hemsölle ovat tunnusomaisia pitkät vuokrasopimukset ja vakaat asiakkaat. Hemsön kiinteistökannan kokonaisarvo on noin 4 miljardia euroa. Hemsön enemmistöomistaja on Ruotsin valtion eläkerahasto AP3. Standard & Poor’s on myöntänyt Hemsölle maaliskuussa 2015 luottoluokituksen A-. Lue lisää: http://www.hemso.se/fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hemsö

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme