Hemsö

Hemsö ostaa vanhusten hoivakodit Espoosta, Keravalta ja Oulusta

Jaa

Yhteiskuntakiinteistösijoittaja Hemsö ostaa kolme vanhusten hoivakiinteistöä Espoosta, Keravalta ja Oulusta. Kiinteistökaupan arvo ilman transaktiokustannuksia on noin 33 miljoonaa euroa. Kiinteistöjen suurimmat vuokralaiset ovat Esperi Care, Metsolakodit ja Aava. Vuokrasopimusten pituus on keskimäärin kahdeksan vuotta.

Portfolioon kuuluvissa kiinteistöissä on vanhusten hoivapalveluiden lisäksi Keravalla lääkärikeskustiloja ja Oulussa senioriasuntoja. Vuokrattava pinta-ala on yhteensä 14 000 neliömetriä. Tilat ovat kokonaan vuokrattu.

-  Ostimme ensimmäisen kiinteistömme Suomesta joulukuussa 2013. Nyt omistamme yhteiskuntakiinteistöjä 14 paikkakunnalla. Kehitys on hyvä, ja aiomme jatkaa samalla polulla, sanoo Hemsön toimitusjohtaja Per Berggren.

Myyjä on Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo. Kauppa toteutuu 1. joulukuuta 2015.

Hemsö Fastighets AB:n on arvopaperimarkkinalain mukaan julkaistava nämä tiedot. Tiedot on annettu julkaistavaksi 19. marraskuuta 2015 kello 09:00.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:

Jarkko Leinonen, Suomen maajohtaja  p. 040 0150 841

Tietoja julkaisijasta

Hemsö
Hemsö
Eteläesplanadi 18 B
00130 Helsinki

+46 8 501 170 00http://www.hemso.se/fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hemsö

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme