Hemsö

Hemsö yhteistyöhön Newsecin kanssa

Jaa

Hemsön kiinteistökanta on kasvanut viime vuosina merkittävästi. Kasvu on luonut uusia tarpeita kiinteistöjen johtamiselle ja sen mittaamiselle.

Yhteiskuntakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö Hemsö on solminut valtakunnallisen yhteistyösopimuksen Newsec Property Asset Management Finland Oy:n kanssa. Newsec toimii jatkossa kiinteistöjohtamisen kumppanina Hemsön nykyisissä ja tulevissa kiinteistöissä Suomessa. Sopimus kattaa operatiivisen kiinteistöjohtamisen, yhtiöhallinnon sekä asuntovuokrauksen.

Newsec aloittaa Hemsön kiinteistökohteiden haltuunoton 1. heinäkuuta ja varsinaisen asiakasvastuullisen työn 1. elokuuta.

”Odotamme innolla yhteistyön alkamista ja kiinteistöjemme johtamisen kehittämistä. Kumppanuus Newsecin kanssa vahvistaa Hemsön asiakaslähtöistä ja sujuvaa kiinteistönhoitoa. Panostuksia teemme myös entistä enemmän kiinteistöjen terveellisyyteen ja turvallisuuteen”, kertoo Hemsön tekninen johtaja Mika Kvist.

Newsecin liiketoimintajohtaja Niklas Jalonen iloitsee yhteistyön alkamisesta Hemsön kanssa.

”Toimistoverkkomme on valtakunnallinen, ja sen ansiosta pystymme tukemaan Hemsön kasvua Suomessa sekä varmistamaan, että Hemsön vuokralaiset saavat nopeaa ja paikallista palvelua”, Jalonen sanoo.

Hemsön kiinteistökanta on viime vuosina kasvanut merkittävästi ja tarpeet ovat muuttuneet. Newsec valikoitui uudeksi kumppaniksi laadukkaiden palvelu- ja tuoteratkaisujensa ansiosta.

“Sopimusneuvottelujen aikana meitä yhdisti vahva tahto kehittää toimintaa. Se on Hemsölle erittäin tärkeä arvo ja ohjaa niin omaa kuin kumppaniemmekin työtä. Seuraamme ja mittaamme kiinteistöjohtamisen keskeisiä tavoitteita säännöllisesti”, Kvist täsmentää.

Hemsö kertoo uusista yhteystiedoista ja muista muutoksista asiakkaille ja yhteistyökumppaneille erillisellä tiedotteella kesän aikana. Uudet kiinteistöpäälliköt kiertävät kohteissa lähiviikkoina. Samassa yhteydessä Hemsö ottaa muutamien kohteidensa kiinteistöjohtamisen omaan hoitoonsa.

Yhteyshenkilöt

Mika Kvist, Head of Technical Management, Hemsö
p. 050 307 2943, mika.kvist@hemso.se

Niklas Jalonen, Head of Commercial Properties Management, Newsec
p. 045 319 0710, niklas.jalonen@newsec.fi

Tietoja julkaisijasta

Hemsö
Hemsö
Korkeavuorenkatu 30 A, 1. kerros
00130 Helsinki

+46 8 501 170 00http://www.hemso.se/fi

Hemsö on johtava yksityinen yhteiskuntakiinteistöjen omistaja Ruotsissa, Suomessa ja Saksassa. Hemsö on erikoistunut hoiva-, oppilaitos-, terveydenhuolto- ja oikeuslaitoskiinteistöjen omistamiseen, ylläpitoon ja kehittämiseen kestävällä tavalla. Hemsölle ovat tunnusomaisia pitkät vuokrasopimukset ja vakaat asiakkaat. Hemsön enemmistöomistaja on Ruotsin valtion eläkerahasto AP3. Kiinteistökannan kokonaisarvo on noin 7,4 miljardia euroa. Standard & Poor’s on myöntänyt Hemsölle luottoluokituksen A- maaliskuussa 2015 ja Fitch Ratings luottoluokituksen A+ maaliskuussa 2021. Lue lisää: www.hemso.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hemsö

Tavoitteena 50 miljoonan euron hoivakotikokonaisuus – Hemsö ja uusi hoivapalveluyhtiö Hoivamme aloittivat yhteistyön19.5.2022 09:00:00 EEST | Tiedote

Yhteiskuntakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoittaja Hemsö on aloittanut laajan yhteistyön ikäihmisten hoivapalveluita tuottavan Hoivamme-yhtiön kanssa. Yhtiöiden solmiman raamisopimuksen mukaisesti Hemsö rahoittaa yrityksen hoivakotihankkeita ja toimii kohteiden pitkäaikaisena omistajana. Hoivamme kehittää kohteita ja on Hemsön vuokralainen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme