Tampereen ammattikorkeakoulu

Henna Paakinaho on Tampereen ammattikorkeakoulun Vuoden Alumni

Jaa

Tampereen ammattikorkeakoulun Vuoden Alumni 2022 -tunnustus on myönnetty kansainvälisen myynnin ja myyntijohtamisen YAMK-tradenomille, Henna Paakinaholle. Valinnan perusteena on hänen aktiivinen toimintansa alumnina Tampereen ammattikorkeakoulun arjessa, intohimoinen suhtautuminen omaan alaansa sekä rohkeat ja kantaaottavat ulostulot sosiaalisessa mediassa.

TAMKin Vuoden Alumni Henna Paakinaho
TAMKin Vuoden Alumni Henna Paakinaho

TAMKin kanssa toteutettavat työelämälähtöiset projektit ja tiivis opiskelijayhteistyö ovat Henna Paakinahon sydäntä lähellä. Hän on positiivisella ja kehittämisorientoituneella asenteellaan erinomainen lähettiläs niin kutsutulle ”myyntimaisterin” tutkinto-ohjelmalle. Vuodesta 2021 alkaen Paakinaho on lisäksi toiminut Tampereen kaupungin Alumni Ambassadorina, tarkoituksenaan vahvistaa opiskelukaupunkinsa ja entisen opinahjonsa tunnettuutta sekä kansainvälistä yhteistyötä.

– Mulle tamkilaisuus tarkoittaa sitä, että olen edelleen osa sitä yhteisöä ja verkostoa. Etenkin nyt kun olen Vuoden Alumni, se korostaa sitä merkitystä, kuinka iso rooli TAMKilla on mun elämässä edelleen, vaikka valmistumisesta on jo kolmisen vuotta aikaa.

Paakinaho valmistui YAMK-tradenomiksi vuonna 2019 ja hän vastaa tällä hetkellä Suomen rekrytointimarkkinoinnista Solitalla (Recruitment Marketing Lead). Paakinaho on työnantajansa Solitan kautta mukana myös valtakunnallisessa Mimmit koodaa -ohjelmassa, joka tukee IT-alan monimuotoisuutta ja on suunnattu erityisesti alalla toimiville tai siitä kiinnostuneille naisille. Hän on aiemmalta koulutukseltaan tietotekniikan insinööri.

TAMKin Vuoden Alumni valittiin nyt neljättä kertaa. Viime vuonna Vuoden Alumnin tittelin saivat säveltäjä Roope Mäenpää ja restonomi Emmiina Lehtonen. Vuoden Alumni on perinteisesti ollut alallaan ansioitunut tamkilainen, joka omalla esimerkillään tuo näkyviin korkeakoulutuksen merkitystä, edistää vuorovaikutusta sidosryhmissä ja pitää yllä yhteyksiä korkeakouluun sekä sen nykyisiin ja tuleviin alumneihin.

Alumnitoiminnan tavoitteena on edistää Tampereen ammattikorkeakoulun ja alumnien välistä monipuolista vuorovaikutusta. TAMK ja Tampereen yliopisto ovat vuodesta 2019 alkaen tehneet myös yhteistä alumnitoimintaa, joka kantaa nimeä Tampere Alumni. Kaikki TAMKin ja Tampereen yliopiston tai näitä edeltäneiden korkeakoulujen opiskelijat ja henkilökunta ovat Tampere-alumneja.

Lue lisää sivuiltamme: www.tuni.fi/alumni

Lisätietoja:

Henna Paakinaho, henna@hennapaakinaho.fi, p. 040 0374 451

Kirsi Popova, erikoissuunnittelija, TAMKin alumnitoiminta
kirsi.popova@tuni.fi, p. 046 9216 129

Avainsanat

Kuvat

TAMKin Vuoden Alumni Henna Paakinaho
TAMKin Vuoden Alumni Henna Paakinaho
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Tampereen ammattikorkeakoulu
Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 TAMPERE

p. 0294 5222https://www.tuni.fi/tamk

Tampereen ammattikorkeakoulu on monialainen työelämäkorkeakoulu, joka vastaa työ- ja elinkeinoelämän muuttuviin osaamistarpeisiin tuottamalla parasta ammatillista korkeakoulutusta ja innovaatioita. Toimimme aktiivisessa yhteistyössä korkeakouluyhteisön ja työelämän kumppaneiden kanssa, kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Kärkiosaamisemme suuntautuu oppimisen edistämiseen, uusien teknologioiden hyödyntämiseen, ekologisiin innovaatioihin ja sosiokulttuurisiin haasteisiin. TAMKissa on yli 10 000 opiskelijaa ja vakituista henkilöstöä noin 700.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen ammattikorkeakoulu

TAMKin uudet opiskelijat on valittu tammikuussa alkaviin tutkinto-ohjelmiin25.11.2022 08:06:49 EET | Uutinen

Tampereen ammattikorkeakoulussa aloittaa vuoden alussa noin 660 uutta opiskelijaa. Ensisijaisista hakijoista noin joka kolmas pääsee TAMKin tutkinto-ohjelmiin. Kaikki syksyn yhteishaun hakijat ovat saaneet valtakunnallisen tuloskirjeen. Joissakin hakukohteissa on mahdollista tulla hyväksytyksi varasijalta vielä 13. joulukuuta saakka. Joulukuun alussa voi hakea avoimen AMK:n polkuopintoihin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme