Fourkind Global Oy

Henri Hyppösestä Fourkindin luova johtaja

Jaa

Henri Hyppönen on nimitetty Fourkindin luovaksi johtajaksi 8.1.2019 alkaen.

Hyppönen tulee roolissaan kehittämään Fourkindin asiakkaiden kanssa näiden uusia tuotteita, palveluita ja liiketoimintoja.

Fourkind on konsultointitoimisto, joka työskentelee strategiakonsultoinnin ja luovien teknologiatalojen välimaastossa. Yritys on kasvanut kannattavasti kolmenkymmenen hengen kokoluokkaan reilussa vuodessa. Fourkindilla on tällä hetkellä tiimit Helsingissä ja Amsterdamissa, sekä useita korkean profiilin asiakkuuksia molemmissa maissa.

“Yrityksillä on teknologioiden käyttöönotossa on valtava vaje suhteessa käsillä oleviin mahdollisuuksiin. Vielä suurempi vaje on luovuudessa, jolla käsillä olevat mahdollisuudet muutetaan konkreettisiksi liiketoiminnan osiksi. Fourkindin kanssa ajatukset kohtasivat täysin siinä, mitä pitäisi tehdä.”, sanoo Hyppönen.

Fourkindin ohella Hyppönen kirjoittaa myös kirjaa luovuuden tulevaisuudesta. Teos on ajoitettu julkaistavaksi syksyn 2019 aikana.

“Henri Hyppösellä on poikkeuksellisen kirkas näkemys tulevaisuudesta ja toisaalta ymmärrys siitä, kuinka yritysten tulee omilla palveluillaan ja tuotteillaan vastata tarvittavaan muutokseen. Hänen asiantuntemuksensa strategiatyöstä, suunnittelusta ja teknologioista tukee erinomaisesti Fourkindin tavoitteita niin kotimaassa kuin globaalisti. Lisäksi Henrin ja Fourkindin kunnianhimo on varsin hyvin linjassa”, sanoo Fourkindin toimitusjohtaja Jonne Heikkinen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Henri Hyppönen, Creative Director
henri.hypponen@fourkind.com

Jonne Heikkinen, Managing Partner
044 239 97 11 / jonne.heikkinen@fourkind.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Fourkind Global Oy
Keskuskatu 5B
00100 Helsinki

https://www.fourkind.com

Fourkind on konsultointitoimisto, joka työskentelee strategisen liikkeenjohdon konsultoinnin ja luovien teknologiatalojen välimaastossa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fourkind Global Oy

Konsulttiyritys Fourkind panostaa ihmisymmärrykseen – palkkasi Anna Bäckströmin14.2.2020 09:50:26 EETTiedote

Uuden teknologian, kuten tekoälyn, hyödyntämiseen erikoistunut konsulttiyritys Fourkind keskittyy uutena strategisena alueenaan ihmisymmärryksen tuomiseen osaksi liiketoimintaansa. Helmikuussa Fourkindilla aloittanut VTT, sosiaalipsykologian dosentti Anna Bäckström tulee vahvistamaan tätä kulmaa yrityksestä. Bäckström siirtyy Vuoden Toimisto 2020 -kilpailun voittaneelta Frankly Partnersilta strategiajohtajan paikalta. Aiemmin Bäckström toimi tutkimusyritys Kuulas Helsingin toimitusjohtajana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme