Viisas Elämä Oy

Herätä sisäinen feminiininen luomisvoimasi

Jaa
Mitä on Pohjolan naisen voima? Miten vahvistaa yhteyttä itseen, luontoon ja kaikkeen olevaiseen? Katja Frangen ja Paula Heljakan uutuusteos Pohjolan naisen voimakirja – 13 teemaa kohti syvää itsetuntemusta (Viisas Elämä, 2022) johdattaa lukijan löytöretkelle itseensä ja feminiinin luomisvoiman, vahvan Pohjolan naisen ikiaikaisen viisauden pariin.
Kuva: Julia Alakulju, Kansi: Paula Heljakka ja Katja Frange
Kuva: Julia Alakulju, Kansi: Paula Heljakka ja Katja Frange

”Syvä yhteys itseemme vapauttaa elämään oman näköistä elämää ja palvelee siten myös ympäröivää maailmaa. Eheys ja kokonaisuus syntyvät siitä, että tunnistaa oman autenttisen luontonsa ja elää todeksi vapautensa olla sellainen kuin on. Siinä on rehellistä ja rakkaudellista Pohjolan voimaa, jota maailma tarvitsee.”

- Katja Frange ja Paula Heljakka uutuusteoksessa Pohjolan naisen voimakirja – 13 teemaa kohti syvää itsetuntemusta

Katja Frangen kirjoittama ja Paula Heljakan kuvittama juureva ja vahva uutuusteos Pohjolan naisen voimakirja – 13 teemaa kohti syvää itsetuntemusta johdattaa lukijan sanoin, runoin ja kuvin naisen monimuotoisuuden äärelle kannustaen häntä löytämään vapauttavan feminiinin muutosvoiman ja nostamaan sen täyteen kukoistukseen. Teoksessa käsiteltävät 13 teemaa naisen voimasta herkistävät lukijaa vahvistamaan yhteyttä itseensä, syventämään luontoyhteyttä ja lisäämään omaa luomisvoimaansa käytännönläheisten harjoitusten ja tehtävien rohkaistaessa aktivoimaan oman potentiaalinsa.

Me kirjan tekijät olemme inspiroituneita Pohjolasta, koska se edustaa meille alkuvoimaista viisautta, vahvaa luontoa ja väkevää luomisvoimaa. Ympärillämme oleva luonto on sisäisen luontomme kuva. Siksi mielestämme juuri Pohjolan naisissa elää erityinen monimuotoisuus sekä vahvaa luonnon ja luomisen voimaa. Tämä kirja on kunnianosoitus ja lahja kaikille Pohjolan naisille. Haluamme muistuttaa heitä siitä, keitä he todella ovat.” kertovat Katja Frange ja Paula Heljakka uutuusteoksestaan Pohjolan naisen voimakirja.

Katja Frange on kirjailija, henkinen valmentaja ja näkijä. Kuunsilta (2018) ja Intuitiolla (2019) kirjojen myötä hänet tunnetaan etenkin intuitiivisen elämän ja feminiinisen viisauden puolestapuhujana. Katjalta on ilmestynyt myös Intuitio -kortit (2017), Naisen Voimapakka (2019) ja Ilon kortit (2020). Hän on modernin mysteerikoulun Shamarian perustaja ja elämän sanoittaja, joka ammentaa voimaa luovuudesta, luonnosta ja ihmisyydestä.

Paula Heljakka on kuvataiteilija, kuvataideopettaja ja kuvataideterapeutti, jota inspiroivat elämän mysteerit, luovuuden erilaiset ilmenemismuodot sekä luonto. Hän tekee grafiikkaa ja maalauksia, joissa korostuvat erityisesti värit, liike, energia, tarina ja kehitysprosessit.

Pohjolan naisen voimakirja – 13 teemaa kohti syvää itsetuntemusta ilmestyi kirjakauppoihin viikolla 48.

 

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 25 vuoden kokemus sekä kotimaisen että ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Kustantamo keskittyy julkaisuohjelmassaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja on Suomen johtava kustantamo tässä kategoriassa. Viisas Elämä tarjoaa työkaluja ja oivalluksia merkitykselliseen elämään kaikilla elämän osa-alueilla. Viisas Elämän valikoimaan kuuluu ajattomia klassikoita, kuten Eckhart Tolle, Dalai Lama, Florence Scovel Shinn, James Allen, Jon Kabat-Zinn, Byron Katie, Timothy Ferriss, Tony Robbins, Charles Duhigg, Clarissa Pinkola-Estés, Wayne D. Dyer, Bruce Lipton, Michael Singer, ja Brené Brown.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Katja Frange ja Paula Heljakka esittelevät uutuuskirjaansa Pohjolan naisen voimakirja

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet ja lisätiedot:
tiedotus@viisaselama.fi
puh. 044 980 3071

Kuvat

Kuva: Julia Alakulju, Kansi: Paula Heljakka ja Katja Frange
Kuva: Julia Alakulju, Kansi: Paula Heljakka ja Katja Frange
Lataa
Kansi: Paula Heljakka ja Katja Frange
Kansi: Paula Heljakka ja Katja Frange
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme