Yliopiston Apteekki

Herkullinen D-vitamiiniuutuus tukee luuston hyvinvointia

Jaa

Yliopiston Apteekin oma tuotesarja täydentyy lapsille suunnatulla D-vitamiiniuutuudella.

Yliopiston Apteekki lanseeraa syyskuussa 10 mikrogramman vahvuisen D3-vitamiinivalmisteen. Purkin kyljessä seikkailevat mansikat ja herkullinen mansikanmaku ovat lasten mieleen.

- Tällä tuotteella haluamme vahvistaa lasten tuotteiden valikoimaa oman tuotesarjamme alla, farmaseutti Hertta Hurme Yliopiston Apteekista kertoo.

D-vitamiinia tarvitaan lapsen luuston normaaliin kasvuun ja kehitykseen sekä tukemaan normaalia vastustuskykyä. Tuote maistuu myös aikuisille, D-vitamiini tukee ravinnon kalsiumin imeytymistä ja siirtymistä luuhun. Hammasystävällinen tuote on laktoositon ja gluteeniton. Pienikokoinen tabletti on helppo pureskella tai imeskellä, ja se soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Tuote on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

- Oman tuotesarjan kotimaisuusaste on korkea, ja tuotteisiin valitaan aina parhaat raaka-aineet. Tätä sarjaa tehdään suurella sydämellä yhdessä asiakkaidemme kanssa, Hurme sanoo.

YA D3-vitamiini 10 µg

100 tablettia | mansikka | norm.hinta 6,90 €

Tuote saatavilla viikosta 39 alkaen Yliopiston Apteekeista ja verkosta ya.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, joka täyttää tänä vuonna 265 vuotta. Olemme huolehtineet suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa. Koko tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Palvelemme valtakunnallisesti kuluttajia sekä yli tuhatta terveydenhuollon yksikköä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Asiakaskokemuksemme on palkittu Suomen kolmen parhaan joukossa vuosina 2018 ja 2019. Apteekkejamme on Suomessa 13 paikkakunnalla ja verkossa ya.fi


YA-tuotesarja
on Yliopiston Apteekin oma tuotesarja, johon kuuluu noin 150 koko perheen jokapäiväistä hyvinvointituotetta, mm. vitamiineja, kosmetiikkaa ja hygieniatuotteita. Omalla tuotekehityksellä varmistetaan, että kaikki sarjan tuotteet ovat korkealaatuisia. Koostumuksissa vältetään turhia väri-, säilöntä- sekä lisäaineita ja valtaosa tuotteista valmistetaan Suomessa.


Lisätietoja https://www.yliopistonapteekki.fi/tuotemerkit/ya-tuotesarja.html

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekin oma tuotesarja täydentyy lasten kirurgisella suu-nenäsuojaimella17.12.2020 10:00:00 EETTiedote

Yliopiston Apteekin oma YA-tuotesarja täydentyy joulukuussa lasten kirurgisella suu-nenäsuojaimella. Kertakäyttöinen suojain on suunnattu 6–14-vuotiaille lapsille. – Olemme iloisia, että pystymme vastaamaan kasvaneeseen kysyntään nopealla aikataululla etenkin nyt koronan leviämisvaiheessa. Saamme markkinoille laadukkaan ja käyttömukavan tuotteen, joka istuu lasten kasvoille paremmin kuin perinteiset, aikuisten käyttöön suunnitellut suu-nenäsuojaimet, tuotepäällikkö Hanna Nikula sanoo. Tuotteen käyttömukavuutta lisäävät pehmeät, elastiset korvalenkit ja matala hengitysvastus. YA-tuotesarjan aikuisten täysvalkoisesta versiosta poiketen lasten versio on väriltään sinivalkoinen, mikä helpottaa käyttöä ja suu-nenäsuojaimen oikeaoppista asettamista kasvoille. Lasten suu-nenäsuojaimen sininen puoli asetetaan kasvoista ulospäin. Myös nenävahvike ohjaa suojaimen laskokset suuntautumaan oikealla tavalla alaspäin. Pakkaus sisältää käyttö- ja pukemisohjeet. YA Lasten kirurginen suu-nenäsuojain 25

Yliopiston Apteekki myönsi apurahan rationaalisen lääkehoidon ja riskienhallinnan tutkimukseen29.10.2020 14:00:00 EETTiedote

Vuosittainen 20 000 euron tutkimusapuraha myönnettiin Helsingin yliopistossa väitöstutkimusta tekevälle proviisori Sonja Kalliolle. Kallio tutkii avohuollon apteekkien osallistumista lääkitysriskien hallintaan ja iäkkäiden lääkkeiden käytön järkeistämiseen yhdessä muun terveydenhuollon kanssa. Apurahan avulla Yliopiston Apteekki haluaa edistää lääkehuollon tutkimusta Suomessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme