Kuusamon Juusto

Herkullinen Savujuustomuru on uniikki uutuustuote – vastaavaa ei kauppojen hyllyiltä löydy

Jaa

Suomen pohjoisin juustola Kuusamon Juusto on tuonut markkinoille täysin uudenlaisen tuotteen. Savuisten ruokien ystäviä hemmotellaan lempeän voimakkaalla uutuudella, 100 % kotimaisella Savujuustomurulla. Kyseessä on monikäyttöinen ja helppo tuote, jolla saa uusia makuvivahteita niin tuttuihin arkiruokiin kuin viikonlopun herkkuihinkin.

Savujuustomurun lempeä maku valmistuu savustamalla edamjuustoa perinteiseen tapaan aidoilla leppälastuilla Kuusamon Juuston omassa savustamossa. Kyseessä on täysin uniikki tuote, sillä vastaavaa kotimaista tuotetta ei kauppojen hyllyiltä vielä löydy. Savujuustomuru sisältää vain aitoja makuja ja puhtaita raaka-aineita. Siinä ei ole mitään ylimääräistä, kuten perunatärkkelystä tai paakkuuntumisenestoaineita, ainoastaan pelkkää juustoa.

Keittoihin, pastoihin, piiraisiin, pizzoihin ja laatikkoruokiin saa helposti makua, kun joukkoon lisätään runsaalla kädellä uutta Savujuustomurua. Sitä voi testailla rohkeasti erilaisiin ruokiin ja kokeilla perinteisen juustoraasteen tilalla. 

Kuusamon Juusto Savujuustomuru (150 g) löytyy nyt kauppojen juustohyllyiltä.

Savujuustolle on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki, joka kertoo kotimaisista raaka-aineista ja työstä. Savujuustoa on saatavilla myös palajuustona, juustoviipaleina ja kermajuustona.

Lue lisää uutuustuotteesta täältä.

Savujuustomuru (150 g)

Täyteläinen, voimakas
Rasvaa 20 %. Laktoositon, sisältää runsaasti kalsiumia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja maistiaistuotteiden toimitus:

Laura Ollila
044 751 3557
laura.ollila@kuusamonjuusto.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kuusamon Juusto on valmistanut juustoja Koillismaalla jo 60 vuoden ajan. Juustomme syntyvät pohjoisen perhetilojen vastalypsetystä maidosta ja kypsyvät koskien pauhatessa ja könkäiden hurmatessa vierailijoita läheltä ja kaukaa. Valikoimassamme on emmentaljuustoja, kermajuustoja, palajuustoja sekä savu- ja sulatejuustoja. Me Kuusamon Juustolla uskomme periksiantamattomuuteen, rehtiyteen, rohkeuteen ja yhdessä tekemisen voimaan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.