Hesburgerin uusi katuruokaravintola Turun keskustaan

Iso osa ruokaelämystä ovat suomalaiset ravintola-alan ammattilaiset, jotka saapuvat sekoittamaan H Burger Labin keittiön pakkaa muutaman kuukauden välein. Ensimmäisenä vierailevana huippukokkina nähdään mm. Top Chef -voittajana ja Shelter-ravintolan perustajana tunnettu Teemu Laurell. Teemun uusimmasta Holy Døner -ravintolasta inspiraationsa saaneet ruoat tulevat näkymään H Burger Labin tarjonnassa ravintolan ensimmäisen kolmen kuukauden aikana.
– Tosi hauskaa päästä tekemään uutta konseptia. Ravintola on paraatipaikalla, kevät tulossa ja ihmiset taas liikenteessä. Mahtavaa, että Hesburger tekee jotain uutta ja innovatiivista, Teemu Laurell kertoo.
H Burger Lab on paitsi ravintola myös Hesburgerin tuotekehityskeittiö. Siellä testataan uusia raaka-aineita, makuja ja reseptejä, joihin asiakkaat saavat antaa palautetta. Täydellisesti onnistuneet kokeilut saattavat päätyä Hesburger-ravintoloiden annosten raaka-aineiksi. Lisäksi H Burger Lab toimii koulutuskeittiönä Turun ammatti-instituutin ravintola-alan opiskelijoille, jotka pääsevät ravintolassa oppimaan uutta alan huippuammattilaisten johdolla.
H Burger Lab -ravintolan konseptin ovat toteuttaneet Hesburger ja elintarvikealan sisällöntuotantotoimisto Foody Allen. Ravintola sijaitsee Turussa osoitteessa Yliopistonkatu 18, ja se on avoinna tiistaista lauantaihin klo 12–21. H Burger Labilla on myös oma mobiiliapplikaatio, jonka käyttäjät saavat kuukausittain vaihtuvia etuja ja alennuksia.
(Kuvissa Teemu Laurell)
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Petteri Pohjonenviestintäpäällikkö
Puh:+358 (0)40 761 3201petteri.pohjonen@hesburger.fiKuvat
Tietoja julkaisijasta
www.hburgerlab.fi
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Hesburger
Tämä “jäätelökioski” on auki ympäri vuoden – Hesburgereissa myydään talvikaudella liki miljoona jäätelöannosta11.12.2025 08:30:00 EET | Tiedote
Hesburgereissa jäätelö ei ole vain kesäherkku, vaan tasaisesti ympäri vuoden myytävä tuote. Viimeisen vuoden aikana jäätelöannoksia on myyty yli 3,5 miljoonaa kappaletta, joista lähes miljoona yksistään talvella. Jäätelömassan ja Hesburgerille kehitettyjen pirtelömakujen valmistuksesta vastaa Valio.
Hesburger avaa uuden suuren ravintolan Jyväskylän Seppälään – avajaisia vietetään perjantaina 5.12.4.12.2025 08:30:00 EET | Tiedote
Hesburger avaa Ahjokadun ja Seppäläntien kulmaan uuden 470-neliöisen Drive-in-ravintolan, joka korvaa tontilla aiemmin toimineen pienen Hesburgerin. Uudessa ravintolassa on 64 asiakaspaikkaa ja uutuutena oma drive-in-luukku prepaid-tilauksille.
Hesburgerin Ieva Salmela on vuoden ihmisläheisin johtaja – Hesburger nousi Suomen ihmisläheisimpien työpaikkojen kuuden kärkeen28.11.2025 14:37:46 EET | Tiedote
Hesburgerin kansainvälisen viestinnän ja markkinoinnin johtaja Ieva Salmela on valittu vuoden ihmisläheisimmäksi johtajaksi HumanPower25-kilpailun yli 250 henkilöä työllistävien yritysten sarjassa. Lisäksi Hesburger sijoittui ihmisläheisimpien työpaikkojen kuuden parhaan joukkoon.
Hesburger nousi työnantajabrändien kolmen kärkeen31.10.2025 14:14:06 EET | Tiedote
Hesburger on valittu vuoden 2025 työnantajabrändien kärkikolmikkoon. Hesburger erottui erityisesti aitoudellaan ja kyvyllään puhutella nuoria työnhakijoita heidän omassa mediaympäristössään.
Hesburger asetti kovan tavoitteen – Nyt noin joka seitsemäs myyty tuote on kasvipohjainen1.9.2025 14:15:00 EEST | Tiedote
Hesburgerin tähtäimessä on, että vuoteen 2030 mennessä puolet myydyistä tuotteista olisi kasvipohjaisia. Tavoitteen saavuttaminen edellyttää kuitenkin loppukiriä, johon kannustimena toimii tuotteiden matalampi hinta.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme






