Hesburgerin uusi katuruokaravintola Turun keskustaan

Iso osa ruokaelämystä ovat suomalaiset ravintola-alan ammattilaiset, jotka saapuvat sekoittamaan H Burger Labin keittiön pakkaa muutaman kuukauden välein. Ensimmäisenä vierailevana huippukokkina nähdään mm. Top Chef -voittajana ja Shelter-ravintolan perustajana tunnettu Teemu Laurell. Teemun uusimmasta Holy Døner -ravintolasta inspiraationsa saaneet ruoat tulevat näkymään H Burger Labin tarjonnassa ravintolan ensimmäisen kolmen kuukauden aikana.
– Tosi hauskaa päästä tekemään uutta konseptia. Ravintola on paraatipaikalla, kevät tulossa ja ihmiset taas liikenteessä. Mahtavaa, että Hesburger tekee jotain uutta ja innovatiivista, Teemu Laurell kertoo.
H Burger Lab on paitsi ravintola myös Hesburgerin tuotekehityskeittiö. Siellä testataan uusia raaka-aineita, makuja ja reseptejä, joihin asiakkaat saavat antaa palautetta. Täydellisesti onnistuneet kokeilut saattavat päätyä Hesburger-ravintoloiden annosten raaka-aineiksi. Lisäksi H Burger Lab toimii koulutuskeittiönä Turun ammatti-instituutin ravintola-alan opiskelijoille, jotka pääsevät ravintolassa oppimaan uutta alan huippuammattilaisten johdolla.
H Burger Lab -ravintolan konseptin ovat toteuttaneet Hesburger ja elintarvikealan sisällöntuotantotoimisto Foody Allen. Ravintola sijaitsee Turussa osoitteessa Yliopistonkatu 18, ja se on avoinna tiistaista lauantaihin klo 12–21. H Burger Labilla on myös oma mobiiliapplikaatio, jonka käyttäjät saavat kuukausittain vaihtuvia etuja ja alennuksia.
(Kuvissa Teemu Laurell)
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Petteri Pohjonenviestintäpäällikkö
Puh:+358 (0)40 761 3201petteri.pohjonen@hesburger.fiKuvat
Tietoja julkaisijasta
www.hburgerlab.fi
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Hesburger
Hesburger asetti kovan tavoitteen – Nyt noin joka seitsemäs myyty tuote on kasvipohjainen1.9.2025 14:15:00 EEST | Tiedote
Hesburgerin tähtäimessä on, että vuoteen 2030 mennessä puolet myydyistä tuotteista olisi kasvipohjaisia. Tavoitteen saavuttaminen edellyttää kuitenkin loppukiriä, johon kannustimena toimii tuotteiden matalampi hinta.
Hesburgerilla ennätysvilkas kesärekrytointi – hakijoita yli kaksinkertainen määrä26.8.2025 09:45:30 EEST | Tiedote
Hesburgerin kesärekrytointi rikkoi tänä vuonna ennätyksiä sekä hakijoiden että uusien työntekijöiden määrässä. Lisäksi ketju sai tänä kesänä yli tuhat hakemusta koululaisten Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluun.
Keljon kauppakeskuksen uudistettu Hesburger avataan tänään – kattava remontti parantaa asiakaskokemusta9.7.2025 10:48:47 EEST | Tiedote
Jyväskylän Keljon kauppakeskuksessa sijaitseva Hesburger on avannut ovensa asiakkaille täysin uudistettuna tänään keskiviikkona 9. heinäkuuta 2025. Ravintola on saanut lähes 600 000 euroa maksaneessa remontissa uuden, aiempaa viihtyisämmän ilmeen, entistä suuremman lasten leikkipaikan ja neljä itsepalvelukassaa.
Hesburger luopuu Lastenateriasta1.7.2025 09:09:02 EEST | Tiedote
Hesburgerin Lastenaterian myynti lopetetaan keväästä 2026 alkaen. Päätöksen taustalla ovat ketjun vastuullisuustyö, muuttuneet kuluttajaodotukset ja uudet markkinointisuositukset.
Hesburger istuttaa metsää17.6.2025 08:55:46 EEST | Tiedote
Pikaruokaketju Hesburger istuttaa uutta metsää yhteistyössä Carboreal Oy:n kanssa. Pohjois-Savon Rautalammille on istutettu tänä vuonna yli 10 000 taimea, ja Pohjois-Pohjanmaan Reisjärven alueelle istutettiin yli 15 000 taimea vuonna 2023.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme