Visit Kangasala

Hevoskarnevaali kokoaa hevosten ystävät Kangasalle 23.7.2022

Jaa
Koko perheen iloisessa hevostapahtumassa koetaan hevosnäytöksiä, kisataan keppihevosilla, tutustutaan Kangasalan monipuoliseen hevostoimintaan sekä nautitaan kesäherkuista ja musiikista. Laukkaa Kangasalle -viikon maksuton päätapahtuma järjestetään Pikkolan tapahtumakentällä lauantaina 23.7.2022 klo 10–14.
Hevoskarnevaalin monipuolinen ohjelma sopii kaikenikäisille.
Hevoskarnevaalin monipuolinen ohjelma sopii kaikenikäisille.

Uusi hevostapahtuma kutsuu kaikenikäiset hevosten ystävät nauttimaan kesäpäivästä Kangasalle ja tutustumaan samalla kaupungin vireään hevostoimintaan. Ohjelman tuottavat paikalliset tallit ja hevosalan yritykset yhdessä Visit Kangasalan kanssa.

– Kangasalla voi harrastaa hevosten kanssa erittäin monipuolisesti ja tapahtuma on kuin näyteikkuna siihen, kertoo tuotantokoordinaattori Lotta Heinonen Visit Kangasalta.

– Tapahtuma sopii kaikille hevosista kiinnostuneille, ei vain hevosihmisille, hän jatkaa.

Näytöksiä, hevospuuhaa ja karnevaalitunnelmaa

Pikkolan tapahtumakentälle rakentuvalla areenalla nähdään juonnettuja näytöksiä lännenratsastuksesta, valjakkoajosta, kouluratsastuksesta, islanninhevosratsastuksesta sekä ratsastusjousiammunnasta, jota pääsee myös kokeilemaan.

Näytökset huipentuvat tarinalliseen ratsastusta ja musiikkia yhdistävään Kuukuningatar-esitykseen. Ohjelmalavalla kuullaan luento ratsastajan tasapainoisesta istunnasta.

Karnevaalialueella pääsee kisailemaan Kangasalan keppihevosmestaruudesta koko päivän ajan ja ottamaan kuvan Suomen suurimman kepparin kanssa. Lapsille on tarjolla talutusratsastusta, erilaisia hevosaiheisia tehtäväpisteitä ja glittertatuointeja.

Näyttelyalueen esittelypisteillä pääsee näkemään mm. ravurin kärryineen, hevosauton sekä tutustumaan hevosavusteiseen toimintaan. Myös koko kaupungin hurmannut Kangasalan kesähevonen Maikki saapuu tapaamaan karnevaalivieraita.

Ohjelman lomassa nautiskellaan ruoasta, kesäisistä herkusta ja livemusiikista.

Mukana tapahtumassa: Valjakkoajo Katriina Tenhunen, Wääksyn kartanon talli, Tupasvillan issikkatila, Equillence Center Tavela, Jojo Ranch, Laaksolan ratsutila, Kangasalan raviyhdistys, Huvikummun hevostalli, Hyvävelijärjestö, Riding Fysio / Kangasalan kuntoutus, Kulttuuriravintola Jalmari, Kirkkoharjun kahvila, Vehoniemen Automuseo, Taikahile, HRK Konevuokraamot ja Kangasalan kaupunki.

Tapahtuman tuottaa Visit Kangasala

Koko perheen Hevoskarnevaali
La 23.7.2022 klo 10–14
Pikkolan tapahtumakenttä, Finnentie 27, Kangasala
Tapahtuman tarkemmat tiedot: visitkangasala.fi/hevoskarnevaali

Laukkaa Kangasalle -viikko 18.–24.7.2022
Koko teemaviikon ohjelma täällä: visitkangasala.fi/laukkaakangasalle
Laukkaa Kangasalle -viikko on osa hevosvoimien teemavuoden 2022 ohjelmaa.

Mediakuvat

Mediakuvat kansiossa (Drive)
Kuvaajan nimi tiedostossa, mainittava julkaistaessa. 

Lisätiedot

Lotta Heinonen
tapahtumakoordinaattori
Visit Kangasala / Business Kangasala Oy
lotta.heinonen@businesskangasala.fi
040 740 5702

Laura Pekkala
Matkailu- ja markkinointipäällikkö
Visit Kangasala / Business Kangasala Oy
041 314 7221
laura.pekkala@visitkangasala.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Hevoskarnevaalin monipuolinen ohjelma sopii kaikenikäisille.
Hevoskarnevaalin monipuolinen ohjelma sopii kaikenikäisille.
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Visit Kangasala
Visit Kangasala

KANGASALA

https://visitkangasala.fi

Visit Kangasala on oppaasi Kangasalle – Kesäpäivän kulttuurikaupunkiin. Edistämme Kangasalan matkailuelinkeinoa kaupunkistrategian mukaisesti ja kokoamme paikkakunnan matkailutoimijat yhteen kertomaan luonnonkauniista ja tapahtumarikkaasta kaupungistamme.

Visit Kangasala on osa Kangasalan kaupungin elinkeinoyhtiö Business Kangasala Oy:n toimintaa.

Lue lisää:

Visit Kangasala

Business Kangasala

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Visit Kangasala

Harrastajapuutarhurin yli 40 vuoden intohimona syntynyt puisto avautuu jälleen yleisölle 14.5.20234.5.2023 15:05:37 EEST | Tiedote

”En koskaan arboretumia rakentaessani ajatellut avaavani sitä yleisölle.” Erkki Frickin rakentama puisto toimi pitkään perheen ja ystävien yhteisenä pihana. Yksityinen metsä- ja maisemapuutarha Kangasalla avautuu nyt kolmantena kesänä kutsuen luonnon ystäviä nauttimaan sen kauneudesta ja luonnon monimuotoisuudesta. Suuressa 3,2 hehtaarin arboretumissa on lukuisia lajistoltaan erilaista puistikkoja, joissa kasvaa tuhansia kukkivia puita ja pensaita sekä harvinaisia kasveja kaikilta eri mantereilta. Kesällä 2023 Arboretum Frick on avoinna 14.5.–13.8.2023 torstaisin ja sunnuntaisin klo 12–16, sekä ryhmille sopimuksen mukaan.

Kangasala Classic -kamarimusiikkifestivaalin 2023 ohjelmisto on julkistettu1.3.2023 08:00:00 EET | Tiedote

Kolmatta kertaa toteutuva Kangasala Classic -kamarimusiikkifestivaali soi viikkoa ennen juhannusta 15.–18.6.2023. Festivaalin perustaja ja taiteellinen johtaja, Kangasalla mökkeilevä alttoviulisti Elina Heikkinen, on kutsunut nelipäiväiseen tapahtumaan konsertoimaan klassisen musiikin huippuammattilaisia ja maamme kansainvälisiä tähtiä. Konsertteja järjestetään Kangasala-talossa, Kirkkoharjun näkötornilla sekä Kangasalan, Sahalahden ja Kuhmalahden kirkoissa. Festivaaliohjelmaan kuuluu myös lastenkonsertti ja yleisölle ilmaisia ulkoilmakonsertteja ainutlaatuisissa luontokohteissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme