Visit Kangasala

Hevoskarnevaali kokoaa hevosten ystävät Kangasalle 23.7.2022

Jaa

Koko perheen iloisessa hevostapahtumassa koetaan hevosnäytöksiä, kisataan keppihevosilla, tutustutaan Kangasalan monipuoliseen hevostoimintaan sekä nautitaan kesäherkuista ja musiikista. Laukkaa Kangasalle -viikon maksuton päätapahtuma järjestetään Pikkolan tapahtumakentällä lauantaina 23.7.2022 klo 10–14.

Hevoskarnevaalin monipuolinen ohjelma sopii kaikenikäisille.
Hevoskarnevaalin monipuolinen ohjelma sopii kaikenikäisille.

Uusi hevostapahtuma kutsuu kaikenikäiset hevosten ystävät nauttimaan kesäpäivästä Kangasalle ja tutustumaan samalla kaupungin vireään hevostoimintaan. Ohjelman tuottavat paikalliset tallit ja hevosalan yritykset yhdessä Visit Kangasalan kanssa.

– Kangasalla voi harrastaa hevosten kanssa erittäin monipuolisesti ja tapahtuma on kuin näyteikkuna siihen, kertoo tuotantokoordinaattori Lotta Heinonen Visit Kangasalta.

– Tapahtuma sopii kaikille hevosista kiinnostuneille, ei vain hevosihmisille, hän jatkaa.

Näytöksiä, hevospuuhaa ja karnevaalitunnelmaa

Pikkolan tapahtumakentälle rakentuvalla areenalla nähdään juonnettuja näytöksiä lännenratsastuksesta, valjakkoajosta, kouluratsastuksesta, islanninhevosratsastuksesta sekä ratsastusjousiammunnasta, jota pääsee myös kokeilemaan.

Näytökset huipentuvat tarinalliseen ratsastusta ja musiikkia yhdistävään Kuukuningatar-esitykseen. Ohjelmalavalla kuullaan luento ratsastajan tasapainoisesta istunnasta.

Karnevaalialueella pääsee kisailemaan Kangasalan keppihevosmestaruudesta koko päivän ajan ja ottamaan kuvan Suomen suurimman kepparin kanssa. Lapsille on tarjolla talutusratsastusta, erilaisia hevosaiheisia tehtäväpisteitä ja glittertatuointeja.

Näyttelyalueen esittelypisteillä pääsee näkemään mm. ravurin kärryineen, hevosauton sekä tutustumaan hevosavusteiseen toimintaan. Myös koko kaupungin hurmannut Kangasalan kesähevonen Maikki saapuu tapaamaan karnevaalivieraita.

Ohjelman lomassa nautiskellaan ruoasta, kesäisistä herkusta ja livemusiikista.

Mukana tapahtumassa: Valjakkoajo Katriina Tenhunen, Wääksyn kartanon talli, Tupasvillan issikkatila, Equillence Center Tavela, Jojo Ranch, Laaksolan ratsutila, Kangasalan raviyhdistys, Huvikummun hevostalli, Hyvävelijärjestö, Riding Fysio / Kangasalan kuntoutus, Kulttuuriravintola Jalmari, Kirkkoharjun kahvila, Vehoniemen Automuseo, Taikahile, HRK Konevuokraamot ja Kangasalan kaupunki.

Tapahtuman tuottaa Visit Kangasala

Koko perheen Hevoskarnevaali
La 23.7.2022 klo 10–14
Pikkolan tapahtumakenttä, Finnentie 27, Kangasala
Tapahtuman tarkemmat tiedot: visitkangasala.fi/hevoskarnevaali

Laukkaa Kangasalle -viikko 18.–24.7.2022
Koko teemaviikon ohjelma täällä: visitkangasala.fi/laukkaakangasalle
Laukkaa Kangasalle -viikko on osa hevosvoimien teemavuoden 2022 ohjelmaa.

Mediakuvat

Mediakuvat kansiossa (Drive)
Kuvaajan nimi tiedostossa, mainittava julkaistaessa. 

Lisätiedot

Lotta Heinonen
tapahtumakoordinaattori
Visit Kangasala / Business Kangasala Oy
lotta.heinonen@businesskangasala.fi
040 740 5702

Laura Pekkala
Matkailu- ja markkinointipäällikkö
Visit Kangasala / Business Kangasala Oy
041 314 7221
laura.pekkala@visitkangasala.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Hevoskarnevaalin monipuolinen ohjelma sopii kaikenikäisille.
Hevoskarnevaalin monipuolinen ohjelma sopii kaikenikäisille.
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Visit Kangasala
Visit Kangasala

KANGASALA

https://visitkangasala.fi

Visit Kangasala on oppaasi Kangasalle – Kesäpäivän kulttuurikaupunkiin. Edistämme Kangasalan matkailuelinkeinoa kaupunkistrategian mukaisesti ja kokoamme paikkakunnan matkailutoimijat yhteen kertomaan luonnonkauniista ja tapahtumarikkaasta kaupungistamme.

Visit Kangasala on osa Kangasalan kaupungin elinkeinoyhtiö Business Kangasala Oy:n toimintaa.

Lue lisää:

Visit Kangasala

Business Kangasala

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Visit Kangasala

Heinäkuussa laukataan Kangasalle – Uusi hevostapahtumien viikko sopii kaikenikäisille28.6.2022 11:04:31 EEST | Tiedote

Kangasalla lasketaan hevosvoimat valloilleen uuden tapahtumaviikon myötä heinäkuussa 18.–24.7.2022. Kangasalan talleilla ja matkailukohteissa järjestetään mielenkiintoista ja hauskaa ohjelmaa kaikenikäisille hevosten ystäville, mm. poni-, miniatyyrihevos- ja kepparipäiviä lapsille, tutustumispäiviä talleille, hevosmuseopäivä luentoineen ja opastuksineen sekä taidenäyttely. Viikon kohokohta on lauantaina 23.7. Pikkolan tapahtumakentällä järjestettävä Koko perheen hevoskarnevaali upeine hevosnäytöksineen.

Uusi hevostapahtuma Laukkaa Kangasalle -viikko Kangasalle heinäkuussa22.6.2022 17:12:14 EEST | Tiedote

Heinäkuussa 18.–24.7.2022 Kangasalla lasketaan hevosvoimat valloilleen uuden tapahtumaviikon myötä. Luvassa on mielenkiintoista ja hauskaa ohjelmaa kaikenikäisille hevosten ystäville Kangasalan talleilla ja vierailukohteissa, muun muassa poni-, miniatyyrihevos- ja kepparipäivät lapsille, tutustumispäiviä talleilla, hevosmuseopäivä luentoineen ja opastuksineen sekä taidenäyttely. Viikon kohokohta on lauantaina 23.7. Pikkolan tapahtumakentällä järjestettävä Koko perheen hevoskarnevaali upeine hevosnäytöksineen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme