Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Hietalahden kirpputori aukeaa 1. elokuuta

Jaa

Hietalahden torilla kirpputori aukeaa elokuussa. Hakaniemen torilla maalaismarkkinoita elokuussa.

Kirpputoritoimintaa Hietalahden torilla. Kuva: Yiping Feng and Ling Ouyang / Helsinki Marketing oy.
Kirpputoritoimintaa Hietalahden torilla. Kuva: Yiping Feng and Ling Ouyang / Helsinki Marketing oy.

Kirpputorin myyntipaikkoja voi ostaa lauantaista 18.7. alkaen kirpputorin verkkosivuilla osoitteessa https://www.hietsunkirppis.fi/heltu/.

Kirpputorin myyntipaikkoja voi ostaa toistaiseksi ainoastaan sähköisen varausjärjestelmän kautta, ei asiakaspalvelusta eikä torilta suoraan. Myyntipaikkojen määrää torilla on rajoitettu, jotta riittävät turvavälit toteutuvat torilla.

Vieraillessa Hietalahden kirpputorilla on hyvä huomioida turvavälit ja käsihygienia. Hietalahdentorin kirpputori on avoinna ympäri vuoden, koronaepidemian asettamien rajoitusten niin salliessa.

Hietsun kirppis täyttää tänä vuonna 40 vuotta ja on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toimiva ulkoilmakirpputori.

Kirpputorin aukioloajat 1.8.2020 alkaen

ma–pe 8–17
la 8–16
su 10–16

Kirpputorien avaaminen perustuu kansliapäällikön 2.7.2020 tekemään päätökseen. Nykyisessä tilanteessa kirpputorien järjestämiselle ei nähdä estettä, kunhan toiminnassa toteutetaan yleisiä turvallisuusmääräyksiä ja toimija kykenee ne asianmukaisesti valvomaan.

Hakaniemen torilla maalaismarkkinat 2.8. alkaen

Hakaniemen torin Maalaismarkkinat järjestetään ensimmäisen kerran sunnuntaina 2.8.2020. Markkinat järjestetään kerran kuukaudessa, joka kuun ensimmäisenä sunnuntaina.

Järjestäjänä onTMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus. Järjestäjä vastaa tapahtuman turvallisuudesta ja velvoitetaan huomioimaan turvallisuussuunnitelmassaan toimet koronan leviämisen estämiseksi.

Torilla tavataan!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tukkutorin asiakaspalvelu
puh 09 310 23565
tukkutori@hel.fi

Kuvat

Kirpputoritoimintaa Hietalahden torilla. Kuva: Yiping Feng and Ling Ouyang / Helsinki Marketing oy.
Kirpputoritoimintaa Hietalahden torilla. Kuva: Yiping Feng and Ling Ouyang / Helsinki Marketing oy.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 13.8.202013.8.2020 17:12:37 EESTTiedote

Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote 13.8.2020 » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Jaosto kokoontuu seuraavan kerran torstaina 27.8.2020. Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Kaivopuiston rannan kesäkokeilu päättyy elokuun puolivälissä12.8.2020 16:10:26 EESTTiedote

Etelä-Helsingin Merisatamanrannan ja Ehrenströmintien liikenteen väliaikaisjärjestelyt lopetetaan 14.8.2020. Kesäkokeilun myötä kävelijät ja pyöräilijät saivat enemmän tilaa sujuvaan liikkumiseen. Alueen yritykset ovat kuitenkin antaneet kokeilusta enemmän kritiikkiä kuin kiitosta sekä havainnointien mukaan liikkujat ovat kulkeneet kokeilualueella vakituisten liikennejärjestelyiden mukaisesti.

Kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 11.8.202011.8.2020 18:30:41 EESTTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunta kokoontui tiistaina 11.8.2020. Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Kaupunkiympäristölautakunnan seuraava kokous on tiistaina 18.8.2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme