Vaasan kaupunki - Vasa stad

Hietasaareen tulee uusi terassi ja vesipuisto – kahvilayrittäjä valittiin tarjousten perusteella

Jaa

Hietasaaren kahvilalle etsittiin keväällä uutta vuokralaista. Samalla tarjottiin mahdollisuutta rakennuksen vieressä olevan ranta- ja vesialueen vuokraukselle. Määräaikaan mennessä jätettiin yhteensä viisi tarjousta, joista parhaimmaksi arvioitiin Sisäsataman Terassi Oy:n tekemä tarjous.

Tarjouskilpailun voittanut Hietasaari Beach Club –konsepti on vesiurheiluun keskittyvä kokonaisuus. Rantaan tulee uusi kelluva vesipuisto, jonka odotetaan valmistuvan heinäkuuhun mennessä. Hietasaaressa voi tulevana kesänä vuokrata SUP-lautojen lisäksi myös kajakkeja. Myös kahvilan tarjontaa tullaan laajentamaan ja sen edustalle hiekkarannan puolelle rakennetaan uusi terassi.

– Saimme iloksemme useita tarjouksia Hietasaaren kahvilarakennuksen ja sen lähialueen palvelutarjonnan kehittämiseen. Voittanut tarjous oli selvästi pisimmälle mietitty ja myös vuokratason osalta kärkipäässä. Uskomme asukkaille ja turisteille tarjottavien palveluiden parantuvan merkittävästi aikaisemmasta, kuntatekniikan johtaja Jukka Talvi toteaa.

Kahvilarakennuksen wc-, suihku- ja pukuhuonetilat jäävät yleiseen käyttöön. Tilat ovat auki kahvilan aukioloaikojen mukaisesti, vähintään 1.6.-31.8. välisellä ajalla päivittäin klo 10-18. Kahvila vastaa niiden siivoamisesta ja varustamisesta.

Voittaneen tarjouksen vuosivuokra on 2800€ ja vuokra-aika on viisi vuotta, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Lisätietoja ehdoista ja järjestetystä kilpailutuksesta löydät osoitteesta: https://www.vaasa.fi/ajankohtaista/hietasaaren-kahvilalle-etsitaan-vuokralaista/

Yhteyshenkilöt

Kuntatekniikan johtaja Jukka Talvi, +358408311550, jukka.talvi@vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme