Vaasan kaupunki - Vasa stad

Hietasaaren kahvilalle etsitään vuokralaista

Jaa

Vaasan kaupunki hakee vuokralaista Hietasaaren kahvilarakennukselle ja tarjoaa samalla mahdollisuuden rakennuksen vieressä olevan ranta- ja vesialueen vuokraukselle.

Vaasan kaupunki pyytää määrämuotoisia tarjouksia Hietasaaren kahvilarakennuksen ja vieressä olevan ranta- ja vesialueen vuokraamisesta. Lisätietoja vuokrauksen kohteesta löytyy kaupungin nettisivuilta.

Tarjoukset jätetään tarjouslomakkeella, johon tarjoajan tulee liittää tarkentavina dokumentteina esitys harjoitettavasta liiketoiminnasta ja tuotettavista palveluista, todistus tarjoajan luottokelpoisuudesta sekä todistus tarjouksen allekirjoittajan nimenkirjoitusoikeudesta.

Tarjoaja voi esittää tarjouksen myös pelkän kahvilarakennuksen vuokraamisesta. Näyttöjä kiinnostuneille järjestetään pyydettäessä ajanjaksolla 22.-26.3.2021.

Yhteyshenkilöt

Projekti-insinööri Vesa Lehtinen, vesa.lehtinen@vaasa.fi, +358408465172

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme