Vaasan kaupunki - Vasa stad

Hiiripellontien kävely- ja pyörätie valmistui – vastaa asukastyytyväisyyskyselyyn

Jaa
Hiiripellontielle Vähäänkyröön rakennettiin viime vuonna uusi kävely- ja pyörätie. Tienkäyttäjiltä toivotaan nyt palautetta sekä lopputuloksesta, että rakentamisen aikaisista liikennejärjestelyistä.
Kuva: Kasper Dalkarl
Kuva: Kasper Dalkarl

Hiiripellontien uusi kävely- ja pyörätie on 1,3 kilometriä pitkä ja se sijaitsee Haarajoentien ja Halteisentien välillä. Rakentamisen yhteydessä valaisimet uusittiin koko matkalta ja tieosuudelle lisättiin 11 uutta suojatietä.

– Vilkkaasti liikennöidyllä Hiiripellontiellä ei ollut aiemmin jalkakäytävää tai pyörätietä. Hankkeen tavoitteena oli parantaa tien turvallisuutta ja lisätä alueella asuvien liikkumismahdollisuuksia. Uusi tie palvelee myös matkapyöräilijöitä ja kytkeytyy Vähänkyrön läpi kulkevaan pyörämatkailureittiin, pyöräilyn projekti-insinööri Samuli Huusko kertoo.

Elokuussa valmistuneesta kävely- ja pyörätiestä pyydetään nyt palautetta asukastyytyväisyyskyselyllä. Kysely on avoinna 27.2.2023 saakka.

– Toivomme, että mahdollisimman moni antaisi palautetta paitsi lopputuloksen onnistumisesta, myös rakentamisen aikaisista liikennejärjestelyistä. Palautteita hyödynnetään vastaavien hankkeiden suunnittelussa, Huusko sanoo.

Tulevaisuudessa Hiiripellontien osuus tulee yhdistymään Vaasan pyörätieverkostoon, mikäli uusi Vähänkyröntien pyörätieosuus toteutuu. Pyörätietä on tarkoitus jatkaa myös Halteisentieltä kohti Tervajokea.

Vastaa kyselyyn täällä: https://link.webropolsurveys.com/S/4A4B9755D2AB1CEB

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projekti-insinööri Samuli Huusko
+358 40 3545778
samuli.huusko@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Kasper Dalkarl
Kuva: Kasper Dalkarl
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme