S-Pankki Oyj

Hillevi Mannonen S-Pankin hallituksen jäseneksi

Jaa

S-Pankin hallitus vahvistuu Hillevi Mannonen aloittaessa hallituksen uutena jäsenenä. Mannosella on monipuolinen kokemus finanssialan tehtävistä niin yksityiseltä kuin julkiselta sektorilta. Hänen nimityksensä syventää etenkin riskienhallintaan liittyvää osaamista S-Pankin hallituksessa.

Hillevi Mannonen
Hillevi Mannonen

S-Pankin ylimääräinen yhtiökokous on nimittänyt FK, SHV Hillevi Mannosen S-Pankin hallituksen uudeksi, omistajista riippumattomaksi jäseneksi. Yhtiökokous nimitti Mannosen hallitukseen 8.11.2021. S-Pankin hallitus on valinnut Mannosen hallituksen riski- ja tarkastusvaliokunnan jäseneksi.

Hallitus- ja konsultointitehtäviin siirtynyt Mannonen on tehnyt työuransa finanssialalla vakuutusmatematiikan ja riskienhallinnan parissa. Mannonen on toiminut aiemmin muun muassa aktuaari- ja riskienhallintajohtajana työeläkevakuutusyhtiö Ilmarisessa. S-Pankin hallituksen lisäksi Mannonen on myös energiayhtiö Helenin hallituksen jäsen.

”Hillevi Mannosen vahva kokemus riskienhallinasta, finanssialan asiantuntija- ja johtotehtävistä sekä hallitustyöskentelystä antavat hyvät edellytykset jatkolle. Toivotan Hillevin tervetulleeksi hallitukseen”, S-Pankin hallituksen puheenjohtaja Jari Annala sanoo.

“S-Pankki on erittäin kiinnostavassa vaiheessa ja yhtiön strategisena tavoitteena on kasvaa miljoonan aktiivisen asiakkaan pankiksi. Uskon voivani tukea yhtiötä tässä tavoitteessa taustani ja kokemukseni turvin”, Hillevi Mannonen sanoo.

S-Pankki palasi S-ryhmän 100-prosenttiseen omistukseen 5.10.2021, kun Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK) ja S-ryhmän alueosuuskaupat ostivat LähiTapiola Vahinkovakuutuksen, LähiTapiola Henkiyhtiön, LähiTapiolan alueyhtiöiden sekä Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elon osakkeet S-Pankki-konsernin emoyhtiössä S-Pankki Oyj:ssä.

SOK:n ja S-ryhmään kuuluvien alueosuuskauppojen omistaman S-Pankin hallituksen puheenjohtajana toimii SOK:n liiketoimintaryhmän johtaja Jari Annala ja varapuheenjohtajana Osuuskauppa HOK-Elannon toimitusjohtaja Veli-Matti Liimatainen.

Hallituksen muut jäsenet ovat Leipurin Oyj:n toimitusjohtaja Heli Arantola, yrittäjä Hillevi Mannonen, SOK:n CFO Jorma Vehviläinen ja Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jari Annala, S-Pankin hallituksen puheenjohtaja, +358 50 566 5032, jari.annala@sok.fi

Kuvat

Hillevi Mannonen
Hillevi Mannonen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

S-Pankki Oyj
S-Pankki Oyj
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

+358 50 573 5855http://www.s-pankki.fi

S-Pankki on suomalainen pankki, joka haluaa mahdollistaa vähän rahakkaamman huomisen jokaiselle lompakon paksuudesta riippumatta. Meillä asiantuntemus tarkoittaa sekä talouden että ihmisen ymmärtämistä: osana S-ryhmää tunnemme 3,1 miljoonan asiakkaamme arjen. Uudistamme pankkialaa tarjoamalla ylivoimaista helppoutta ja hyötyä pankin ja kaupan palveluita yhdistämällä. www.s-pankki.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta S-Pankki Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme