Fliiga

Hirviteatterissa huima loppunäytös – viiden maalin Roni Laasonen nosti Happeen kolmanteen voittoon

Jaa
Happee siirtyi puolivälieräsarjassa SPV:tä vastaan jo 3–0-johtoon, kun se nousi kotonaan kahden maalin takamatkalta 10–7-voittoon Peliveljistä. Ottelun huiman huipennuksen kruunasivat tänään viisi maalia iskeneen Roni Laasosen osumat.

SPV johti vielä pelin puolivälissä 4-2, mutta jo ennen toista taukoa Niko Laiti, Roni Laasonen ja Kaapo Siekkinen nostivat Happeen tasoihin ja johtoon. Päätösjakson alussa Laasonen iski tilanteeksi jo 6-4, mutta SPV tuli vielä. Jukka-Pekka Pelto-Arvo ja Peter Kotilainen nostivat vieraat tasoihin, ja seitsemän minuuttia ennen loppua Juuso Keskinen laukoi SPV:n 7–6-johtoon. Värikkäistä tapahtumistaan tunnettu Happeen Hirviteatteri ei kuitenkaan pettänyt tänäänkään, ja ottelun loppu takasi tuhatpäiselle yleisölle mukavan kotimatkan. Alle kahdessa minuutissa Markus Salmi laukoi yhden ja Roni Laasonen perään kolme perättäistä osumaa, ja taululla seisoivat loppunumerot 10-7.

Roni Laasosen illan saalis oli peräti viisi maalia, Markus Salmi (2+1) ja Niko Laiti (1+2) olivat kotijoukkueen kolmen pisteen pelaajat. SPV:lle laukoi Juuso Keskinen hattutempun.

Esa Jokisen ottelukuviin

Keskiviikkona ovat vuorossa neljännet ottelut pareissa OLS–Nokian KrP, Oilers–Classic ja Westend Indians–TPS.