HSL Helsingin seudun liikenne

Historiallinen alennuskampanja HSL-sovelluksessa 17.8. alkaen: 30 vuorokauden kausilippuja puoleen hintaan

Jaa

Toteutamme Helsingin seudun joukkoliikenteen historian suurimman alennuskampanjan elo-syyskuussa, kun myymme HSL-sovelluksessa aikuisten 30 vuorokauden kausilippuja kaikille vyöhykkeille 50 prosentin alennuksella 17.8.–15.9.2021.

”Haluamme kampanjalla muistuttaa, että joukkoliikenne palvelee edelleen kaikkia, kuten on palvellut läpi poikkeuksellisten aikojen. Toivotamme takaisin tervetulleiksi kaikki ne, joilla edellisestä joukkoliikennematkasta on jo aikaa. Jos ei ole vielä käyttänyt HSL-sovellusta, nyt on hyvä hetki kokeilla”, sanoo HSL:n asiakkuus ja myynti -osaston johtaja Mari Flink.

Kampanjan aikana 30 vuorokauden lippu esimerkiksi kahdelle vyöhykkeelle (AB, BC) maksaa 31,30 euroa (normaalisti 62,70 euroa). Opiskelijat ja 70 vuotta täyttäneet saavat normaalin 45 prosentin alennuksensa sijaan 50 prosentin alennuksen. Lapset saavat jo valmiiksi 50 prosentin alennuksen normaalista lipustaan, joten kampanja ei koske heitä.

Jos sinulla on jatkuva kausilipputilaus voimassa HSL-sovelluksessa, saat alennuksen automaattisesti kampanja-aikana alkavalta 30 vuorokauden jaksolta. Alennettu kuukausihinta AB-vyöhykkeelle on jatkuvassa säästötilauksessa 26,10 euroa (normaalisti 52,30).

Myös HSL-työmatkapalvelun kautta hankituista työsuhdematkalipuista saa kampanjan aikana alennuksen.

Alennuksen saa vain HSL-sovelluksen kausilipuista, ei muista myyntikanavista.

Tutustu kampanjaehtoihin täällä

Neljä tapaa saada alennus

  • Jatkuva säästötilaus: Matkusta yksi kuukausi puoleen hintaan ja sen jälkeen jatkuvan säästötilauksen normaalilla edullisella hinnalla. Lippu veloitetaan 30 päivän välein maksukortiltasi, ja se on voimassa toistaiseksi. Sitoudut vuodeksi (12 veloitusta). Jatkuva säästötilaus on voimassa vain aikuisten asiakasryhmälle.
  • Jatkuva tilaus: Matkusta yksi kuukausi puoleen hintaan ja sen jälkeen normaalihinnalla. Lippu veloitetaan 30 päivän välein maksukortiltasi, ja voit irtisanoa sen milloin tahansa ilman irtisanomismaksua.
  • Kausilippu kertaostona: Osta kausilippu HSL-sovelluksesta 30 päiväksi puoleen hintaan kampanja-aikana. Tilaus päättyy, kun 30 päivää on kulunut.
  • Kausilippu työsuhde-etuna: 30 vuorokauden kampanjaedun saa myös työnantajan maksamaan kausilippuun, jota työntekijä käyttää puhelimessaan.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Sari Kotikangas
markkinointi- ja viestintäpäällikkö
p. 045 657 5767

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 390 työntekijää ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain yli 370 miljoonaa matkaa, mikä on 66 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme