WolfcomWolfcom

Hittiravintola JJ’S BBQ Helsinkiin Naughty BRGR:in avulla

Jaa

Burgerimies Akseli Herlevi ja suomalaisen barbecue-ruoan ilmiöksi noussut Jari-Jukka Kallunki yhdistävät voimansa ja tuovat suuren suosion saavuttaneen JJ’S BBQ:n Helsinkiin. Yön yli hitaasti savustamalla valmistetusta lihavalikoimastaan ja Black Angus Brisket -burgeristaan tunnetun salolaisen barbecue-ravintolan suosikkiannokset tulevat tarjolle Sturenkadun Naughty LAB:iin. Torstaina 29.9. avautuva JJ’S BBQ @ Naughty BRGR toimii vähintään loppuvuoden ajan torstaista sunnuntaihin.

”JJ loihtii annoksia, joiden vuoksi ajetaan todennäköisesti Suomen ravintolakartaston pisimmät kilometrit. Onkin ilo ja kunnia saada heidät nyt vieraaksemme ja pistää puita uuniin myös Helsingissä”, iloitsee Naughty BRGR-ravintoloitsija Akseli Herlevi vierellään JJ Kallunki. Kuva: Naughty BRGR
”JJ loihtii annoksia, joiden vuoksi ajetaan todennäköisesti Suomen ravintolakartaston pisimmät kilometrit. Onkin ilo ja kunnia saada heidät nyt vieraaksemme ja pistää puita uuniin myös Helsingissä”, iloitsee Naughty BRGR-ravintoloitsija Akseli Herlevi vierellään JJ Kallunki. Kuva: Naughty BRGR

Suomalaisen barbecue- ja grillaustaidon tunnetuimpiin ja seuratuimpiin tekijöihin kuuluva Kallunki sai kipinän ravintolalleen amerikkalaisten barbecue-ohjelmien tyylikkäistä smokereista ja niissä hitaasti kypsyneistä lihoista. Koska sopivaa mallia ei Suomesta löytynyt, suunnitteli ja valmisti hän sellaisen itse. Suosion kasvaessa myös savustimet ovat kasvaneet ja nyt JJ’S BBQ:n sydämenä hehkuu Suomen suurin, yli 2000 kg painava puulämmitteinen smoker. Yön yli kypsyneet lihaherkut vaativat myös savustuksesta vastaavalta keittiömestarilta valvomista, joten ravintola on avoinna niin Salossa kuin Helsingissäkin torstaista sunnuntaihin. Kiireisimpinä viikonloppuina Kallunki savustaa Salon teollisuusalueella sijaitsevansa ravintolan pihalla jopa 1200 kiloa naudan brisketiä.

”Merkittävä osa nykyisistä asiakkaistamme ajaa luoksemme pääkaupunkiseudulta ja heidän yleisin kysymyksensä on tullut liiankin tutuksi: milloin tulemme Helsinkiin? Koska ravintola kantaa nimeäni ja meiltä haetaan savustamiani lihoja, tuli ensin löytää ratkaisu, jolla yhtälön saisi toimimaan. En voi itseäni monistaa, mutta Burgerimies sen sitten keksi. Yhteistyö Naughty BRGR:in kanssa takaa meille upean tilan, laadun, sijainnin ja logistiikan, joten voin luottaa siihen, että JJ’S BBQ:n asiakkaat saavat Helsingistä samat maut ja herkut kuin Salostakin. Savustamme kaikki lihamme itse. Ensimmäisellä viikolla otan Helsinkiin mukaan myös ensimmäisen mobiilin savustimeni, mutta jatkossa lihat tulevat Salon smokeristamme”, lupaa Jari-Jukka Kallunki.

Ei savua ilman herkkuja

Sana Kallungin savustimesta ja siinä kypsyvistä lihoista on levinnyt houkuttelevien tuoksujen myötä laajalle. Akseli Herlevi törmäsi JJ’S BBQ-ravintolaan monen muun lailla kesätapahtumassa ja yllättyi positiivisesti hitaasti savustetuista annoksista.

”Olen kiertänyt Burgerimies-kuvauksissa pitkin poikin Amerikkaa ja käynyt myös maailman tunnetuimmissa BBQ-ravintoloissa. On hämmästyttävää, että Suomessa, Salon teollisuusalueella tehdään asiat yhtä hyvin kuin Texasissa. Ei olekaan ihme, että heidän herkkujensa vuoksi ajetaan maamme todennäköisesti pisimmät kilometrit. Koska JJ on kaiken lisäksi mahtava persoona, haluamme ilman muuta auttaa häntä saamaan herkkunsa suuremman yleisön saataville, laadusta lainkaan tinkimättä. Siksi tuomme JJ’S BBQ:n yhteistyössä nyt Helsinkiin, pistämme puita uuniin ja katsomme miten porukka savuherkkujen äärelle täällä löytää”, kertoo Naughty BRGR:n yrittäjä, toimitusjohtaja Akseli Herlevi ja lisää: ”JJ on omalla alallaan niin kova ja myös Amerikoissa verkostoitunut mestari, että kutsuimme hänet Burgerimiehet-sarjamme Texasin kuvauksiin asiantuntijavieraaksi. Aika näyttää mitä kaikkea muuta voimme yhdessä tehdä.”

Yhteistyö on Herlevin mukaan myös kiitos Suomen streetfood-faneille, jotka nostivat JJ’S BBQ:n ja Naughty BRGR -ravintolat sijoille 1. ja 2. Burger Lovers Finland -äänestyksessä maan tämän hetken parhaasta hampurilaisravintolasta.

JJ’S BBQ @ Naughty BRGR

Hitaasti savustamalla valmistettuun lihaan erikoistunut ravintola avautuu Naughty LAB -tilassa Helsingissä (Sturenkatu 21) torstaina 29.9. Ravintola on auki torstaista sunnuntaihin vuoden loppuun saakka. Ravintolan ruokalista koostuu JJ’S BBQ:n suosituimmista annoksista, joten mukana on mm. Black Angus Brisket- ja Pulled Pork Burger, Meat Platter -lihavalikoimat, Texas Hot Dog ja Jalapeno Cheddar -makkara sekä JJ:n tutut lisukkeet. Myös lapsille on tarjolla omat annokset.

Aukioloajat

Torstai: 11-18

Perjantai: 11-20

Lauantai: 11-20

Sunnuntai 12-18

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Haastattelupyynnöt
Samuel Sorainen, Wolfcom PR Boutique
+358 400 579 653, samuel.sorainen@wolfcom.fi

Akseli Herlevi, keittiömestari-toimitusjohtaja, Naughty BRGR
+358 50 522 7015, akseli@naughtybrgr.com
Jari-Jukka Kallunki, JJ's BBQ, +358 40 763 0263, jari@jjsbbq.fi

Kuvat

”JJ loihtii annoksia, joiden vuoksi ajetaan todennäköisesti Suomen ravintolakartaston pisimmät kilometrit. Onkin ilo ja kunnia saada heidät nyt vieraaksemme ja pistää puita uuniin myös Helsingissä”, iloitsee Naughty BRGR-ravintoloitsija Akseli Herlevi vierellään JJ Kallunki. Kuva: Naughty BRGR
”JJ loihtii annoksia, joiden vuoksi ajetaan todennäköisesti Suomen ravintolakartaston pisimmät kilometrit. Onkin ilo ja kunnia saada heidät nyt vieraaksemme ja pistää puita uuniin myös Helsingissä”, iloitsee Naughty BRGR-ravintoloitsija Akseli Herlevi vierellään JJ Kallunki. Kuva: Naughty BRGR
Lataa
JJ’S Meat Platter 2+2 sisältää läpileikkauksen ravintolan suosikeista. Annoksen hinta 20 euroa.
JJ’S Meat Platter 2+2 sisältää läpileikkauksen ravintolan suosikeista. Annoksen hinta 20 euroa.
Lataa
Akseli Herlevi ja Jari-Jukka Kallunki. Kuva: Naughty BRGR
Akseli Herlevi ja Jari-Jukka Kallunki. Kuva: Naughty BRGR
Lataa
JJ'S Pulled Pork Burger on yksi ravintolan suosikkiannoksista. Hinta 12 euroa.
JJ'S Pulled Pork Burger on yksi ravintolan suosikkiannoksista. Hinta 12 euroa.
Lataa
JJ’S BBQ ja Naughty BRGR tuovat ilmiöksi kasvaneet, Jari-Jukka Kallungin hitaasti savustamalla kypsennetyt ruoat Helsinkiin. Kuva: Naughty BRGR
JJ’S BBQ ja Naughty BRGR tuovat ilmiöksi kasvaneet, Jari-Jukka Kallungin hitaasti savustamalla kypsennetyt ruoat Helsinkiin. Kuva: Naughty BRGR
Lataa
Jari-Jukka Kallunki ja burgerimies Akseli Herlevi. Kuva: Naughty BRGR
Jari-Jukka Kallunki ja burgerimies Akseli Herlevi. Kuva: Naughty BRGR
Lataa
JJ’S BBQ @ Naughty BRGR aukeaa yleisölle torstaina 29.9. Sturenkadun Naughty LAB:issa.  Kuva: Naughty BRGR
JJ’S BBQ @ Naughty BRGR aukeaa yleisölle torstaina 29.9. Sturenkadun Naughty LAB:issa. Kuva: Naughty BRGR
Lataa
Suomalaisen barbecuen suurmestari Jari-Jukka Kallunki ja burgerimies Akseli Herlevi.  Kuva: Naughty BRGR
Suomalaisen barbecuen suurmestari Jari-Jukka Kallunki ja burgerimies Akseli Herlevi. Kuva: Naughty BRGR
Lataa
Suomalaisen barbecuen suurmestari Jari-Jukka Kallunki ja burgerimies Akseli Herlevi. Kuva: Naughty BRGR
Suomalaisen barbecuen suurmestari Jari-Jukka Kallunki ja burgerimies Akseli Herlevi. Kuva: Naughty BRGR
Lataa
JJ’S BBQ @ Naughty BRGR aukeaa yleisölle torstaina 29.9. Sturenkadun Naughty LAB:issa. Kuva: Naughty BRGR
JJ’S BBQ @ Naughty BRGR aukeaa yleisölle torstaina 29.9. Sturenkadun Naughty LAB:issa. Kuva: Naughty BRGR
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Wolfcom
Wolfcom
Tehtaankatu 40 B
00150 Helsinki

+358400579653http://www.wolfcom.fi/

Wolfcom PR Boutique, Helsinki, Finland

Tehtaankatu 40 B 21, 00150 Helsinki

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wolfcom

Pikkujoulut ja suuremmatkin Virossa: satumaista joulutunnelmaa helposti ja lähellä25.11.2022 13:12:43 EET | Tiedote

Euroopan kauneimmaksi nimetty Tallinnan joulutori avautuu tänään perjantaina 25. marraskuuta ja se hehkuu tunnelmaa loppiaisen yli. Myös muualta Virosta löytyy matkailijoille runsaasti pikkujouluista ajanvietettä ja tunnelmaa. Joulun varsinaisia pyhäpäiviä on Virossa vain yksi, 25.12. Joulun ja uudenvuoden välipäivinä etelänaapurissa on paljon kiehtovaa tekemistä myös lapsiperheille. Listasimme parhaat vinkit joulufiilistelyyn ja pikkujoulumatkalle.

Tapio Lehtisen pitkä vuorokausi merellä19.11.2022 14:58:16 EET | Tiedote

Maailman haastavimpaan purjehduskilpailuun Golden Globe Raceen osallistuva yksinpurjehtija Tapio Lehtinen (64) joutui perjantaina 18. marraskuuta merihätään eteläisellä jäämerellä. Hänen Asteria-alukseltaan vastaanotettiin hätäsignaali kello 8.54 Suomen aikaa noin 450 mailia (n. 830 km) Etelä-Afrikan Port Elizabethista kaakkoon. Koska hätäsignaalin lähetin on pakattu purjeveneen pelastuslautan sisään ja se on aktivoitava manuaalisesti, kisajärjestäjät ja Lehtisen tiimi ymmärsivät kyseessä olevan vakavan hätätilanteen. Lehtisen lähin kisakumppani, eteläafrikkalainen Kirsten Neuschäfer oli noin 95 merimailia lounaaseen Tapiosta ja aloitti siirtymisen tapahtumapaikalle. Lehtinen pelastettiin vuorokauden kuluttua, lauantaina 19. marraskuuta noin kello 10 Suomen aikaa. Hän pääsi ensin Neuschäferin Minnehaha-purjeveneeseen, josta siirtyi paikalle tulleeseen Darya Gayatri -rahtialukseen. Pelastusoperaatio sujui hyvin ja Lehtinen pääsi kiipeämään rahtilaivaan köysitikkaita pitkin.

Nopeasti kasvava pohjoismainen digitaalisen markkinoinnin konserni ostaa saksalaisen kilpailijansa: ”Meneillään on ennenkuulumaton keskittymisaalto ja me ratsastamme aallonharjalla.”11.10.2022 09:55:02 EEST | Tiedote

Pohjoismainen Generaxion tähtää saksalaisen Wyn-toimiston ostolla Euroopan markkinoille, joille povataan tulevaisuudessa suurta kysyntää pohjoismaiselle digitaalisaation osaamiselle. “Konservatiivisten saksalaisten luottamuksesta kilpailtaessa strategiana on oltava ”go big or go home”, eikä yritysosto tule jäämään viimeiseksi”, sanoo Generaxionin konsernijohtaja Allan Damborg. Hänen tavoitteenaan on muodostaa Euroopan suurin digitoimistojen yritysryhmä.

Helsingin viski kypsyy helsinkiläisessä tammessa6.10.2022 15:05:21 EEST | Tiedote

Suomen kansainvälisesti palkituin käsityötislaamo The Helsinki Distilling Company pilotoi viskin kypsytystä uusissa suomalaisissa tammitynnyreissä. Jalopuut on kaadettu Helsingistä ja lähialueelta ja myös niistä tehtyjen tynnyrien muoto poikkeaa perinteisestä. Koska viskiä ei ole aiemmin suomalaisissa tammitynnyreissä kypsytetty, seurataan pioneeriprojektin onnistumista myös akateemisesta näkökulmasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme