HiusAkatemia

HiusAkatemia lupaa asiakkailleen: Meillä on koronavirukseton sisäilma!

Jaa

Moni palvelualantuottaja ja kivijalkamyymälä on koronaviruksen takia konkurssin partaalla. Ihmiset eivät uskalla tulla asioimaan palvelupaikkoihin. HiusAkatemian toimitusjohtaja Annikki Hagros-Koski keksi pulmaan ratkaisun – koronaviruksettoman ja puhtaan sisäilman.

Annikki Hagros-Koski
Annikki Hagros-Koski

Suomalaisinnovaatio Genanon ilmanpuhdistaja tappaa muun muassa koronaviruksen on haluttu laite tänä päivänä. Tosin keksintö ei ole mikään uusi, sillä sen avulla on ehditty häätää Sarsia, Ebolaa ja Mersiä. Laitetta käytetään muun muassa sairaaloissa ympäri maailmaa.

Aina aikaansa edellä oleva HiusAkatemian toimitusjohtaja Annikki Hagros-Koski hankki laitteen jo joitain vuotta sitten, koska hän halusi taata asiakkailleen hyvän sisäilman. Nimittäin kampaamoissa on aina kemikaaleja huoneilmassa. 

- Huollatin juuri laitteen ja varmistutin ammattilaiselta, että se edelleen taistelee koronaa - ja muita huoneilman epäpuhtauksia vastaan, summaa Hagros-Koski.

Mihin laitteen teho perustuu?

Genanon ilmanpuhdistajassa, jota Lamit Oy myy, ei ole mitään säiliötä, johon viruksia kerääntyy. Sen sijaan voimakas sähkö tappaa viruksen lopullisesti. 

Toiminta perustuu huoneilmatilan koko ilmamassan kierrätykseen laitteen läpi. Oikealla mitoituksella saadaan normaaliin ilmanvaihtoon nähden vähintään 4-10 kertaa nopeampi koko huoneen ilmamassan kierrätys laitteen läpi, jolloin ilma kokonaisuudessaan puhdistuu. Normaali ilmanvaihto tarkoittaa vain 0,5 kertaa tunnissa perustuvaa ilmavaihtoa. 

Täysin turvallista

- Jos kerran meillä olevan laitteen samaa teknologiaa käytetään leikkaussaleissa strerilisoimaan ilmaa, niin voin täysin vakuuttaa, että asiakastilamme ovat täysin koronavirusvapaat. Joten tervetuloa asioimaan hiusasioissa, sanoo Hagros-Koski.

HiusAkatemia on hiustenlähdön ja hiusongelmien asiantuntija.

Kevät on jo pitkällä, joten nyt on kreivin aika laittaa hiusasiat kuntoon tai ainakin alulle. Usein hiuspohjan ongelmat vaativat aikaa kuntoutuakseen. Kerrankin meillä on mukavasti aikoja tarjolla muun muassa parturi-kampaamopalveluihin ja hiusjuuritutkimukseen, joka kartoittaa hiustenlähdön syyt, hän lisää.

Muutama fakta Genanon ilmanpuhdistajasta:

- Tuhoaa hiukkaset nanohiukkasia myöden. Hävittää myös kaasut ja hajut.
- Puhdistaa ilman välittömästi.
- Poistaa mikrobien kasvualustat.
- Välitön vaikutus, kun laite kytketään päälle.
- Estää ilman välityksellä tapahtuvien tartuntojen leviämisen.
- Kerää ja eliminoi kaikki elävät mikrobit ja virukset.
- Helppo ja nopea asennus, pistotulppaliitännällä.

Ajanvaraus: 09 6122 700 tai www.hiusakatemia.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot:

HiusAkatemia
0400 615 465
Annikki Hagros-Koski
toimitusjohtaja, hiustutkija, Luk
Mannerheimintie 6 A 6.krs
00100 Helsinki
annikki.hagroskoski@hiusakatemia.fi

www.hiusakatemia.fi

ja

Lamit Oy
toimitusjohtaja Ari Järvinen 
040-538 1869
www.lamit.fi

Lähdeaineistoa:

Helsingin Sanomat
https://www.hs.fi/talous/art-2000006386631.html

Talouselämä
https://www.talouselama.fi/uutiset/suomalainen-terveysteknologia-auttaa-taistelussa-koronaviruksen-leviamista-vastaan-bisnesta-voi-tulla-myos-jatkossa-tiedetaan-etta-tallaista-tekniikkaa-on-kun-halutaan-varautua-mahdolliseen-seuraavaan-pandemiaan/184f3390-df73-4279-82c3-cfaf8c7f6714

Ilta-Sanomat
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006395665.htmlAvainsanat

Yhteyshenkilöt

HiusAkatemia
Annikki Hagros-Koski
toimitusjohtaja, hiustutkija, Luk
Mannerheimintie 6 A 6.krs
00100 Helsinki

annikki.hagroskoski@hiusakatemia.fi
0400 615 465

Kuvat

Annikki Hagros-Koski
Annikki Hagros-Koski
Lataa

Tietoja julkaisijasta

HiusAkatemia
HiusAkatemia
Mannerheimintie 6A
00100 Helsinki

0400 615 465http://www.hiusakatemia.fi

HiusAkatemia on hiustenlähdön ja hiuspohjaongelmien asiantuntija. Olemme tutkineet hiustenlähdön syitä lääketieteellisellä mikroskoopilla vuodesta 1985.
Meiltä saat parturi- ja kampaamopalveluita, kosmetologi- ja hierontapalveluita ja ravintoneuvontaa. Lisäksi tarjoamme funktionaalisen lääketieteen vastaanoton. Meillä on monipuolinen tarjonta sinun hyvinvoinnillesi aivan Helsingin ydinkeskustassa! 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HiusAkatemia