HKL

HKL tarjoaa glögiä matkustajille uudistuneella Hakaniemen metroasemalla

Jaa

Hakaniemen metroaseman eteläpäädyn lippuhallin peruskorjaus valmistui marraskuun alussa. HKL tarjoaa uudistuneella metroasemalla matkustajille glögiä ja pipareita torstaina 12. joulukuuta klo 14.30 alkaen.

Hakaniemen metroaseman eteläpäädyn lippuhallin peruskorjaus valmistui marraskuun alussa. HKL tarjoaa uudistuneella metroasemalla matkustajille glögiä ja pipareita torstaina 12. joulukuuta klo 14.30 alkaen. Tarjottavaa on varattu 500 matkustajalle metroaseman eteläpäädyn eli Hakaniemen torin puolen lippuhallissa. HKL jakaa matkustajille myös ilmapalloja ja metroaiheisia heijastimia. Tervetuloa!

Metroaseman peruskorjauksessa uusittiin aseman eteläpäädyn lippuhalli, jonne rakennettiin entistä monipuolisemmat ja laajemmat liiketilat. Hakaniemen torilla ja raitiovaunupysäkkialueella sijaitsevat sisäänkäynnit uusittiin ja Ympyrätalon edustan sisäänkäynti peruskorjattiin. Siltasaarenkatu 16:n kohdalla sijainnut sisäänkäynti siirrettiin viereiseen kiinteistöön.

Metroaseman peruskorjaus paransi aseman esteettömyyttä: nyt asemalle on hissiyhteys Hakaniemen torilta, Porthaninkadulta ja Siltasaarenkatu 16:n sisäänkäynniltä. Sisäänkäynniltä on liukuportaat ja kävelyportaat metroasemalle.

Yhteyshenkilöt

HKL, tiedottaja Kaisa Sikkilä, p. 050 412 1940

Tietoja julkaisijasta

HKL
HKL
PL 53250
00099 HELSINGIN KAUPUNKI

(09) 310 1071http://www.hkl.fi

HKL vastaa raitiovaunujen ja metrojen liikennöinnistä, kaupunkipyöristä sekä joukkoliikenneinfran eli ratojen, asemien ja varikoiden hoidosta ja kehittämisestä. HKL – kaupungin paras liike.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HKL

Kuinka kauan kaupunkipyörää pitää tyhjällä asemalla odottaa? HKL ja Espoo koettavat löytää vastauksen sovelluskokeilulla2.9.2020 15:41:58 EESTTiedote

HKL aloittaa Espoon kanssa kaupunkipyörien saatavuutta ennustavan sovelluksen kokeilun. Palvelu on avoin ja käytössä lokakuun loppuun asti. Kokeilun aikana kaupunkipyörien saatavuutta tietyillä asemilla ja lähitulevaisuuden ennustetta voi tarkastella älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Palvelumalli on täysin uusi ja sen kokeilusta toivotaan oppeja jatkokehitystä varten. Kokeilussa ovat mukana Helsingin ja Espoon kaupunkipyöräpalvelut.

Kuormapyöräpalvelu kaupunkilaisten kokeiltavana Jätkäsaaren ja Ruoholahden alueella1.7.2020 09:27:16 EESTTiedote

HKL aloittaa yhteiskäyttöisten kuormapyörien kokeilun Jätkäsaaren ja Ruoholahden alueella 1.7.2020 alkaen. Kokeilun aikana kuormapyörän voi ottaa käyttöön älypuhelimella, kulkea sillä vapaasti ja lopettaa pyörän käytön sovelluksen osoittamilla alueilla. Palvelussa kumppanina toimii Lähikauppakeskus Ruoholahti. Hanke on yksi keväällä lanseeratun HKL:n Keksi pyörä uudelleen –kokeiluhaun hankkeista. Kokeiluhaun tarkoituksena oli löytää uusia kokeiluja pyöräliikenteen edistämiseksi Helsingin seudulla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme