HOK-Elanto

HOK-Elannon kaikki Prismat avoinna 24/7 jouluun asti

Jaa

HOK-Elannon Prisma-ketju on ollut aktiivinen aukiolojen laajentamisessa. Ensimmäisen kerran ympärivuorokautista aukioloa kokeiltiin Prisma Kaaren joulukaupassa 2016. Kokeilu oli onnistunut ja pysyvä 24/7-aukiolo laajeni sittemmin Itäkeskuksen, Olarin ja Keravan Prismoihin. Uusin toivottu ja hyvin vastaanotettu tulokas 24/7-rintamalla on lokakuussa avattu kauppakeskus Mall of Triplan Prisma.

Viimejouluiseen tapaan koko HOK-Elannon Prisma-ketju on joulua edeltävän viikon avoinna 24/7. Kokemukset laajasta aukiolosta ovat osoittaneet, että asiakkaat arvostavat asioinnin helppoutta ja joustavuutta niin arkena kuin erityisesti juhlapyhien alla.

Keravan, Olarin, Itäkeskuksen, Triplan ja Kaaren Prismat palvelevat aina ympärivuorokautisesti.
Prismat Hyvinkäällä, Isossa Omenassa, Sellossa, Malmilla, Viikissä, Järvenpäässä, Tikkurilassa ja Jumbossa avaavat ovensa maanantaina 16.12. klo 7 ja sulkevat ne seuraavan kerran jouluaattona 24.12. klo 16. Joulupäivänä 25.12. Prismat ovat avoinna klo 10-21. Tapaninpäivänä palataan normaaliin 7-23 aukioloon.


Työvuorosuunnittelu yhteistyössä

Työvuorot suunnitellaan hyvässä yhteistyössä henkilökunnan kanssa.
– Aiempien kokemusten pohjalta yövuoroihin on riittänyt runsaasti halukasta henkilökuntaa. Käymiemme keskustelujen perusteella sama tilanne tuntuu jatkuvan tänäkin vuonna, HOK-Elannon Prisma-ketjun johtaja Anu Tuomaala toteaa.


Pääkaupunkiseutu elää 24/7

Pääkaupunkiseutu elää yhä tiiviimmin kelloon tuijottamatta.
– Asiakkailla on meidän toiminta-alueellamme toiveita ja tarpeita arjen helpottamiseen muun muassa joustavampien aikataulujen muodossa. Joulun alla nämä tarpeet ovat aiempien kokemustemme mukaan korostuneet. Helpotamme asiakkaidemme juhlavalmisteluja tänäkin vuonna koko ketjun voimin, Tuomaala linjaa.

HOK-Elannon kaikki 13 Prismaa ovat avoinna vuorokauden ympäri joulunalusviikolla 16.-24.12. HOK-Elannon pysyvään 24/7 -verkostoon kuuluu tällä hetkellä 30 myymälää; viisi Prismaa, kuusi S-marketia ja 19 Alepaa.

Yhteyshenkilöt

Anu Tuomaala, ketjujohtaja, HOK-Elannon Prismat, p. 010 76 68080

Tietoja julkaisijasta

HOK-Elanto
HOK-Elanto
Kaupintie 14, PL 53
00441 Helsinki

010 76 600http://www.hok-elanto.fi

HOK-Elanto, Stadin oma lafka, on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 630 000 asiakasomistajataloutta. Vuosittainen liikevaihtomme on yli 2 miljardia euroa, ja yritys työllistää noin 6 000 henkilöä.

Toimintaa ohjaavia perusarvoja ovat asiakasomistajan etu, osaava henkilökunta, kyky muuttua, vastuullisuus ja tuloksellisuus.

HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille. Toimialueemme kattaa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Vantaan. Marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikennemyymälöitä ja muita toimipaikkoja alueellamme on yli 320. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme