HOK-Elanto

HOK-Elannon Prismat siirtyvät ennätyslaajoihin jouluaukioloihin: auki vuorokauden ympäri koko joulukuun aattoon asti

Jaa

Kaikki Prismat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja Keravalla ovat koko joulukuun jouluaattoon asti auki vuorokauden ympäri.

- Laajojen aukioloaikojen ansiosta ruuhkapiikit ovat viime vuosina tasoittuneet. Vuonna 2020 Prismamme olivat auki ympäri vuorokauden 16.12. alkaen aattoon saakka ja vuonna 2019 joulunalusviikon. Tänä vuonna aloitamme laajat aukiolot historiallisen varhain eli jo 1.12. Se, että oma lähi-Prisma on auki vuorokauden ympäri koko joulukuun, helpottaa ja nopeuttaa asiointia ja niin ruoka- kuin lahjaostoksetkin voi tehdä juuri silloin kuin itselle parhaiten sopii. Ei tarvitse miettiä, onko Prisma auki, Prisman ketjujohtaja Anu Tuomaala HOK-Elannosta kertoo. 

Tänä vuonna myös Prismojen kala-, liha- ja valmisruokatiskit eli Ruokatorit ovat auki normaalia pidempään.  Ruokatorit palvelevat joulunalusviikolla eli 20.12. alkaen laajoin aukioloajoin vähintään klo 07-23. Kaaren ja Itäkeskuksen Prismoissa ruokatorit ovat auki vuorokauden ympäri joulunalusviikolla aikavälillä 21.-24.12. ja Prisma Olarissa kala-, liha- ja valmisruokatiski palvelee vuorokauden ympäri 21.-23.12.  

Tuoreen kalan suosio on kasvussa ja joulukuussa menekki on vuoden suurinta. Kylmä- ja lämminsavustetut ja graavatut kalat sekä mädit ovat meidän suomalaisten joulupöydissä suuressa roolissa ja kala halutaan tietysti ostaa mahdollisimman tuoreena. Ruokatorin aukioloaika vaikuttaa monella siihen, milloin ruokaostokset voi tehdä ja siksi haluamme vastata myös tähän tarpeeseen. Lisäksi Ruokatorien aukiolo vaikuttaa ruuan verkkokaupan keräilyyn ja joulukuuksi odotamme niihinkin kysyntäpiikkiä, Tuomaala kertoo.  

Prismat ovat Suomen suurimpia kauppoja, ja niiden aukiolo vaatii ison määrän henkilökuntaa. Esimerkiksi Suomen suurimmassa Prismassa Helsingin kauppakeskus Kaaressa on joulun aikaan töissä yhden työpäivän aikana eri vuoroissa noin 400 henkeä.  

- Työvuorot tehdään tänäkin vuonna tiiviissä yhteistyössä henkilökunnan kanssa. Aiempien kokemusten pohjalta yö- ja juhlapyhävuoroihin on riittänyt runsaasti halukasta henkilökuntaa, Tuomaala kiittää.  

Yhteenveto aukioloista: 

Keravan, Olarin, Itäkeskuksen, Triplan ja Kaaren Prismat palvelevat aina ympärivuorokautisesti vuoden jokaisena päivänä. 

Prismat Hertsissä, Hyvinkäällä, Isossa Omenassa, Sellossa, Malmilla, Viikissä, Järvenpäässä, Tikkurilassa ja Jumbossa avaavat ovensa keskiviikkona 1.12. klo 6 ja sulkevat ne seuraavan kerran jouluaattona 24.12. klo 18. Joulupäivänä 25.12. nämä Prismat ovat avoinna klo 10-21. Tapaninpäivänä palataan normaaliin 6-24 aukioloon. 

  • 1.12. klo 06:00 - 24.12. klo 18:00 kaikki Prismat avoinna 24h 
  • 24.12. klo 00-18 
  • 25.12. klo 10-21 
  • 26.12. normaaliaukiolo 06-24 
  • 24h Prismat palvelevat 24/7 läpi joulun 

Ruokatorit (HUOM. minimiaukiolot. Prisma-kohtaiset poikkeamat mahdollisia) 

  • ma 20.12. - 23.12. klo 7-23, Prisma Kaaren ja Itäkeskuksen Ruokatorit 24/7. Prisma Olarissa kala-, liha- ja valmisruokatiski palvelee vuorokauden ympäri 21.-23.12.  
  • 24.12. klo 7-18 
  • 25.12. klo 10-18 
  • 26.12. klo 10-18 

S-ryhmän suurin alueosuuskauppa HOK-Elanto omistaa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja Keravalla yhteensä 14 Prismaa. 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

HOK-Elanto
HOK-Elanto
Tripla Workery West Firdonkatu 2 T 111
00520 Helsinki

010 76 600http://www.hok-elanto.fi

HOK-Elanto, Stadin oma lafka, on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 630 000 asiakasomistajataloutta. Vuosittainen liikevaihtomme on yli 2 miljardia euroa, ja yritys työllistää noin 6 000 henkilöä.

Toimintaa ohjaavia perusarvoja ovat asiakasomistajan etu, osaava henkilökunta, kyky muuttua, vastuullisuus ja tuloksellisuus.

HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille. Toimialueemme kattaa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Vantaan. Marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikennemyymälöitä ja muita toimipaikkoja alueellamme on yli 300. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

Espooseen avataan torstaina uudenlainen Alepan ja ABC-aseman yhdistelmä: ruokakauppa, sähkölataus ja autopesu mutta ei bensa- ja dieselpumppuja12.1.2022 07:00:00 EET | Tiedote

S-ryhmän suurin alueosuuskauppa HOK-Elanto avaa torstaina 13.1. Espoon Jupperiin Alepan ja ABC-aseman. Kyseessä on ensimmäinen Alepan ja ABC-aseman yhdistelmä, jossa on autopesu ja sähköautojen latauspisteet, muttei lainkaan bensan tai dieselin tankkausmahdollisuutta. Jupperin Alepa ja ABC-asema palvelevat asiakkaita, jotka haluavat käydä ruokakaupassa ja samalla ladata autoonsa lisää ajokilometrejä sekä pesettää autonsa.

Kunniamaininta kriisijohtamisesta ja liiketoiminnan jatkuvuudesta HOK-Elannolle ja Newsecille8.12.2021 15:30:00 EET | Tiedote

Vuoden työympäristöteko 2021 -kilpailussa HOK-Elannolle ja Newsecille on myönnetty kunniamaininta kriisijohtamisesta ja liiketoiminnan turvaamisesta. HOK-Elannon työympäristöä on vahvistettu koronapandemian aikana kokonaisvaltaisesti fyysisen, digitaalisen ja sosiaalisen työympäristön näkökulmasta. Laajaan työympäristökokonaisuuteen kuuluu yli 300 toimipaikkaa ja vuonna 2020 valmistunut uusi pääkonttori. Pääkonttorihankkeessa Newsec toimi HOK-Elannon luotettuna kumppanina.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme