HOK-Elanto

HOK-Elanto avaa S-marketin Kauppakeskus REDIin lokakuussa 2022 

Jaa

Kauppakeskus REDI ja HOK-Elanto ovat solmineet sopimuksen S-marketin käyttöön tulevasta noin 3500 neliömetrin tilasta. Myymälä sijoittuu kauppakeskuksen K1-kerrokseen, jossa tällä hetkellä sijaitsevat Lidl ja K-Supermarket.

Kauppakeskus REDIn johtaja Aleksi Salminen kertoo asiakkaiden toivoneen S-ryhmän ruokakauppaa kauppakeskukseen useissa asiakastyytyväisyystutkimuksissa. 
- Aloitimme ”vihreän kortin metsästyksen” vakavissamme viime syksynä, ja nyt on päästy lopputulokseen, johon olen erittäin tyytyväinen. S-market täydentää kauppakeskuksen päivittäistavarakaupan tarjontaa merkittävästi, Salminen sanoo. 
 
HOK-Elannon toimialueen asukkaista noin 80 prosenttia kuuluu HOK-Elannon asiakasomistajiin.  
- Osuuskaupan yhtenä tärkeänä tehtävänä on tuoda palveluita omistajien lähelle, arkea helpottamaan. 
Redin nykyiset omistajat ja toimiva johto ovat laatineet kauppakeskukselle uuden kehityssuunnitelman, jonka avulla uskomme REDIn nousevan tulevaisuudessa selvästi nykyistä menestyvämmäksi kauppakeskukseksi. HOK-Elantoa pyydettiin kehityssuunnitelman mukaisesti täydentämään REDIn palveluvalikoimaa omilla palveluillaan. Kalasataman asukkaat ovat jatkuvasti toivoneet HOK-Elannolta parempia palveluita alueelle. Näistä lähtökohdista koimme, että nyt on oikea hetki lähteä mukaan. Avaamme REDIin uuden konseptimme mukaisen S-marketin lippulaivamyymälän, HOK-Elannon kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalainen toteaa 

S-marketin rakentaminen alkaa näillä näkymin kesäkuussa 2022 ja myymälä avataan saman vuoden lokakuussa. 

Kauppakeskus REDI avattiin vuonna 2018. Sen omistavat Ilmarinen, OP Ryhmä ja LähiTapiola. 
 

 

Yhteyshenkilöt

Kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalainen, HOK-Elanto, p. 010 76 60195 
Kauppakeskusjohtaja Aleksi Salminen, REDI p. 044 235 9960 

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

HOK-Elanto
HOK-Elanto
Tripla Workery West Firdonkatu 2 T 111
00520 Helsinki

010 76 600http://www.hok-elanto.fi

HOK-Elanto, Stadin oma lafka, on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 630 000 asiakasomistajataloutta. Vuosittainen liikevaihtomme on yli 2 miljardia euroa, ja yritys työllistää noin 6 000 henkilöä.

Toimintaa ohjaavia perusarvoja ovat asiakasomistajan etu, osaava henkilökunta, kyky muuttua, vastuullisuus ja tuloksellisuus.

HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille. Toimialueemme kattaa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Vantaan. Marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikennemyymälöitä ja muita toimipaikkoja alueellamme on yli 300. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

Lisää latauspisteitä itään ja koilliseen -   Kahdeksan uutta sähköautojen ABC-latauspistettä Prisma Viikkiin 18.6.2021 14:00:00 EEST | Tiedote

Sähköautojen latauspisteiden määrä Prisma Viikissä kasvaa kahteentoista, kun ABC avaa neljä AC-peruslatauspistettä ja neljä DC-teholatauspistettä parkkihalliin. Viime viikolla avattiin Prisma Itäkeskukseen kuusi uutta AC-peruslatauspistettä hybridiautoilijoiden iloksi. Prisma Itäkeskuksessa on nyt yhteensä 10 latauspaikkaa.

S-market Kaivokselan laaja uudistus valmistui – “Uusi Ruokatori parantaa merkittävästi palvelutarjontaa” 17.6.2021 07:00:00 EEST | Tiedote

S-market Kaivoksela uudistettiin lattiasta kattoon kuukauden mittaisessa remontissa. Näkyvän miljööuudistuksen lisäksi myymälän kylmälaitteet uusittiin, ja kylmälaitos päivitettiin ympäristöystävällisempään, hiilidioksidia kylmäaineena käyttävään kylmälaitokseen. Myymälän palvelutarjonta täydentyi uudella Ruokatorilla, ja aukioloaikoja laajennettiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme