HOK-Elanto

HOK-Elanto avaa yli 500 neliöisen Alepan Helsingin Fallkullaan torstaina 16.3.

Jaa
Alepa Fallkulla avataan 16. maaliskuuta klo 10 osoitteessa Jäkälätie 12. Laajalla tuotevalikoimalla ja kattavilla palveluilla varusteltu myymälä on osa Fallkullan kiilana tunnettua uutta asuinaluetta, joka sijaitsee lähellä Tapanilan asemaa hyvien julkisten yhteyksien äärellä. Energiatehokkaan myymälän pihalta löytyy sähköautoilijoille neljä ABC-latauksen AC-sähkölatauspistettä.

Hyvien julkisen liikenteen yhteyksien varrella sijaitseva Alepa Fallkulla on suurikokoinen lähikauppa, jonka myyntipinta-ala on yli 500 m2. Reilun 6000 tuotteen tuotevalikoima tarjoaa kattavasti vaihtoehtoja niin kotikokkaajille kuin nopeaa evästä tarvitseville. Myymälän palveluelementteihin kuuluvat lisäksi lämpimiä juomia tarjoava Kaffekulma, paistopiste sekä mehukone, josta ostoskoriinsa voi poimia tuorepuristettua appelsiinimehua.

Ruokaostosten yhteydessä Alepa Fallkullassa voi hoitaa kätevästi pakettien noudon Budbee-pakettiautomaatista, ladata HSL-matkalippua kassalla sekä nostaa käteistä Nosto-pankkiautomaatista. Sähköautoilijoille myymälän asiakaspysäköinnistä löytyy yhteensä neljä ABC-latauksen AC-latauspistettä.

Alepa Fallkullan energiaratkaisut ovat uusinta teknologiaa: led-valaistuksen ja lämmöntalteenoton lisäksi kaikki kaupan kylmälaitteet ovat ovellisia ja kylmälaitoksen kylmäaineena käytetään ympäristöä vähemmän kuormittavaa hiilidioksidia. Käytettävä energia on 100-prosenttisesti päästötöntä.

Uusi Alepa tuo naapurimaista tunnelmaa Fallkullaan

Fallkullan Alepan myymäläpäällikkönä aloittaa Ville Karvonen apulaispäällikkönään Aleksandr Lamppu. Molemmilla on taustallaan vankka kokemus Alepa-myymälöissä työskentelemisestä.

”Uutta henkilöstöä palkatessa iloitsin siitä, että myymälämme työpaikat herättivät runsasta kiinnostusta. Alepa Fallkullaa lähteekin avaamaan iloinen ja energinen 11-henkinen tiimi, joka koostuu sekä tuoreemmasta näkökulmasta että kokeneemmasta osaamisesta. Haluamme luoda myymäläämme naapurimaisen tunnelman ja kuunnella asiakkaitamme ja heidän Korttelitoiveitaan”, Karvonen kertoo.

Alepa Fallkulla

  • Avataan torstaina 16.3. klo 10.00. Avajaisissa on luvassa runsaasti avajaistarjouksia sekä kakkukahvitarjoilu 2000 ensimmäiselle asiakkaalle.
  • Osoite: Jäkälätie 12, 00730 Helsinki
  • Aukioloajat: ma-pe 6.30–23, la 8–23, su 9–23
  • Myymälän koko on yli 500 m2.
  • Pihalla on asiakaspysäköintipaikkoja sekä sähköautoilijoita varten neljä ABC-latauksen AC-sähkölatauspistettä (maks. 22 kW).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

HOK-Elanto
HOK-Elanto
Tripla Workery West Firdonkatu 2 T 111
00520 Helsinki

010 76 600http://www.hok-elanto.fi

S-ryhmän suurin osuuskauppa HOK-Elanto on yli 660 000 asiakasomistajan oma osuuskauppa, jonka liikevaihto vuonna 2022 oli 2,4 miljardia euroa. HOK-Elannossa työskentelee yli 6 700 henkeä, ja osuuskaupan monipuolisia palveluita käyttää vuosittain yli 150 miljoonaa asiakasta Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Vantaalla.

Kun kaikki Alepat, S-marketit, Prismat, Food Market Herkut, ravintolat, ABC-asemat ja latauspisteet, Sokokset ja Sokos Emotion -myymälät, Hautaus- ja lakipalvelupisteet sekä Omistajapalvelupisteet lasketaan yhteen, toimipaikkoja HOK-Elannolla on yli 400.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

HOK-Elannon ja Tomi Björckin eksoottisesti maustetut raakamakkarahodarit ovat kesän grillihitti10.5.2023 10:22:07 EEST | Tiedote

S-ryhmän suurimman alueosuuskaupan HOK-Elannon ja huippukokki Tomi Björckin Herkku GRILLS -tuoteuutuudet tuovat kesän grillipöytiin kansainvälisiä makumaailmoja. Ruokatuotesarjan kevään 2023 uutuuksiin lukeutuu muun muassa rohkeasti maustettuja raakamakkaroita, maukkaita grillisalaatteja, kätevä hodariboksi ja aasialaistyylinen lihatrio. Tuotteet ovat saatavilla valikoiduista pääkaupunkiseudun Prisma-, S-market, Food Market Herkku- ja Alepa-myymälöistä.

Espoon Tapiolan Food Market Herkusta S-market – HOK-Elanto panostaa Helsingin keskustan Food Market Herkun kehittämiseen3.5.2023 13:45:00 EEST | Tiedote

HOK-Elanto avaa Espoon Tapiolassa kauppakeskus Ainoassa sijaitsevan Food Market Herkun paikalle S-marketin. Uudistuksessa myymälän koko kasvaa ja tuotevalikoimaa laajennetaan sekä räätälöidään entistä vahvemmin asiakkaiden toiveiden mukaiseksi. Helsingin keskustan Food Market Herkku jatkaa uniikkina lippulaivaruokakauppana ja HOK-Elanto investoi parhaillaan toukokuussa toteutettavaan uudistukseen, jossa keskustan Food Market Herkun tuotevalikoimaa kasvatetaan entisestään.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme