HOK-Elanto

HOK-Elanto avaa yli 500 neliöisen Alepan Helsingin Fallkullaan torstaina 16.3.

Jaa
Alepa Fallkulla avataan 16. maaliskuuta klo 10 osoitteessa Jäkälätie 12. Laajalla tuotevalikoimalla ja kattavilla palveluilla varusteltu myymälä on osa Fallkullan kiilana tunnettua uutta asuinaluetta, joka sijaitsee lähellä Tapanilan asemaa hyvien julkisten yhteyksien äärellä. Energiatehokkaan myymälän pihalta löytyy sähköautoilijoille neljä ABC-latauksen AC-sähkölatauspistettä.

Hyvien julkisen liikenteen yhteyksien varrella sijaitseva Alepa Fallkulla on suurikokoinen lähikauppa, jonka myyntipinta-ala on yli 500 m2. Reilun 6000 tuotteen tuotevalikoima tarjoaa kattavasti vaihtoehtoja niin kotikokkaajille kuin nopeaa evästä tarvitseville. Myymälän palveluelementteihin kuuluvat lisäksi lämpimiä juomia tarjoava Kaffekulma, paistopiste sekä mehukone, josta ostoskoriinsa voi poimia tuorepuristettua appelsiinimehua.

Ruokaostosten yhteydessä Alepa Fallkullassa voi hoitaa kätevästi pakettien noudon Budbee-pakettiautomaatista, ladata HSL-matkalippua kassalla sekä nostaa käteistä Nosto-pankkiautomaatista. Sähköautoilijoille myymälän asiakaspysäköinnistä löytyy yhteensä neljä ABC-latauksen AC-latauspistettä.

Alepa Fallkullan energiaratkaisut ovat uusinta teknologiaa: led-valaistuksen ja lämmöntalteenoton lisäksi kaikki kaupan kylmälaitteet ovat ovellisia ja kylmälaitoksen kylmäaineena käytetään ympäristöä vähemmän kuormittavaa hiilidioksidia. Käytettävä energia on 100-prosenttisesti päästötöntä.

Uusi Alepa tuo naapurimaista tunnelmaa Fallkullaan

Fallkullan Alepan myymäläpäällikkönä aloittaa Ville Karvonen apulaispäällikkönään Aleksandr Lamppu. Molemmilla on taustallaan vankka kokemus Alepa-myymälöissä työskentelemisestä.

”Uutta henkilöstöä palkatessa iloitsin siitä, että myymälämme työpaikat herättivät runsasta kiinnostusta. Alepa Fallkullaa lähteekin avaamaan iloinen ja energinen 11-henkinen tiimi, joka koostuu sekä tuoreemmasta näkökulmasta että kokeneemmasta osaamisesta. Haluamme luoda myymäläämme naapurimaisen tunnelman ja kuunnella asiakkaitamme ja heidän Korttelitoiveitaan”, Karvonen kertoo.

Alepa Fallkulla

  • Avataan torstaina 16.3. klo 10.00. Avajaisissa on luvassa runsaasti avajaistarjouksia sekä kakkukahvitarjoilu 2000 ensimmäiselle asiakkaalle.
  • Osoite: Jäkälätie 12, 00730 Helsinki
  • Aukioloajat: ma-pe 6.30–23, la 8–23, su 9–23
  • Myymälän koko on yli 500 m2.
  • Pihalla on asiakaspysäköintipaikkoja sekä sähköautoilijoita varten neljä ABC-latauksen AC-sähkölatauspistettä (maks. 22 kW).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

HOK-Elanto
HOK-Elanto
Tripla Workery West Firdonkatu 2 T 111
00520 Helsinki

010 76 600http://www.hok-elanto.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 650 000 asiakasomistajataloutta. Vuosittainen liikevaihtomme on yli 2 miljardia euroa ja meillä työskentelee noin 6 500 hok-elantolaista.

HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille. Toimialueemme kattaa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Vantaan. Marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikenneasemia ja muita toimipaikkoja alueellamme on yli 360. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

S-market Espoonlahti suljetaan maaliskuussa käynnistyvän remontin ajaksi – luvassa uudistuksia myymälämiljööseen ja energiaratkaisuihin27.2.2023 08:00:00 EET | Tiedote

Espoonlahden aluetta palvelevan S-marketin remontissa kylmälaitteet uusitaan energiatehokkaiksi ja myymälätilaa optimoidaan vastaamaan nykyistä kysyntää. Viimeinen aukiolopäivä ennen remonttia on lauantai 11. maaliskuuta. Uudistettu S-market Espoonlahti avaa ovensa asiakkaille jälleen huhtikuun loppupuolella ja jatkaa palvelua tutulla 24 h -aukioloajalla. S-marketin yhteydessä toimivat HOK-Elannon Hautaus- ja lakipalvelut uudistavat niin ikään tilojaan huhtikuussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme